Am pentru voi o intrebare: De ce nu umpleti stadioanele cu Tudor Gheorghe, Maria Radulescu, Gheorghe Iovu? Sau alti oameni frumosi si romani cu talent?!…

Uitati-va doar in ochii acestei domnisoare si apoi intrebati-va sufletul…. Transmite lumina? Bucurie?Iubire? Adevar si viata?

Credeti ca va deschide Cerurile Interioare si va aduce in voi un dar, o binecuvantare, o intelegere? Priviti reclama de pe strazi. Simtiti stralucire, drag, frumusete?

Si intunericul are idei, chiar geniu, inventeaza. Insa nu are Iubire. Sa continui…Exista Sonata Diavolului dictata unei persoane-canal, mult rock desenat de el, multa pictura pierzatoare de suflet, spectactacole regizate de el si tot asa.

De ce creditam Ga ga-urile cand avem Oameni Frumosi care Cuvanteaza sau Canta cu Har?

Harul dezleaga, vindeca, insufleteste. Atunci cand mergem la un teatru sau la o serata muzicala la care participa entitati de lumina, sufletele noastre se inalta in Impreuna-Unul! Ne-am dus Oameni si ne-a intors Ingeri! Poate transformarea dureaza o clipa insa aceste frumuseti se aduna in sufletul nostru si din aproape in aproape vom radia Minunea care Suntem, Zborul care Suntem, Bucuria care Suntem!

Haideti sa dam valoare Omului Luminos, Trezit, Reintregit!Prin el adevaratele valori STRALUCESC!