Inainte sa apara cartea Triunghiurile Schimbarii, Spatiul Multi mi-a fost un real indrumator pe hartile ceresti ale pasirii mele.  Atunci am simtit puterea fiecarei luni pe spirala inaltarii.
In viul dezvelirii o piramida minunata cu multe trepte si varf stralucitor atigand templul unimii, mi-a dezvelit cum vin oamenii, in valsul sferelor, Acasa.
La baza erau arhitecturile rigide, oameni poate cu diplome, masterate, calatorii frumoase insa tributari unor credite, unui sistem, unei religii cu deschidere mica, putin atinsi de Ceruri, apoi semiconductorii traducand voia sfintei trinitati, cand si cand, apoi canalele, innaripate de trialog, insight, bucuria de a fi  apoi ghizii invesmantati in viul dezvelirii atingand petalele vietii cu talcuri, frumusete, patrunderi in vers divin.
Piramida aceasta pornind de la gri catre argintiu era imbracata de o spirala roz-mov iar varful ei atingea templul Unimii aurit tot dezvelindu-se cu o masa rotunda avand la mijloc potirul, de-o parte si de alta coroana preotilor, cununa preoteselor si viul luminii divine.
Peretii templului erau cronica akasa iar bolta insasi Cerul.
In versul desteptarii de la o treapta la alta veneau oamenii de legatura si Maestri Trecerilor plin de drag, bucurie, avant aducand pe fiecare pailier de intelegere, unitati de Sens.
Lucrand cu aceasta configuratie geometrica am simtit intr-o zi hora lunilor si cercul anilor venind si imbracand piramida cu multe dezveliri.
Primavara este plina de mijjire atingand toate palierele piramidei, dezveind ghioceii, zambilele, freziile interioare, vara e dedicata coacerii, dospirii si aici, canalele si ghizii erau mult mai activi, toamna se face culesul de roade iar spirala inaltarii, duce panerele pe fiecare treapta ajutand arhitecturile rigide si semiconducaorii sa simta puterea rodirii iar iarna vine cu versul divin al intelepciunii atingand capetele harnicute cu grai divin.
Exista momente de trecere cum este februarie, mai, septembrie, noiembrie care ne imbie sa pasim pe o alta treapta a fiintarii lasand cercurile de intelegere ale spiralei sa ne atinga teritoriile interioare.
In aceste luni se activeaza potirul, cupa interioara, largind pasirea, dezveind, iubind totul.
Uneori aceste luni rascolesc camara interioara insa nu o fac pentru a ne strivi entuziasmul ci pentru a ne bucura de o noua priveliste.
Primiti acest februarie cu provocarile si frumusetile lui. Ce vrea sa va spuna?