Acum multi ani am simtit sa refac drumul Golgotei in interiorul meu postind lunea de 14 ori. La capatul drumului, ceea ce parea durere intoarsa din viul unor vremi, deveni frumoasa intelegere, adancire, bucurie. Raurind in pasul lui Acum, Graalul interior si-a dezvelit puterea si odata cu ea multe daruri au inceput sa glasuiasca.

La putina vreme, Ierusalimul s-a conturat si fizic in triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da, intrebarea mea catre Centru fiind …ce voi lasa la Mormantul Sfant?

Printre pasirile scrisului si ale meditatiei ceva ca o tasnire frumoasa s-a conturat: Aleg sa fiu tot ce pot sa fiu

si versul divin mi-a raspuns ducand acest mesaj in locul sfant.

Cand in sfarsit am ajuns acolo am simtit ca ma deplasez prin tuburi dense, doar in locuri cu grai divin putand zbura, hranind Cerurile interioare.

Pentru inceput nu mi-am putut explica de ce nu mai pot scrie, cum de s-a oprit raurirea divina….lasand sufletul sa zburde simplu si firesc descult pe campiile Domnului fara pantofii-cuvinte….apoi am simtit ca dincolo de conurile de lumina anumite entitati se ocupa de furtul darurilor si o fac cu cei mai multi care vin aici si primesc conditionand ca aceste luminescente sa le ramana lor, Omul intorcandu-se Acasa cu multe fotografii insa despuiat de Sensuri.

Era duminica cand talcuirea aceasta a venit iar luni in viul regasirii postind din nou si activand Triunghiurile de lumina, darurile au inceput sa se intoarca rand pe rand aducand pe bolta interioara, multa bucurie, tandra regasire, cant.

Anul acesta in viul intoarcerii Acasa am simtit sa merg in Anglia dand glas unui triunghi vindecator format din Shasta-Stonehendge-Sarmisegetusa, o spirala minunata ce deschide Cerurile interioare.

Desi eram patrunsa de versul divin al locului intrand in Londra nu am mai putut scrie, orizontala lumeasca, cu toate nevoile, dorintele, piticismele mei fiind foarte vie.

Ma simteam plina de talcuiri venite din acest ochi cosmic numit Stonehenge si cu toate acestea ingerii scrisului disparusera.

Ceva ca o reamintire suava si totusi plina de adevar se intorsese in mine….Darurile au plecat. Ca si la Ierusalim. Adu-le inapoi.

Am lasat postul sa ma imbrace apoi am chemat Triunghiurile Divine.

Si glasul darurilor s-a facut auzit din nou aducand de pe firul aurit al timpului, intelegeri, frumuseti, dezveliri.

……

Va invit si astfel la un atelier conectiv dedicat Frecventei Dar, o tasnire de raze ce va sustine propria voastra Unicitate. Mai multe despre acest buchet de intelegeri veti gasi chiar pe acest site.

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis, pe cladire scrie Omniconvert
Cand? 8 iunie, ora 18 30
Cat? o trinitate raurind, 30 ron

Imbratisari aurite!