Ceea ce ne indeparteaza de centrul nostru, de miez, de bucuriile mari sunt alegerile pitice care construiesc filosofii de viata paguboase: Nu am timp sa ma rog sau Mai intai fac banii si mai incolo ma rog sau Trebuie sa fiu eficient si atat …ce e aia suflet?!!! sau Mai intai ma preocup de case si conturi si mai tarziu ma impac cu Dumnezeu……..Si tot hranind lumescul atragem un divort sau un dat afara sau o pierdere de bani care ne duce pe spirala descendenta a deznadejdii.

Doar unind Cerul cu Pamantul, Sfera care suntem radiaza, se bucura, zburda….traind in abundenta divina si in abundenta pamanteasca. Si da putem avea si realizari interioare si realizari exterioare …….fara a ne ruga 12 ore pe zi. In sine …cand facem curat puteam sa ne rugam ingerii sa ne limpezeasca Sufletul, cand mancam putem Multumi, cand lucram putem consacra aceea activitate…si de trei ori pe zi ne putem opri din mers( de pe orizontala vietii) activand verticala cereasca si dand glas la trei varfuri de munti prin a multumi sau a ne ruga sau a contempla sau a meditata. Fiind Treimi in Unime avem nevoie sa ne hranim sufleteste de cel putin 3 ori pe zi. Asa creste scanteia divina din noi devenind Soare.

Orice activitatea se poate impleti cu rugaciunea, meditatia, contemplatia.

Uitati-va la o zi …..modelata doar cu mintea si o alta in care in rasarit v-ati rugat la fel la pranz si in apus. Ce simtiti in interiorul vostru?

Bucuriile ceresti sustin aparitia si cresterea bucuriilor lumesti. Caci acolo unde vin alaiurile de ingeri …totul rodeste.

In procesul de formare a caracterului divin, atitudinea cereasca in care am topit virtuti divine, rugaciuni, posturi este ceea care ne sustine sa devenim Oameni Mari cu Vieti Radiante.

Daca cadem in lumesc….nici bucuriile nu vor mai veni pe strada noastra chiar daca vom avea milioane sau n firme.

Doar impletind orice activitate cu unitati ceresti vom creea…Inaltator…fie o Clipa Extatica fie un Proiect Minunat!!!!