Painea si vinul reprezinta doua simboluri solare, lumina si caldura care creeaza viata. Caldura este iubirea iar lumina este intelepciunea. Isus vroia sa spuna Cel ce mananca trupul meu-intelepciunea si bea sangele meu-iubirea are viata vesnica.

Crestinii se impartasesc cu anafura dar oare devin ei mai buni? In timp ce Omul care comunica zilnic cu soarele  aceasta mare anafura care se afla in fata lui si bea lumina care curge, patrunde in viata vesnica.

 Trebuie mers mult mai sus pentru  a cauta sensul cuvintelor lui Isus. Intotdeauna acest sens este cautat mult prea jos.

De doua mii de ani multi crestini s-au hranit cu vagoane de anafura si au baut tone de vin fara sa obtina viata vesnica si din nefericire sa produca in sinea lor nici cea mai mica schimbare. Deoarece singurul mod de a obtine viata vesnica este de a te hrani cu lumina si caldura lui Hristos. Iar Hristos se afla in soare, el este spiritul soarelui. Da, aceasta lumina care tasneste din soare si se afla la originea intregii vieti pe pamant aceasta lumina a carei adevarata natura nu este cunoscuta, este Hristos spiritul lui Hristos. Lumina soarelui este un spirit viu si prin intermediul ei spiritul lui Hristos este mereu acolo, prezent, activ, lucrand fara incetare.

………………….

Hristos este Fiul lui Dumnezeu, a doua persoana a Sfintei Treimi si el manifesta atat prin soare cat si prin tot ceea ce este.

Traditia mentioneaza ca Zarathustra i-a cerut Zeului Ahura Mazda sa ii spuna cum se hranea primul om iar zeul i-a spus: El manca foc si bea lumina. De ce sa nu invatam si noi sa ne hranim cu foc si sa bem lumina penru a ne reintoarce la perfectiunea primului om?Atunci cand priviti rasaritul soarelui invatati sa il beti, sa va hraniti cu el. Imaginati-va ca il aspirati si ca aceasta lumina care este vie se raspandeste in toate celule organelor voastre, ca le intareste, le purifica, le insufleteste.

In fiecare zi va aflati in fata soarelui care trimite peste tot in spatiu niste particule luminoase de o mare puritate. Ce va impiedica  sa va concentrati pentru a elimina din organismul vostru vechile particule intunecate si uzate pentru a le inlocui cu cele noi care vin din soare? Iata un exercitiu atat de folositor. Incercati din toata inima din tot sufletul vostru sa captati aceste particule divine si sa le asezati in voi; incet-incet veti reinnoi complet materia fintei voastre, veti gandi si veti actiona ca un fiu al Domnului datorita Soarelui.

Religia viitorului va fi religia solara: prin intermediul soarelui vom putea comunica zinic cu divinitatea, vom putea manca carnea si bea sangele lui Hristos.