Seara cand intrati in centrul vostru facand o o mica introspectie sau evaluare a gadurilor, emotiilor, faptelor voastre, pasiti in Templul Sufletului, acolo unde dezvelirea Adevarului se face in tacere, cu lacrima si talc, simtind glasul lui Isus in Voi. E natural sa cernem temele de peste zi si sentimentele cu care le-am salutat pentru ca apoi Muntele divin sa ne raspunda de pe varful lui imbratisandu-ne….. Adevarul.

Daca sufletul nostru nu este scuturat de murdariile zilei….el nu poate primi prin contemplatie accesul la Adevar adica la triada formata din corpurile( cauzal-buddhic-atmic). Un pic de efort….ca sa ne ridicam …pe varfuri si ele se vor dezveli in timpul somnului lucid sau prin vis sau simplu….cand raza christica ne poate atinge intr-un moment de pace, asezare, primire.

Multi oameni imi spun….desi stiu ca nu vreau sa ma vaccinez(simt acest adevar in mine)…vazand atat de multe restrictii si auzind atat de multe argumente in favoarea lui, incep sa cedez…incep sa ma gandesc daca nu e mai bine asa desi sufletul meu se strange cand vreau sa ma duc si sa fac acest lucru.

Fiecare cuvant e sustinut de o geometrie un schelet osos care sustine, carnea-realitate.

Cand contemplati aceste doua cuvinte vaccin anticovid sau doar vaccin …ce vedeti? Ce va spune sufletul? Ce geometrie vi se infatiseaza? In ce culoare? Cu ce miros?

Daca nu percepeti nimic….postiti trei zile. Ce geometrie se dezvaluie in spatele acestui vaccin? Va zburda sufletul? Simtiti pacea dumnezeiasca? Va inalta aceasta alegere? Radiaza in voi?

Nu va lasati atinsi de ce spun cei infricosati sau agatati de forme sau mancati de comfort si nici de mraketingul intunecat.   Lasati alegerea voastra sa tasneasca ca un izvor curat din miezul vostru de acolo de unde verticala cereasca se intalneste cu orizontala lumeasca.

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru totul se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea, aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

In spatele oricarui lucru, principiu, idee se afla o geometrie frumoasa sau o tesatura urata. Oricat am cautat geometrii frumoase in spatele acestor vaccinuri…nu am gasit iar geometria sacra este limba acestui univers. Si sufletul nostru recunoaste si simte matricea intunecata dar si versul divin.

Voi ce simtiti?

Vazand plasele intunecate care ne ating centrii superiori activand ceata, frica, indoiala….imi dau seama ca multi frati de-ai nostri sunt pacaliti de aceste solutii exterioare ce functioneaza ca bombe cu efect imediat sau intarziat( anticreatii sau creatii luciferizate) care afecteaza organismul si evolutia noastra.

Haideti sa ne uitam la temele colective pe care le avem de facut cu totii: credinta( nordul crucii), discernamantul( sudul crucii), intelepciunea( estul crucii), unimea( vestul crucii).In centrul lor se afla Adevarul. Ce va spun aceste virtuti? Ce va dezvaluie ele despre vaccin? Ce geometrie va atinge centrii superiori?

Ce imagine primiti in centrul sufletului?