De multe ori v-ati repezit in marele entuziasm sa povestiti celorlalti despre un seminar, un om, o calatorie. Poate valul de incantare l-a atins pe celalalt poate nu….insa cu siguranta ati simtit ca mai aveti nevoie de timp, coacere, reflectie pentru ca evenimentul care v-a animat sa se aseze in voi si marile intuitii, bucurii, intregiri sa apara.

Incercati sa lasati un timp de dospire pentru samanta de lumina sau pentru crenguta de aur pe care ati  zarit-o. Nu va grabiti sa tineti cursuri pe aceeasi tema sau sa repetati calatoria cautand sa imitati omul, trainerul, ghidul.

Poate ca veti atrage multi oameni insa sufletul lor nu v-a fi atins de acel ceva numit tusa proprie, emanatie, insasi versul….

Reflectati, lucrati, traiti chemarile si cand simtiti ca tema comuna s-a transformat in dar propriu si salt de intelegere pentru voi, emiteti.

Fiind in verticala temei una cu Totul veti grai in multe suflete chiar si fara cuvinte.

Veti percepe cum atrageti evenimente, oameni, situatii in care lectia draga nu a fost absolvita simpla voastra prezenta ajutand ca anumite verigi din cercul temei sa fie integrate.

Uneori ajutorul pe care il oferim nu este explicit ……si este infinit mai mare cand vine fara pretentii, conditionari, facut cu copy paste, in iluzia scenei.

Cand emiteti din Centrul  umpland cu lumina cuvantul, fapta sau doar raza, elanul vostru poate atinge intreaga planaeta, aducand spiralei evolutive un nou cerc de intelegere pe aceeasi tema.

Si acel cerc poate fi accesat de orice suflet deschis, ca o treapta pusa la picioarele celorlalti, un sprijin si un real suport in opera de reintregire si inaltare.