Va povesteam prin alte articole ca in triunghiurile cu varful in sus se plamadeste individualitatea din triunghiul cu varful in jos, tasnind personalitatea ( persona-masca).

La inveput de viata, cu totii suntem intr-un fel sau altul tributari mastilor, dorintelor, conditionarilor construind vesminte lumesti care ne tin captivi dezvoltand triunghiul cu varful in jos atat de mult incat unitatile de pace dispar, la fel bucuria, caldura, blandetea, intelepciunea.

Si deodata rasare soarele christic in interiorul nostru si trinitatile radiante ne graiesc develindu-ne Calea, Drumul, Povestea.

Si cand noi intram in vals ceresc si simtim glasul Centrului, apare Impacarea ( dintre triunghiurile cu varful in sus si cel cu varful in jos) si raze tasnesc imblanzind miscarea pamantului in interiorul triunghiurilor limitative.

In aceasta Pace, triunghiul cu varful in jos se preda, devenind peretii Graalului, insasi Cupa in care ambrozia divina, coboara.

De multe ori ne rugam pentru cei ce sunt in Trecere, sa plece Impacati adica cunoscand Pacea Domnului si Sus si Jos in Sfant Numele Tau.

Si este minunat ca noi toti sa fim in aceasta Liniste divina unind Cerul din triunghiul cu varful in sus de Pamant aflat in triunghiul cu varful in jos, dand glas din aproape in aproape Salemurilor, taramurilor Pacii.

Cand casatoria sacra apare intre cele doua triunghiuri si potentialul s-a unit cu manifestul putem vorbi despre Omul Indumnezeit, Omul Radiant, Omul frumos, stalpul de lumina al Noului Ierusalim.

Nu este usor sa linistim corpul dorinta cel care se ataseaza, vrea, e doritor sa castige, il ating premiile insa in adevar acest servitor minunat abia asteapta sa asculte de trinitatile radiante.

Cand dorul va copleste sa ajungeti in Patmos sa spunem iar dorinta va inunda sa mergeti in Turcia, Antalia intrebati Centrul, aceea tasnire de raze aflata in Triunghiul cu varful in Sus.

Ce este spre binele meu cel mai inalt?

Cum ma ajuta sa evoluez calatoria X?

Imi zburda sufletul cand spun Patmos?

Care este acceptul Sfintei Trinitati pentru X dar pentru Y?

Ce imi spun cavalerii unimii in taina sufletului?

Ce simt sa fac?

….

Puteti alege trei carti pentru relatia voastra cu Centrul( varful triunghiului) si alte trei pentru fiecare calatorie in parte( una pe corpul dorinta) si alta venita din registrul chemarilor, dorurilor, de pe firul timpului. Carticelele insotesc cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii.

Ce mesaj se aseaza in centrul triunghiului nou format? S-a asternut pacea Domnului?

Sunteti Impacati?