Apropiindu-ma de aceasta entitate radianta am simtit fiica, deschizatoarea de porti, calauza. De multe ori am vazut-o in centrul triunghiurilor descrise de Isis-Horus-Osiris sau Ay-Tiya-Akenahton sau Thoth-Maat-Shesat ca o faclie, ca o deschidere de sens ca o bucurie intregitoare.

Si privind-o i-am stiut lucrarea in reteaua Egiptului de-a lungul timpului. Prin ea, fiica, un grup de fiinte intergalactice au tesut multe sensuri aici pentru noi toti in Impreuna-Una. Si  aceste covoare dezvaluite in mare parte de Tom Kenyon ne vorbesc in Unime si ne invita se ne asezam pe ele pentru a ne recunoastere radacinile, pentru a ne imbratisa,  pentru a  arata in aceasta revarsare de iubire, minunea care suntem, frumusetea, maretia.

Hathorii ne cheama la Centru in taina Bucuriei, sa fim Impreuna-Una.

Peste timp ei au fost prezenti la nasterea piramidelor, la configurarea bornelor de sens din reteaua Egiptului, au condus nonfizic scolile de mistere, au conlucrat cu Nefertiti, Isis, Tyia si pregatesc pentru taina lui acum prin fiice, schimbari revelatoare si transformatoare.

Pe hathori i-am intalnit si alaturi de copiii stelari care nu au mai fost pe Geea in pregatirea lor, in lucrari ce tin de reteaua de cristale a planetei noastre dar si in marile treceri.

Ceea ce imi deschide sufletul in aceasta reintalnire este un nou triunghi Sarra-Horus-Hathorii, fiu si fiica in energia bucuriei cu familia Hathorilor alaturi, conlucrand spre a aduce de pe varfuri pentru noi toti, stralucirea dintru inceput, versul divin, frumusetea.