CAPACITATEA DE A IMPARTASI IN UNIME este graiul domnului care se dezvaluie in Cupa care suntem, din centrul tuturor fortelor treimice care inconjoara Scanteia Divina care Suntem. Aceasta revarsare de Sens/ Talcuire/ Viata intru Hristos apare dupa ce provocarile/ experientele de viata s-au transformat in TEME FRUMOASE DE VIATA, DARURI, SALTURI DE INTELEGERE, inmultind talantii vietii, aducand radianta fiecarei clipe.  

Impartasind prin scris conectiv sau pictura sau bucurie cereasca unim Cerul cu Pamantul, ducand mesajul nostru triUnic catre toate sufletele care tanjesc dupa Unicitate, Radianta, Bucurie. 

Cartile de lumina, atelierele conective, calatoriile initiatice reprezinta insasi peretii  Graalului prin care esentele ceresti ajung la oameni, prin care Cerul impartaseste Pamantul, prin care Varful Triunghiului coboara in Centru. 

Aceasta impartasanie se refera la informatia si energia cu care dezvelim un varf de munte atins. Este o iesire la lumina din mazga provocarii, a unei intelegeri inaltatoare. Pe aceasta planeta exista un triunghi al spovedaniei: la preotul ortodox( scotand la suprafata, aspectele care va ingreuneaza sufletul din viata aceasta), la o preoteasa sau preot care au fost initiati nemijlocit ( dezactivand traume, dureri, bucle emotionale ce vin din alte vieti) sau in centrul  triunghiului divin, in Asumare de Sine, lasand fortei treimice care te insoteste, poverile, tale. Aceasta abordare triunica ne dezvaluie  triunghiul spovedaniilor dar si forta treimica a  impartasaniilor( Te Spovedesti Cerului si Pamantului  respectand aceasta Triada si primesti taina Impartasaniei de la Varful Triunghiului). 

In sine cand tu te-ai ridicat pe culmea, varful tau si porti cununa intelegerilor poti impartasi si pe ceilalti adica ii poti face partasi la roadele primite.

 Nu doar preotii care au absolvit teologia primesc har si pot revela din cunoasterea divina  CELORLALTI ci si oamenii-cupa care traind in soarele christic aleg sa impartaseasca cu fratii lor dezvelind Divinul din Tot si Toate. 

 Impartasania in Unime este o revarsare de Ceruri aducand in Cupa care esti, Sensuri Noi deschizatoare de PORTI. Este dezvelire, unime, fuziune cu Cerul. Prin Impartasanie, Cerul isi reveleaza Cantecul. IMPARTASIND omul simte valsul cu Cerul si Pamantul mult mai aproape, se simte primit, Acasa, Intregit. 

 Incercati sa gasiti acele daruri, bucurii, frumuseti pe care le puteti impartasi cu ceilalti. 

 CAPACITATEA DE TRAI VIUL CLIPEI tine de a fi conectat la Prezenta,  la a onora adultul treimic( inteleptul) primind ceea ce ti se da asa cum vine ridicand apoi la Ceruri, experienta.  Cu cat te plangi mai mult, te victimizezi sau arati cu degetul calcand peste oameni marsaluind catre obiective pitice cu atat viata ta se subtiaza de SENS si moartea apare dezvaluindu-se prin apatie, atonie, lipsa de vlaga. Atunci cand Graalul care sunteti il deschideti catre Ceruri, viata insasi va multumeste, rotunjindu-va pasii cu mii de INTELESURI. Trecand pe langa viata, ochii clipei mor, calcand aripile provocarii, triunghiurile divine se sting. Simbolul acestei capacitati de a trai viul clipei ei este format din doua aripi care saluta Soarele. 

Incepeti prin a multumi Vietii si ea va va umple sufletul cu multe bucurii. Viul clipei este divinul treimic care va atinge faptura cu intelesuri, bucurii, radiante. Ma deschid catre tine Una si slujesc in Sfant Numele Tau sau Te primesc pe tine Una!

SINCERITATEA IN UNIME este dezvaluirea a ceea ce esti fara perdea, fard sau alte machiaje, ceea ce esti, afirmi in taina sufletului si alaturi de ceilalti cu mare bucurie, drag fata de tot si toate, iubire.Prin ea gandul isi da mana cu a simti si a faptui. Sinceritatea este acel Acasa care vorbeste prin tine, frumos, tandru si deschis. Ea stie si aduce la masa rotunda toate atributele divine de care procesul de indumnezeire are nevoie. In taina ei, darurile dospesc, in viul ei Omul Indumnezeit straluceste. Sinceritatea activeaza Sfera care Suntem dandu-i o radianta aparte.Cand esti nesincer cu tine, triunghiurile potentatoare-trezitoare se inchid, cand esti nesincer cu Dumnezeu triunghiurile divine nu mai graiesc, cand esti nesincer cu ceilalti, taramurile recunoasterii de Sine amutesc. Sinceritatea e asemeni unei ape care face sa cuvante Totul. Atingand florile, copacii, oamenii cu sinceritate insasi viata se deschide in mii de Sensuri. 

In triunghiul iertarii, eliberati toate lucrurile care va ingreuneaza.Curatand cupa, Duhul Sfant va cobora, reveland CALEA, ADEVARUL, VIATA.