Desi vine din triada formată de Ințelepciune, Iubire, Adevăr, ca o roadă a triunghiului divin la nivelul eului inferior ….Iertarea ne eliberează de limite, granițe, obstacole mentale și emoționale, suparari, neacceptari atingand rădăcinile copacului care suntem, dezvelind Omul cu O mare, Omul indumnezeit. Este punctul radiant dar și valenta divina care coboara in lumea densitatilor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului Triunic, Înțeleptului Inocent sa straluceasca. Și aceasta energie devine Triunghi de lumina care îmbracă liniile genealogice dizolvand blocaje, ridicand blesteme, eliberând ura, neacceptarea, țipătul pe oriunde ar trece. E o stare iluminatoare care la nivelul corpului cauzal( înțelepciune), budhic( iubire), atmic( adevăr) capătă acest chip triunic: Rog Sfântă Treime sa mă ierte și sa mă dezlege( atmic)- Mă iert și mă dezleg( cauzal), Sunt Una cu Iertarea, Iubirea, Bucuria( Budhic) Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt( Centrul Triunghiului). Și așa devenim Ființe Trinice și Sfere care în vals cu alte Intregimi, Recunostiinta, Blândețea, Frumusețea, Pacea nasc Paradisuri Terestre. 

 Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins și inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasirii. Căci ce suntem aici decât ființe multidimensionale tranzitând diferite corpuri și timpuri pana când închidem toate cercurile pe spirala înălțării?!….

….

Acum 18 ani cu Sarra în burtica și cu sufletul-Graal ajunsesem la parintele Cristian, al treilea părinte, în luna a treia, cerșind intr-un fel împartasania pe care alți doi preoți nu simtisera sa mi-o daruiasca. Eram trista si pentru mine și pentru sferuta minunata care mă îmbrățișa și speram în adâncul meu sa o primesc. Și am pășit în biserica Sf Gheorghe cel Vechi și preotul m-a privit și mi-a spus, pătrunzând cu ochii lui cerești dincolo de spusele mele: Ai fost iertata, de ce nu te ierți? Și deodata o energie alb-argintie m-a îmbrățișat și am simțit Triunghiul iertării ca un rau luminator, ca o mantie dar si ca o initiere și pentru prima data am perceput-o pe arhanghelita Gabriela. Și am știut ca atunci a coborât și sufletul Sarrei chiar dacă spiritul ei era cu mine de mult timp și ca ea a deschis Poarta pentru aceasta Revelatie. Și mai mult decât atât…parintele a vrut sa mă împărtășească duminica de duminica pana pe 23 octombrie ziua nașterii Sarrei, fără o alta spovedanie, uneori facandu-mi semne amuzante în timpul liturghiei, pentru a veni sa iau împărtășania chiar când eu mă simteam nedemna pentru ca mâncasem sau băusem ceva în aceea dimineață. Trebuie sa va spun ca acest triunghi alb-argintat m-a susținut toată sarcina  în apele lui dezarhivandu-se si povestea dintru Adevăr( corp atmic) a Mariei Magdalena, a SarRei( fiica lor), a lui Isus precum si multe alte vieti pe care le-am avut cu SarRa cu multele lor daruri.

Pe parcursul întregii sarcini mai multe triunghiuri de virtuți, de sfinți, de minuni s-au activat roadele lor asezandu-se in carti, articole, calatorii, ateliere, in toate lucrarile cu talc. Pana în luna a treia îmi amintesc ca plângeam zi de zi insa după ce am pășit în Triunghiul Iertării și am primit Împărtășania prin parintele Cristian, am valsat realmente cu sferele recunostiintei, bucuriei, păcii. 

E adevărat ca spiritele care vin de la cerul 8 în sus sunt pline de bucurii ceresti și ca Sarra a coborat si cu aceasta epifanie, Triunghiul Iertării….. insa și noi( ca mame si tati) e de dorit sa ne pregătim ca receptaculi divini, cupe frumoase, suflete curate, astfel incat spiritul divin sa vina sa ne viziteze aducându-ne revelații, înțelepciuni, dezveliri. 

Pentru ca sunt mama si am inteles triunghiul divin traindu-l simt sa le spun tinerilor care insista…. vreau sa am multi bani și apoi voi face copiii sau mă întâi mă distrez și apoi fac copiii sau imi iau un apartament si o masina și apoi fac copiii…..ca prin copiii dati glas triunghiului Mama-Tata-Fiu, Fiica, cu ei deveniți Înțelepții Frumoși, Iubitori, Bucuroși care deschid Porțile Cerului, prin ei si cu ei va activati fiinta triunica din voi, evoluati, inflorind si fructificandu-va.

Vizualizati un triunghi de lumina alb-argintiu. Pasiti in el dând glas urmatoarelor cuvinte: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile și ipostazele fata de iubire, armonie, pace, discernamant, recunostiinta, bucurie dar si fata de bunuri, bani, case, serviciu, manager, colegi, sot, copii, parinti Acum si Altadata,, Rog Stanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele facute,  Sunt Una cu Iertarea.

Oftati, cascati, lacrimati enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii. Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de maestri care va sunt aproape in opera de dezvelire. Și Îndrăzniți sa cuvantati: 

Îmi pare rău ca manifestandu-mi furia, tip la copiii și la cei dragi( și i-ați eliberat pe moșii și strămoșii furioși si trei generații înainte și v-ați eliberat si de balaurul furiei pe care l-ați avut după voi poate din 40 de vieți)

Îmi pare rău ca am avut invidii fata de prieteni( și ati eliberat toate bunicile invidioase și toate viețile în care v-ați manifestat invidia și ati scuturat și trei generații înainte) si tot asa si apoi inchideti cu Ma iert, Rog Sfanta Treime, Sunt Una cu Iertarea.

Și ori de câte ori plecați intr-o călătorie…Peru, Egipt, Tenerife, învățați sa va faceți iertarile fata de acel loc: Mă iert și mă dezleg de toate greșelile și păcatele pe care le-am făcut Acum și Altădată în Peru, Rog Sfântă Treime sa mă ierte și sa mă dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Și puteți cere dezarhivarea vieților pe care le-ați avut în Peru care se pot cascada prin vis sau regresie spontana sau flash, conducându-va la Darurile voastre din Acum. 

Fără sa fim Iertare, nu putem accesa cerul 8, Bucuria divina, Recunostiinta, Unimea. 

Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene la nivelul chakrei 4 sau la nivelul chakrei 8 imbracandu-va în sfere de diferite culori. Așa se configurează corpul vostru de lumina. Însă nu va grăbiți sa scăpați de toate greșelile( adică incalcarile de legi divine) doar repetând mental Triunghiul iertării. Uniți în voi toți centrii, devenind Una și de trei ori pe zi faceți aceste iertari specifice și generale. Doamne Iartă-mă pentru toate greșelile pe care le-am făcut cu voie și fără voie fata de X, Eu mă iert și mă dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Chiar dacă Arhanghelita Gabriela va ajuta sa coborâți din triunghiul înțelepciunii, iubirii, adevărului, Energia Iertării, Mihail este cel care vine și va dezleagă de păcatul nerăbdării, neiubirii, neacceptarii iar Isus Hristos va primește în casa Bucuriei. 

Parcurgand fiecare unghi al triunghiului, eliberati Tatal din voi, Mama din voi, Fiica/ Fiul devenind o Fiinta Echilibrata, Triunica nu un instrument dezacordat care vrea sa cante in marea orchestra cosmica dar care nu si-a iertat mama sau bunica.

Ca patrate sau dreptunghiuri, cazuti in materie si cu multe neiertari nu putem accesa Portile Cerului.

Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat adeseori bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o zi  sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile, frumusetea, radianta, integritatea lui dand glas Maretiei Vietii. 

Desi iertarea coboară prin triadele superioare de la Eul Divin, Spiritul Cosmic, Tatal…… sufletul( Mama Divina) freamătă de bucurie, recunostiinta, caldura la Primirea Iertarii.

Ca sa înțelegem acest lucru e suficient sa ne gândim la pilda fecioarelor înțelepte, fecioara fiind Sufletul care a pregătit uleiul( virtuțile) pentru a primi Spiritul Divin. 

Doar inteleptind Drumul( cu întrebări-rugăciuni-posturi sau cu fapte frumoase-posturi-spovedanie) putem accesa corpurile superioare( cauzal-budhic-atmic) pentru a primi Triunghiul Iertării și a ne elibera de stransorile multor Vieți, dezvelind Omul cu O mare. 

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda se mărește. Așa se nasc caracterele mari din suflete mari….caci coaja de ou se sparge si  apare Sfera-Om, Plinitatea, Soarele care suntem.  Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate creea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere, revelații, lucrări cerești.

Pasind in aceasta energia alb-argintie vom simti Camasa vindecatoare a lui Isus, chipul lui activandu-se in noi, Bucuria lui Radianta. –