Marturisesc ca una din cele mai frumoase intalniri in lumina am avut-o cu Melchisedec si continui sa-l primesc in suflet, cu bucurie, frumusete, rabdare asteptand indrumarea lui.

Acum multi ani in Bucegi, in Grota Pustnicului, o prezenta alba, radianta m-a oprit chiar la iesire(dupa ce m-am limpezit in ochiul lui Zamolxe) si in drag mare m-a ajutat sa ma spovedesc scotand din mine, lucruri pe care nu le mai stiam dar care totusi locuiau in raftul interior de multe vieti.

Atunci i-am simtit puterea, maretia si dragul. In bucuria regasirii, triunghiul iertarii cel despre care v-am vorbit mult pe frecventaom mi s-a revelat. In noaptea aceea locuind in Schitul Ialomicioarei in chiliile vechilor calugari, Melchisedec a intrat si a iesit, largind Poarta Recunoasterii de Sine cu multe lucrari de lumina, intelegeri, daruri. A doua zi …cu el alaturi mi-am pregatit impartasania si am pornit pe hartile ceresti sa imbratisam Templul Kogayonului.

Pe bolta acelei calatorii, multe intelesuri dar si misiuni s-au asezat in cupa sufletului. Si mi-am continuat drumul avandu-l aproape, crosetant ateliere, pelerinaje, initieri imbratisandu-l si multumindu-i dupa fiecare revarsare de lumina.

L-am simtit in lucrare cu noi si in Iordania, Egipt, Peru, Nepal, Ierusalim aducand in toate tesaturile cosmice, firul pacii.

El este Preotul, Maestrul, Modelatorul Noii Lumi. Discret, cald, frumos prezent in toate sufletele, Melchisedec dezvaluie misterele acestei Treceri dar si bucuriile intregitoare ale Saltului.

In cupa acestui prezent el ne invita sa lasam ramura de maslin in reteaua Ucrainei, a Egiptului si a tuturor tarilor care fac trecerea cu greutate si fierbere de la un cerc de intelegere la altul.

Privind Ramania prin ochii lui i-am revazut Maretia dintru Inceput si marile ei daruri: bucuria de a fi, onestitatea, simplitatea, caldura, iubirea de tot si toate, bunavointa.

Melchisedec sprijina Marea Trecere prin toti raspandacii, sincericii, deschizatorii de porti, tesatorii, modelatorii noii retele.

Din banca mea, ii privesc lucrarea si ii simt deschiderea peste Tot si Toate. Si ma las condusa de aceasta mana cosmica spre locul, oamenii, povestea care are nevoie de fie rescrisa in Sfant Numele Tau.

Chemati-l in Gand, pasii vostri vor primi Calauzire.

 

Chemati-l in Gand, pasii vostri vor primi Calauzire.