Hexagrama ne invita sa privim doua triunghiuri imbratisate…..cel cu varful in jos principiul masculin si cel cu varful in sus, principiul feminin. Pecetea lui Solomon este simbolul fiintelor care si-au dezvoltat in ele principiile masculin si feminin, emisiv si receptiv, fiintele perfecte care au trait in ele casatoria acestor triunghiuri. Acela care reprezinta doar un triunghi se simte slabit, sters, golit. El va cauta o femeie sau un barbat celalalt triunghi pentru a forma impreuna pecetea lui Solomon. Cand o femeie a dezvoltat doar calitati feminine ea este plapanda, delicata, sensibila, vulnerabila …de aceea ea are nevoie de principiul masculin care o va implini. Insa nu e nevoie sa-l caute la exterior pentru ca il poate gasi in interior, impacarea triunghiurilor aducand Implinirea.

De ce femeile vor sa se marite? Pentru a fi protejate de celalalt triunghi.

Casatorite sau nu femeile trebuie sa se lege de triunghiul cu varful in jos ( cel format din minte-inima-corp) triunghiul care ne uneste cu materia, cel pragmatic, aterizat, puternic, rezistent, ferm. Ele trebuie sa devina insasi hexagrama …..pentru a trai Intregimea. Si da o astfel de intregime poate atrage o alta intregime-barbat.

De multe ori femeia cu darul radiantei, al bucuriei, al delicatetii simte nevoia sa se agate de un barbat puternic pentru ca nu si-a recunoscut in ea puterea. Si deodata descopera ca acel barbat este doar o bruta……si ea dispera si devine suparata pe tot si toate neintelegand ca doar activarea calitatilor masculine in interiorul ei poate aduce acel echilibru care ii poate da radianta, forta, incredere, Implinire.

Ce triunghi va cheama? Ati realizat in voi casatoria triunghiurilor?

Atunci cand cele 2 triunghiuri s-au casatorit cel cu varful in jos devine insasi peretii Graalului( golul) in care ambrozia divina( plinul) coboara.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice