Cand doi oameni se intalnesc in Unime si vor mai departe sa faca si o nunta frumoasa la care sa participe si Cerurile nu restaurantul si plicul e important ci aceea sarbatoare din interiorul lor care anima Totul.

Chiar si la persoane cu cautari revin vechile povesti, nasi cu bani, calcule, plicuri dodoloate uitand poate cei doi ca aceasta imbratisare cu cat este mai glazurata de atasamente, proiectii, asteptari cu atat aripile cuplului nu se mai desfac si zborul nu mai apare.

In viul recunoasterii de Sine, la nunta voastra, toate entitatile de lumina sunt invitate pe o spirala frumoasa emitenta de unde vin catre voi daruri intregitoare si unitati de Sens.

Si nu cantitatea de oameni conteaza ci cati va sustin in Unime si nu darul lor fizic conteaza ci sufletele lor deschise.

Uneori ma retrag din astfel de negustorii mai ales cand ma simt bagata deja intr-un plic purtand un numar cu multe zerouri si eticheta…..trebuie sa vina.

Daca am pasi in Unime am vedea ca alaiul e format din entitati de lumina iar cina este cu maestrii inaltati, totul fiind simplu, firesc, plin de iubire, fara pretentii, asteptari, proiectii.

In bucuria regasirii, Cerurile va aduc in panerele sufletului, toate darurile relevante pentru evolutia voastra cu mult mai multe decat v-ati gandit vreodata. Insa pentru a va bucura de ele, interiorul vostru trebuie sa straluceasca.

Imi amintesc cu multa bucurie de botezul Sarrei, fetita care m-a ales ca mama. L-am facut la o bisericuta minunata simplu, fara fard si fara petrecere dupa. Am stat in ploaia de daruri dospind si starea aceea paradisiaca am purtat-o cu mine cateva luni. Marturisesc ca fuziunea cu Cerurile fusese atat de frumoasa si radioasa incat dupa ce am ajuns acasa am lasat valsul interior sa continue, botezul luminii fiind inca acolo, zile intregi raurind peste mine cu bucurie, drag, frumusete.

Asa a vrut Doamne Doamne ca din acel moment drag o trinitate frumoasa sa straluceasca, trei protagonisti si trei generatii, glasuind peste timp. Eu-Tatal meu care nu mai este si Sarra. Abia peste ani revazand filele ceresti ale acestei eveniment am inteles de ce a fost ales acest triunghi si am primit confirmarea acelei spirale a darurilor care s-au desfacut in structurile noastre rand pe rand.

Pastrez acest triunghi frumos ca pe un medalion si botezul in Ceruri ca pe o bucurie intregitoare la care ma intorc ori de cate ori ma cheama ghizii nostri pentru a adanci in Unime, sensul unei deschideri de Sens.

As vrea sa va ganditi bine unde va botezati copiii sau va casatoriti… pe Pamant cu ganduri de castig, avere, un cont gras dupa nunta sau si in Cer si pe Pamant, unind Totul in Sfant Numele Tau. Ingerii sau gazdele gri ale acelui loc vor face parte din povestea voastra.

Nuntiti-va in Unime si botezati-va cu lumina. In drag mare ceresc si lumesc, Iubirea din Tot va glasui peste fiecare clipa din viata voastra.