Rasfoind filele vietii mele am descoperit foarte multi oameni care au intervenit doar o clipa in calatoria mea insa impactul lor a fost hotarator. S-au activat ca reglatori, potentatori, deschizatori de porti, aducatori de Sens, schimbatori de paradigma, canale.

Imi amintesc ca la 18-19 ani exact in ziua in care imi doream sa particip la olimpiada de filozofie, am aterizat la spital cu o peritonita si intrega operatie a fost revelatoare si transformatoare.Medicul care s-a ocupat de mine m-a ajutat sa ma intorc la Drum fara ca el sa fie constient de Interventia pe care o facea si pe corpurile mele subtile.

Din cauza multor boli cu care fusese bordat acel an ma gandeam sa dau examenul de admitere la  filozofie renuntand la stiinta sufletului unde credeam ca nu voi putea intra. Nu imi amintesc spusele acelui medic cert este ca in zilele urmatoare mi-a inflorit dorul si in mare drag am redeschis valsul cu psihologia  pregatind bulevardul pe care il stiam din multe vieti.

Mai tarziu la 30 de ani dupa o noapte calda petrecuta cu preaminunati care venisera sa ma sarbatoreasca, un om care s-a activat atunci m-a luat de mana si m-a dus la o initiere exact la ora ma nascusem. El nu stia acest lucru insa ceea ce s-a intamplat dupa a fost realmente coplesitor.Mi-a revenit darul scrisul automat si am curs cateva zile cu putine opriri urmand ca pe parcursul urmatoarelor sase luni sa mosesc o carte minunata care a fost atat indrumatorul meu cat si parintele sistemului numit Triunghiurile Schimbarii. Pierdusem aceasta bucurie intregitoare in jurul varstei de 24 de ani insa dupa aceea initiere, darul avea sa revina mai puternic, mai frumos, mai plin de seva.

Parcurgand si alte file observ cum in spatele fiecarei borne de Sens se afla una sau mai multe persoane, guri cosmice care au stat o secunda in preajma mea sau cateva ore insa au reusit in Gratie sa ma readuca in orchestra divina la instrumentele care ma cheamau pentru a da drumul melodiilor cosmice  atingand sufletele, mangaind….

Si as vrea sa le multumesc pentru ca mirul lor a atins ceva din mine….si florile interioare s-au desfacut in Bucuria Cerurilor.