Ma scol noaptea cu  trena energetica plina de florile scrisului si de cele mai multe ori ma simt ca un copil in burta cosmica asteptand ca in ochii lui sa straluceasca niste stelute pe care sa le aduca apoi pe frecventaom, in ateliere, in calatoriile spirituale.

Si de multe ori impletesc atipeala cu meditatia si scrisul alcatuind niste cosite pentru acest copil cosmic care primeste daruri pentru noi toti reveland din povestea Universului, Planetei, Tarii.

Si stiu ca in aceasta burtica cosmica, darurile se coc in triunghiurile de lumina care devin apoi sfere si fac valsul pe spirala inaltarii cu noi toti in Impreuna Una.

Si privirea mea se adapa din aceste valsuri pe care le traduce apoi si le dospeste adaugand si ingrediente proprii si cand coacerea e terminata, burtica se deschide, o poveste s-a mai nascut si noi-toti am mai rodit in Impreuna-Una.

Marturisesc ca in trialogurile mele sau in lucrul cu oamenii sentimentul de burtica roditoare reapare, pantec- izvorator de har, minune divina…..si multe insight-uri vin, raspunsurile ne infasoara in auriul lor, mesajele se limpezesc si ceva se naste cu noi odata, ceva frumos si unic ca o imbratisare universala venita de la parintii cosmici catre copiii divini.