Atunci cand vreti sa va conectati profund cu partenerii nostri ii puteti invita in aceasta trena a Unimii.

1. Pornim prin a onora triada fomata din Iertari-Alegeri-Multumiri( ne tinem de maini sau punem mana pe chakra patru a celuilalt si spunem X iarta-ma, X, te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne, ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea sau Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea). Apoi vom exprima prin viu grai 3-7 alegeri fiecare. Exemplu:

Aleg sa exprim bucuria, rabdarea, blandetea

Aleg sa vad chipul tau de lumina si sa imbratisez omul cu O mare

Aleg sa fiu iubire, caldura, smerenie

etc

Si dupa aceaste alegeri vom lasa Recunostiinta sa ne atinga ochii sufletului

2 Apoi vom activa acest Brau de Daruri: 

Invoc un clopotul auriu de protecție care să coboare peste noi și să ne protejeze de-a lungul intregii vieti. Invoc prezența divină a Domnului Melchizedek, invoc Sfanta Treime si toate fortele triunice care trebuie, vor si pot sa participe la aceasta taina a unimii. Cer să fim învăluiți, acum, de o lumină radiantă – auriu opalescentă a robei lui Melchizedek și să fim înconjurați acum și pentru totdeauna de raza iubirii, raza claritatii, raza discernamantului. Invoc Braul Maicii pentru a ne elibera și curăța de tot ceea ce nu este lumină pentru Binele nostru cel mai Inalt, Fantana ei Limpezitoare, Sfantul Acoperamant. Invoc Sfanta Cruce, Mantia lui Isus Hristos, Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena. Afirm ca suntem in totalitate conectati  la ghizii spirituali trimiși nouă, la sfinții Arhangheli și la toate entitățile călăuzitoare de lumină. Invoc acum ca lumina sa coboare in pocalul inimii dezvelind Graalul interior, Omul cu O mare. Invoc prezența pentru noi toți a razei alb-argintii in chakra noastră a coroanei pentru a ne asista în procesul transmutarii, iluminarii, transfigurarii. Invoc triadele de virtuti care sa ne sustina in Tot si Toate: iubirea-armonia-pace, bunatatea- intelepciunea-bucuria, recunostiinta-smerenia-compasiunea, integritatea-frumusetea-armonia etc

Invoc lumina ta Doamne 

Iubirea ta, 

Intelepciunea ta, 

Blandetea ta,

Coloana sa fie, 

Cu ochi ceresti 

Din albastrul pur ne privesti intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne, 

In gand te chemam, 

Cu iubire imbracam, 

Mantia ta. 

Invoc toate fortele triunice care trebuie vor si pot să activeze în noi acum conștiința christica în toate chakrele noastre acum!  Invoc cele 12 raze să se conecteze și să se activeze în noi toți acum!Invoc energia Pocalului Inimii și totala deschidere a chakrelor inimii pentru noi toți acum! Suntem Iubire, Bucurie, Unime!!!!

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie,

Intelepciune cu Intelepciune,

Pamant cu Pamant,

Om, Sfant, Cuplu in Unime

Impreuna-Una

……

Suntem Graalul Tau, Doamne

Suntem Tot ceea ce Suntem si

Impreuna-Una!!!

Pasul 3

Soare christic primeste-te,

Imbratiseaza-ne, iubeste-ne,

Noi la triunghiul celest venim,

Cu toate fortele triunice ne unim,

Coboara in noi,

Suntem Una cu Tine!!!!!

Pasul 4 Va imbratisati total

Pasul 5 Spuneti cateva cuvinte de suflet care sa tasneasca din unicitatea voastra si care sa pecetluiasca acest Nou Impreuna.