Privind o spirala ascendenta veti simti chemarea de a intra in valsul sferelor de a da glas Centrului, de a simti bucuria Cerurilor. Prin alegeri inaltatoare, ea regereaza, ne aseaza pe noi paliere, ne conduce Acasa.

Dinamica spiralei ascendente ne invita foarte usor si natural catre centru, catre esenta, catre soarele christic. Este un mijloc foarte bun de focalizare a atentiei, de centrare, de reamintire a misiunii spirituale in aceasta viata.  In sine misiunea lumeasca este asezata pe orizontala si cuprinde competentele specifice pe care le dezvoltam intr-un job, misiunea cereasca este asezata pe verticala si este formata din fapte bune, triunghiuri de virtuti, chemari, rodiri, bucurii ceresti impartasite, roluri spirituale, Spirala fiind cea care uneste Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau, misiunea lumeasca de cea cereasca activand la Centru, Graalul interior.

Spirala ascendenta ne poate scoate din buclele mentale, emotionale, existentiale in care am intrat reveland Calea, Adevarul, Viata. Ea ne deschide catre potentialul nostru infinit, ne accelereaza cresterea si ne fereste de stagnare pe razele vietii. Este un  eliberator al obsesiilor, a stereotipiilor, a viciilor si al tendintelor negative repetitive dezvelind Darurile noastre dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

In pomul christic, spirala-beteala uneste Cerul si Pamantul, dezvelind pe fiecare ramurica, globuri-virtuti, globuri-daruri.

Vizualizati un triunghi format din sfere virtuti sa spunem iubirea-armonia-pacea. Aduceti in centrul lui, spirala ascendenta. Lasati lucrarea aceasta sa se faca in interiorul vostru.

Deoarece o gasim in natura la fiecare pas se poate spune ca spirala ne ajuta sa dam glas comuniunii cu natura si cu spiritele naturii. Spirala bucuriei, spirala unimii, spirala intoarcerii Acasa poate fi activata in lucrarile voastre interioare, in toate calatoriile spirituale, atunci cand meditam sau contemplam, in lucrari de grup.

Daca va place sa teseti in Unime asezand in reteau tarilor in care calatoriti, Daruri iar la finalul lucrarii nu uitati sa puneti spirala Unimii.

O lucrare de lumina care urmeaza modelul pomului christic poate fi facuta astfel: asezati plasa de platina( Melchisedec), braul maicii, sceptrul vindecator( Melchidec) apoi puneti in centru Graalul si deasupra coroana luminii divine( Melchisedec), cununa preoteselor, imbracand Totul in Spirala Unimii.

Pentru ca ne aflam in post dupa curatarea facuta de Preot in casuta voastra puteti activa lucrarea de mai sus ca Preotese largind-o si cu alte daruri dupa initierile, maiestriile sau preotiile pe care le aveti.