M-am simtit chemata printre notele cunoasterii si recunoasterii de o prezenta frumoasa, emitenta, alb-bleo radianta, puternica si calda, atingandu-mi pasta cuvantului cu o cununa de sensuri, deschizand portile sufletului cu grai divin, mangaind.  Ii simteam ochii plutind peste scris si stiam in adancuri ca acesti picuri vin cu multa iubire, Lord Sananda.

O coloana de lumina s-a activat ca un comunicator universal si in glasul ei, am putut deslusi….

Imparatia este Aici si Noi-Una! Suflete frumoase recunoasteti Unimea!

Vorbele erau conuri de lumina si intreaga propozitie un tablou geometric patruns de culoarea alb-mov-argintie.

Am privit cu drag  si am vazut o masa frumoasa rotunda deschizandu-si parca chemarile catre noi toti, deodata mai multi, asezati pe mai multe cercuri.

Pe masa era o inscriptie. Primul, parintele Arsenie Boca s-a apropiat si mi-a aratat cuvintele formate din geometrii apoi m-a privit si mi-a transmis. Templul Unimii este Aici. Deschideti-va sufletele.

Parinte vad multi copiii de jur imprejur….pe siruri de lumina. Ei stiu? Ei v-au ales, sunt indrumatorii vostri, cuvantatori, sustinatori in grai divin, unificatori.

Apropiati-va de ei. Recunoasteti lucrarea. Unimea suntem Toti.

Masa era acum un soare si cercurile de cunoscatori descriau halourile iar razele erau formate din copiii. Ce frumoasa este  emanatia lor…..Prin ei razele cuvanta. Apoi am privit parintii si am simtit cum raza ii atinge, chipul li se schimba, grairea le este aproape.

Care este mesajul vostru catre noi?

Sa cuvantati in Unime, sa impartasiti.

Parinte ce inseamna a impartasi?

A darui in Unime. A te uni cu Cerurile.

Parinte ieri am simtit in gratie impartasania cereasca impletindu-se cu cea lumeasca ca o tesatura frumoasa, o raurire de intelesuri care atingeau parca Tot si Toate.

Imparatia este Aici. Graalul Cuvanta. Impartasiti in Unime.

Parinte vad pe cercuri, graiurile noastre arhitecturale, Dragomirescu, Prislop, Densus si multe altele. Ce vor sa spuna?  Ca si locurile va sustin si locurile cuvanta. Si ele intra in graire divina ca hore de intelesuri. Si ele ne aduna.

Parinte la masa aceasta pe primul cerc sunt cuvantatori din toate traditiile. E o masa a Unimii?

E insasi Cina la care au venit Toti sa graim in Unime.

Apoi masa a devenit un ecran si in mijlocul ei o Ramanie aurie bleo a aparut. Deasupra ei o bolta din flori albe untoase parca sarbatorea ceva, anima Totul, dezvaluia.

E tara pe care o iubesti si tandra imbratisare a divinului feminin. Priveste. Din viul zarii mai multe entitati de lumina care o aveau la mijloc pe Maria Magdalena si care teseau din fire ceresti un fel de imbracaminte de daruri pentru tara, se apropiau de Masa.

Ce este aceasta? Grairea noastra pentru voi toti. Micuta tara incepe sa cuvante si rolul ei de unificator va fi stiut, respectat, recunoscut.

Apoi am vazut mai multe sarbatori deodata pe toata planeta si haina cu daruri insailand parca mesajul Unimii.

Si cum se vor savarsi toate acestea? Prin oameni, in sarbatoarea sufletului, imbratisand Totul.

Apoi am vazut mai multe poduri de lumina ca niste izvoare laptoase legand portile noii lumi. Deasupra fiecarei boltiri se afla un semn si peste toate, o cununa.

E graiul unimii. In brate ceresti Noul Pamant, cuvanta. Sunteti Acasa.

Apoi totul s-a estompat parca ar fi fost dat cu mult alb si langa mine am simtit doar cele doua prezente, parintele si lord Sananda.

Fara cuvinte, am stiut ca Templul Unimii este aici si Graiul lor e Viu.

Apoi am vazut o rotunjime, un fel de constructie frumoasa avand coloane-sfinti, coloane-graitori in Unime,  coloane-copiii formata din multe cercuri de coloane si un singur varf anuntand Timpul.

Suntem Aici cu Voi-Una.