Cand eram mica adeseori ma vedeam trecand peste campuri unind lumile intre ele cu trusa de limpezit suflete la mine. Si ma amuzam uitandu-ma si neintelegand in varsta aceeea micuta si rotunda ce vrea filmul energetic sa-mi spuna. Mai tarziu dupa varsta de 18 ani mergand la manastirea Frasinei cu o tolba imensa de intrebari, imaginea revenea, asezand in mine, DRUMUL. Ca si cum inscrierea fusese facuta iar acum trebuia doar sa slefuiesc verigile lui.

Apoi la 22 de ani in timpul unei meningite si mai tarziu la 27 de ani intr-o rascruce de drumuri, revarsarea de Sens se intorcea, reamintindu-mi drumul. Era ca si cum as fi uitat si ea…. micuta calauza imi inunda sufletul cu luminitele ei invitandu-ma sa pregatesc mai repede si mai cu ravna trusa de limpezit sufletele.

Abia la 30 de ani dupa mai ulte initieri si scoli de spiritualitate am inteles puterea acelei imagini si am decriptat mesajele ei. Si ceea ce s-a asezat in sufletul meu ca un lant de triunghiuri de lumina care realmente au dat forta acestui punct radiant au fost vietile in care acest lucru l-am facut ca medic, calugar, scriitor si vindecator, modelator de suflete s.a.

S-au asezat toate vorbindu-mi in suflet si dand aripi imaginii -calauza care s-a activat in varsta de 9 ani si care ma conduce si Acum.

Si cand eram in Nepal si toata fiinta mea traia fiecare pas dar si povestile altor vieti petrecute acolo, ceea ce m-a inundat cu toata forta au fost doua din cele trei existente petrecute in acel taram al varfurilor: de calugar-barcagiu unind lumile intre ele si de regina si mama cu trusa de limpezit suflete unind saracii cu bogatii, Cerul cu Pamantul, iubirea de Marele Sens.

In taina recunoasterii de Sine, reamintirea isi da mana cu dezvaluirea pentru a straluci in Impreuna-Una!