Ma aflam intr-un oras din interiorul pamantului situat undeva sub manastirea carmelitana de la Snagov pe o raza alb-argintie-albastra alaturi de 7 familii luminice care vin constant aici locul fiind un spatiu de intalnire, de activare a lucrarilor dintru Unime, de dezvelire. Papa Ioan Paul al II-lea a vazut acest loc cu ochii sufletului alegand astfel ca unul din centrele Shambalei sa fie conectat la aceasta manastire, poarta de daruri, spatiu de trecere, gura a Unimii. Mai multe semne ii revelasera puterea locului asa ca decisese ca manastirea sa capete chip, aici.

Centrul acestui loc subteran este format dintr-o tasnire de raze fiecare atingand alte orase, tari, lumi si supralumi. Ma intrebam de ce ma aflu aici…..cand AraN, ghidul meu mi-a aratat o nava a controlorilor planetei, apoi inca una si tot asa un cerc negru inconjurand intreaga Geea ca un fum gros, rau-voitor, rece. Sentimentul pe care il aveam era ca suntem stransi la mijloc cu totii sa ne predam drepturile, libertatile, puterile si sa lasam aceasta invazie extraterestra activa acum prin triunghiul cu varful in jos, coronavirus-criza-razboi sa continue. Le auzeam gandurile si ma simteam neputincioasa. As fi vrut sa fii avut un aparat de tradus instant al gandurilor lor pentru toate nivelurile de constiinta aflate pe Geea. Off Doamne …ce s-ar mai fi cutremurat!!! Aici intr-unul din orasele Agarthei desi tehnologiile unimii sunt multe si ele traduc Voia Unimii nu pot fi folosite la suprafata decat in anumite contexte. Exista niste contracte care modeleaza aceasta cooperare. Vedeam aceasta strangere de forte negre si ma gandeam ce pot sa fac pentru oras, tara, planeta. Pe aceasta raza care functiona si ca ecran, am vazut navele de lumina ale fratilor nostri. ….trei cercuri luminice ce urmau sa devina pana la final de an, 9 cercuri de lumina. Aceasta inseamna ca suntem din ce in ce mai ajutati, sustinuti de civilizatii mai evoluate care nu permit ca Geea sa fie invadata. Si totusi fumul negru parea de netaiat, de neimprastiat…aproape de neatins. Cand te apropiai mai mult vedeai de fapt o plasa neagra care inconjura pamantul, sufocandu-l. Pareau ca oamenii sunt prinsi intr-o menghina si ca nu pot fugi….plasa fiind foarte densa, abia daca vedeam putini frati ca nu erau atinsi de frica, dezbinare, deznadejde, razbunare, control, lacomie.

Parea un film de groaza ….plasa fiind pazita, refacuta, intarita de entitati mici, cu chipuri reci, priviri ascutite, maini solzoase. Simteam ca picasem testul cu totii si ca la doar un pas distanta, planeta va fi dominata in totalitate de ei. Ecranul s-a marit si am putut vedea ca nu erau doar aceste familii de lumina prezente ci si Consiliul Galactic. Si cu totii priveau aceasta miscare de trupe ce invaluia planeta in nori grosi, fum de nepatruns, plase bine lucrate. Doamne…ce facem? Mi-a tasnit intrebarea…..privind navelor lor atat de bine echipate apoi toata inlatuirea de oameni-controlati ce isi predasera puterea, libertatea, vocea. Nu doar guvernul ocult era format din ei, ci aproape toate industriile, bancile, firmele mari aveau reprezentati-controlori care deviasera aceste barci spre interesele lor bazate pe control, frica, intuneric.

Puteam sa vad pactele de intuneric facute de ei si conducatorii nostri sub forma unor fire negre sau cenusii care sustineau plasa. Si totul parea rigid, de nedesfacut, ca un zid ce crescuse in timp fara sa ne dam seama: tehnologia folosita in exces, ignoranta, lipsa de discernamant, lacomia, frica, nevoia de control toate contribuisera la aceasta plasa acum zid pentru noi.

AraN imi auzi intrebarea…..si imi deschise exact langa ecranul care ii prezenta in plina desfasurare de forte, un alt ecran al fortelor Unimii care radiau prin toate canalele, metaconsilierii, tesatorii prin toate lucrarile inaltatoare intarind cele 3 cercuri de lumina insa nu suficiente cat sa dezactiveze zidul gros. Undeva aceasta lucrare parea ca se opreste. Apoi am auzit prin glasul Unimii mai multe invocatii care deschideau sufletele radiante ale Planetei. O unica tasnire de raze tesu urmatorul cerc, al patrulea si alte valuri luminice formate din rugaciuni, meditatii, contemplatii pregateau urmatoarele hore radiante. Spirala inaltarii se activa, palpaind usor apoi din ce in ce mai puternic.

De ce am avut sentimentul ca s-au oprit? l-am intrebat pe AraN. E necredinta, ignoranta, frica voastra. V-ati cedat puterile din aproape in aproape….sectelor, ratacitilor, managerilor fara suflet, serviciilor prin care ati fost controlati, banilor. Usor si sigur v-ati indepartat de miez, de centru, de conlucrarea cu Unimea si acum……e de dorit sa va intoarceti repede in acel Acasa care va asteapta de multa vreme si sa ConLucrati cu Arhistrategia de Lumina.

Oamenii nu cred ca sunt invadati. Ei cred ca confortul inseamna pace, ca siguranta materiala e protectie divina ca stirile sunt realitatea in care ei se desfasoara. Cum pot face trecerea de la forma la esenta simtind aceasta invazie dar si chemarea de a-si urma Calea, vocea interioara, farul divin?

AraN imi arata pe al treilea ecran o unime de oameni care teseau din virtuti o plasa de lumina. Pareau de neoprit. Erau chipuri indumnezeite, pline, radiante care nu se opreau deloc. Cum tes ? am intrebat….Prin gand-sentiment-fapta, treime in Unime, efort sustinut de Pamant si inspirat de Ceruri. Din grupul acela se desfacura mai multe grupulete si toate teseau fie din rugaciuni, fie din meditatii, fie din invocatii, fie din fapte de lumina, fie din lacrimi acea plasa a Unimii, o unica graime, un chip Indumnezeit.

Si grupul acesta era inconjurat de 7 tasniri de raze deasupra fiind Soarele Christic….7 familii de lumina si Soarele Divin. Incepeam sa inteleg. Si nu sunt toti. Uneori sunt 12 tasniri de raze alteori 24. Va ajutam de aici din Agartha. Teserea continua prin toata grupurile de lumina, toate canalele, sustinatorii ceresti, dezvelitorii, stalpii, metaconsilierii. AraN imi arata un alt patrulea ecran………o ceata mare ce parea luminica si care devenea cand te apropiai de ea….. intunecata, rece, constrictoare. Aici e ratacirea voastra. Atentie la ceea ce pare luminos. Nu e intotdeauna al Luminii spuse AraN. Nu inteleg…..am murmurat.

Sunt multe grupuri la care ati participat si care v-au pacalit stiut si nestiut cu acest Acasa. Ca sunteti deja aici si Fii de Dumnezeu si ca nu mai trebuie sa faceti nimic. Ca si cum deja a fost facut totul…acum doar trebuie sa stati….si hranind acest comfort, impietrire, ratacire aceasta ceata asa zis luminica ….v-ati pacalit, v-ati impotmolit, v-ati oprit. Nu inteleg, am spus… Un mare furt de sn( suflet) s-a facut prin multe canale venite din SUA sau Rusia pe care voi i-ai considerat ca fiind salvatorii, trimisii, cei care va aduc marea dezvelire. Si ei doar s-au adapat din puterea voastra, contribund la ceea ce vezi, aceasta ceata asa zis luminica ce este extrem de constrictoare anul acesta. De ce Acum? Pentru ca tot ceea ce ati creat pe cercul 4 devine vizibil. Va intalniti acum cu sublumile si supralumile cu anticreatiile voastre dar si cu marea creatie. Mai multe chipuri se suprapun. De aceea unii oameni o iau razna…. altii insa se regasesc, se inalta, se bucura de valsul cu Cerurile. Intalnirea aceasta e dezvelitoare, grea, transformatoare.

Ce putem activa din noi? Bucuria oricarei lucrari de lumina, triunghiul christic, cautarea autentica, rugaciunea, contemplatia, meditatia. Cum putem sti ca participam la acea autentica tesere din fire lumina? Sufletul vostru curat va va spune. Si cum putem sa nu mai picam in vechea capcana a importatorilor de cunoastere care nu cred ca pot simti, trai, radia aici in tara aceasta fara ajutor strain, fara instrumente consacrate, fara sume imense date, fara cursuri cu multi epoleti. AraN zambi si imi arata chipul acestui timp: granite inchise cu anumite tari, bani mai putini, oameni care cauta in ei si mai putin in exterior, o natura care zambeste, biserica interioara in constructie, vocea proprie a rugaciunii, chipul autospovedaniei si al autoimpartasaniei. Nu ai fi crezut insa acestea sunt binecuvantarile…sa va intariti pe voi cu ceea ce stiti, sa patrundeti in vers divin cu ceea ce sunteti, sa radiati. Dati drumul acestui miez…si va veti intalni cu Soarele Christic. Stralucind veti dezactiva plasa aceasta intunecata, infricosati veti da putere invadatorilor.

Aran imi arata un alt ecran…..intitulat Prefacerea. O unda luminica radia prin toti lucratorii Unimii, creeand un fel de punte intre anticreatie si creatiile Unimii. Deasupra un con de lumina atingea aceste emanatii, transformand, transmutand, ridicand la Ceruri. E chiar acest timp. In creuzetul interior, in cupa care sunteti, are loc PreFacerea. Indrazniti, aveti incredere, cerneti. Participati la o mare lucrare cu toate darurile stiute si nestiute. Lasati Iubirea, Credinta si Adevarul sa va ghideze. Firele daruri se uneau cu firele virtuti si conectate la Adevar creeau niste configuratii geometrice frumoase, radioase, complete. Plasa luminica crestea invaluind ceata intunecata. In trei momente din perioada imediat urmatoare, plasa intunecata s-a dezactivat ramanand fara putere. Apoi s-a activat din nou insa mai putin puternica pentru ca a treia oara, cu puterea Sfintei Treimi sa se dezactiveze pentru TotDeaUna. Inclestarea a trecut, meghina a disparut, o planeta noua activandu-se din negura aceasta a razboiului invizibil. Eram altfel cu totii, radianti, plini, tamaduiti. Nu mai erau atat de multe locuri si nici atat de multi oameni dupa aceasta Pre Facere insa simteai Implinirea, Regasirea, Unimea. Taramurile Shambalei activate in totalitate isi dadeau mana cu unicul salem, planeta-Graal, Taram Christic. Izvoarele curgeau cu apa aurie si pomii graiau iar versul divin atingea totul. AraN e dublul eteric al planetei Geea sau a ceea ce va veni chiar aici la timpul potrivit?

Se activeaza prin aceasta PreFacere cu toate triunghiurile Unimii dezvaluind Indumnezeirea.

Ce as putea sa las prin cuvant dupa aceasta calatorie?Sa alegeti frumos cu ochii deschisi, Omul, Taramul Celest, Devenirea.