Plecand la drum, imi umplu Graalul cu multa bucurie cereasca. Incep dimineata cu 3 acatiste, multumesc ingerilor si ghizilor, ma rog pentru orasele prin care trec, tarile pe care le imbratisez, planeta. Pe drum fac reiki sau spun in mine invocatii. Orice poarta se deschide in fata soarelui interior insa adeseori uitam sa ne conectam la Cer mai ales cand plecam in vacante si lasam obiceiurile bune…parcate pe undeva. Cu atat mai mult….plecand la drum, e de dorit sa avem burduful umplut cu lumina pentru a vedea minunile din Tot si Toate. Si nu uitati cititul-contemplatia-spirala intrebarilor. Fortele triunice formate din mare-carti de lumina-soare sau citit-plimbari-contemplatie sunt minunate pentru sufletele care vor se extinda, sa creasca, sa zburde….sa simta Imensitatea!!!!

Ador sa-mi iau carti scrise de Omraaam Aivanhov si Peter Deunov sau alti maestri care ne-au deschis petalele interioare. Si ma las atinsa de aripa lor….si simt cum noptile se umplu cu intelepciune, bucurie, inspiratie ( in Spirit). Si observ ca dupa fiecare pagina adancita, contemplatia si meditatia sau rugaciunea si invocatia tasnesc din mine in firescul lor unindu-ma cu Soarele Christic. Si pe aceasta spirala, maestrii, sfintii si claditorii divini…ne sustin aducand in Cupa Unimii ceva din rasaritul lor, din adancimile lor, din darurile lor. Si asa devenim unicitati care saluta Unimea din Tot si Toate.

Calatoria exterioara este o parte din calatoria interioara din acea hora a chemarilor care ne aduce in centrul ei pentru a transforma scanteia divina…in soare al iubirii. Si e de dorit cand mergem in Bulgaria sa-i aprofundam pe maestrii Omraam Aivanhov si Peter Deunov, sa ne bucuram de mainile creative ale femeilor care locuiesc acolo, sa vorbim cu trandafirii….. cand ajungem in Grecia ascultam muzica greceasca, gustam din bucataria lor, ne bucuram de bisericutele deschise pana tarziu, imbratisand in suflet, pe sfintii locului…..cand calatorim in Ramania ne bucuram de cetatile geto-dace, de zburdalnicia Marii Negre, de codrii Vlahiei, de varfurile de munti care cuvanta. Fiecare tara isi are darurile ei iar cele doua Bulgaria si Grecia au multe daruri spirituale si naturale. Conectati-va la mare…si valurile ei va vor raspunde …sau la sfintii locului si veti simti cum rauri de bucurie va inunda.

Grecia nu mai este locuita de vechii greci ci de spirite mai tinere…insa locurile sunt pline de fosnet, aducand din adancuri ….esente incredibile.

Un loc poate fi gustat la nivel de forma…insa ramai doar la suprafata cu bucurii periferice, mici si inguste, la nivel de continut citind despre loc, verificand ce au spus arheologii si istoricii recunoscuti si la nivel de esenta.

Ca sa ajungi in miezul/ esenta unui loc, e de dorit sa-ti activezi clarurile( clarcognitia, clarolfactia, clarkienestezia etc) pentru a patrande in versul divin al templului X.

Insa inainte de a cere unei biserici batrane sa-si deschida paginile e de dorit sa va faceti iertarile fata de tara, loc, alte vieti pe care poate le-ati avut acolo, sfintii sau protectorii templului. Incepeti de la varful triunghiului…si apoi plimbati-va ……..cu Graalul deschis lasand sa se aseze in Cupa….ambrozia divina. Bucurati-va de ceea ce simtiti, vedeti, multumind ingerilor locului.

Exista un glas al locului, o voce, o unicitate, o poveste mai profunda decat ceea ce va spune internetul. Ascultati-o cu urechile energetice…vedeti-o cu ochii sufletului. Si locul va va aseza in structuri…..o bucurie sau o intelegere minunata.

In dimineata aceasta aflandu-ma in Afitos, Grecia….am deschis prima fila a zilei cu salutul Soarelui, o hora de invocatii prin care am chemat in interior…Soarele Christic. Si toate marea cereasca compusa din roz, mov, partocaliu parea ca inunda fiinta interioara….trezind fiecare colt amortit sau adormit. Si in Unime am simtit sa ma scufund si apoi ca ma dilat……..si in extindere conul care sunt si toate celelalte conuri-Om au devenit petalele unui Soare imens care a coborat in noi-toti reveland darurile zilei cu care sa ne onoram temele de viata. O unica scoala vibra….in esenta…..scoala Om, oul devenind sfera-soare care isi desface bratele-raze.

Invoc Lumina Ta, Soarele Christic

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta,

Coloana sa fie pentru noi, Bulgaria, Grecia si draga Ramanie!!!!

Cu ochi ceresti, din albastrul pur ne privesti,

Intarindu-ne, intregindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te chemam,

Cu bucurie imbracam

Stralucirea, frumusetea, radianta ta!!!

….

Uniti-va cu Soarele in rasarit, in apus…vorbiti cu razele lui……imbratisati-l!!!!Calatorind …in esenta…veti simti la final de vacanta ca sunteti mai frumosi, mai calzi….mai luminosi!!!!