Candva intr-un apartament aflat pe locul unde un schit a ars, un vis croit de Ceruri m-a vizitat repetat dezvelindu-mi o poveste mai veche decat noi care s-a umplut de talcuiri abia dupa ce am inceput sa ma imbrac si sa traiesc mai profund preotia lui Melchisedec si cea a lui Isis. O biserica mi-a aparut retezata pana la mijloc, preotii-barbati cerand activarea Altarului Divin, Altarului dintru Inceput, Divin masculin si Divin feminin, Impacarea Triunghiurilor, insasi Valsul Sferelor.

In acei ani dadeam initieri, maestrii, preotii impletind puterile ceresti ale triunghiului cu reiki-ul si ortodoxia insa nu stiam cum as fi putut eu, Omul sa particip la o asa mareata lucrare…. Ce caramida sa pun?! Dupa multa vreme crescand cu Triunghiul mi-am dat seama ca dezvelirea lui Melchisedec si a lui Isis (prin lucrarile pe care le tes din chemare cu oamenii) reface Altarul Divin, Templul dintru Inceput, Divinul Masculin in vals cu Divinul Feminin, creaza impacarea Triunghiurilor. Echilibrul regasit ne reveleaza Templul Unimii in care Preotul interior si Preoteasa slujesc intru Dumnezeu, Impreuna ca Intregi facand Valsul Sferelor.

In biserica lui Dumnezeu, Cerurile Unimii, insasi Imparatia, Melchisedec ne aduce din darurile lui, sceptrul vindecator, plasa de platina, pocalul inimii, raza claritatii, clopotul auriu de protectie, coroana luminii divine sustinandu-ne vindecarea, trecerea, inaltarea. La fel Isis ne deschide portile frumusetii radiante, ale bucuriei, intelepciunii, fuziunii intime extatice, comuniunii, dansului sacru, valsului sferelor. Intoarcerea Acasa se face prin dezvelirea lui Isis si a lui Melchisedec in noi.  Ei ne conduc in altar pentru a ne revela, Preotul si Preoteasa. Si sufletul se intregeste dupa multe intrupari primind nu doar accesul la taine ci si multe alte roade ce vin din cunoasterea de sine, recunostiinta, viata in Unime. Aici in altar, familia divina si cei doi preoti ne graiesc in suflet aratandu-i fiului de Dumnezeu ca e iubit, primit, e Acasa.

Multe vieti am simtit crucea, menitul ca o povara, acum cu coloana cereasca activa, insasi verticala crucii, constienti de drumul facut, ne recapatam aripile si intram in altarul divin, slujind la Centru. Impreuna-Una!

Si roba cereasca se activeaza nu cand am terminat facultatea de teologie si doar ca barbati ci cand Graalul s-a deschis in noi luminand Calea. Nu tine de o initiere anume ci de valsul cu sferele ceresti dar si cu Pamantul prin toate provocarile si suferintele lui pana cand usa Templului Divin se deschide.

Si uite asa aflam de triunghiul spovedaniei si cel al impartasaniei precum si toate triunghiurile Unimii caci pe aceasta planeta exista o spovedanie la preotul ortodox sau catolic pentru cele ce tin de viata aceasta, una la preot/ preoteasa iinitiata in ordinul lui Melchisedec sau al lui Isis pentru cele ce tin de alte vieti si a treia la divinul trinitar in taina sufletului zi de zi, cu sinceritate, deschidere si smerenie spaland lana interioara des si cu responsabilitate neasteptand sfarsitul vietii. Pasind astfel pe covorul limpezirilor cu sfanta spovedanie activata vom putea primi impartasania de la preotul ortodox, de la Melchisedec precum si cea din Templul Unimii prin forta trinitara care ne insoteste. Limpezim de 3 ori, ne impartasim si apoi intram cu voia Domnului in Cerurile Unimii.

Acum mai bine de 12 ani in Trecere parintele meu duhovnic, calugar si preot imi dadu aceste cuvinte… ….tu soro vei sluji in altarul divin insa Sarra, fiica ta va fi preoteasa in altarul ortodox. Zambisem si atat. Cuvinitele lui imi ramasesera acolo in raft fara sa le misc in mine. Privind la preotul meu care mergea cand inca era in putere cu o maestra reiki, prietena de-a mea si curata casutele oamenilor activand Impreuna altarul divin ma gandeam ca suna foarte frumos ceea ce spune insa suntem prea departe ca sa vedem si sa traim in Altarul Divin.

Acum 3 saptamani primind un preot ortodox in casa….am auzit deodata….chiar la inceputul slujbei dupa ce parintele cuprinsese cu ochi ceresti micuta mea lucrare: Si tu esti preoteasa….si eu continui spunand Si voi sunteti preoti si preotese in biserica lui Dumnezeu: sunteti iubire, bucurie, fii de Dumnezeu, cocreatori, forte trinitare in actiune!!!

Dezvelirea este din ce in ce mai puternica in aceasta viata de bacalaureat planetar conducandu-ne catre intelegeri care sigur sparg urechile ortodoxiei insa le trezesc pe cele divine reveland varfuri de munti ce e de dorit sa fie traite cu multa smerenie, discretie si iubire fara atasament si totusi fara sa le mai ascundem impartasind cu ceilalti din viul Templul interior.

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Terapia Bowen