Atunci cand intentionezi sa ierti si sa eliberezi din franghiile asteptarilor, principiilor, neiubirilor tale, o faptura,… te muti si tu cu ea pentru un minut sau mai mult in Gradina Raiului. Culorile care te intampina nu apartin registrului lumesc, mirosuri dulcege, suave, blande te imbratiseaza iar bucuria iti ia cu asalt intreaga faptura. Sufletul descatusat infloreste parca si din coplesit, invalurit, biciuit se transfarma intr-un zburdalnic fericit imbracat in culori diafane care canta in gradinile luminii.

Ce legam aici, legam si in ceruri. Cel mai mult legam cu neiertare si neiubire.

“Va iert si va dezleg mama, tata, dragii mei copii de tot ce mi-ati facut ACUM si ALTADATA.”

Daca ii tinem legati nu ne vom putea bucura de ei. Ce poate sa circule prin stringul neiertarii, decat amaraciunea, suferinta, judecata, nemultumirea, supararea?

Daca am urmari toti in astral cum suntem in fiecare clipa de neiubire fata de noi si sau fata de altii, am decide cu toata forta sa ne eliberam Aici si Acum de toate poverile stranse de-a lungul mai multor reincarnari…..

Noi alegem sa fim printesele din poveste si nu vrajitoarele, noi alegem in fiecare clipa raiul sau iadul.

Dezlegand redam luminii ce-i al luminii si mergem mai departe frumosi, plini, fericiti.

Cum sa vina la noi ingerii bucuriei daca tinem suparare pe mama sau soacra? Sa le eliberam din turnul inconstientei noastre si vor veni si ei.

Imparatia este Aici si Acum pentru cine a ales sa ierte.

Camelia Radu