Profetia lui Peter Deunov in ceea ce priveste sfarsitul civilizatiei noastre si inceputul Erei de Aur pe pamant (facuta in 1944 inainte de plecarea sa in sfere mai inalte)

„În trecerea timpului, conştiinţa omului a traversat o perioadă foarte lungă de obscuritate Această etapă, pe care hindusii o numesc ” Kali Yuga „, este pe punctul de a se termina. Ne găsim astăzi la frontiera dintre două epoci: cea in care suntem acum, Kali Yuga, şi cea in care intram Noua Era.
 
O îmbunătăţire treptată are deja loc în gândurile, sentimentele şi actele oamenilor, dar toata lumea va fi în curând subjugată de Focul Divin, care ii va purifica şi a ii va pregăti în ceea ce priveşte New Era. Astfel, omul va se ridica la un grad superior de conştiinţă, indispensabil pentru intrarea sa la Noua Viata. Asta este ceea ce se înţelege prin „Înălţarea Domnului”.
 
Cativa zeci de ani vor trece înainte de venirea acestui  Foc, care va transforma lumea prin aducerea unui nou moral. Acest val imens vine din spaţiul cosmic şi va inunda întregul pământ.Toţi cei care încercarea a i se opune, vor fi purtati în afara lui şi transferati în altă parte. Deşi locuitorii de pe această planetă nu se găsesc toti la acelaşi grad de evoluţie, acest nou val va fi resimţit de către fiecare dintre noi. Iar această transformare nu va atinge doar planeta Pamant, ci ansamblul întregului cosmos.
 
Singurul si cel mai bun lurcru pe care omul il poate face este de a se intoarce catre Dumnezeu şi de a-si îmbunătăţi însuşi conştienta, pentru a ridica nivelul său vibrator, astfel încât să se găsească în armonie cu acest val puternic, care il va scufunda în curând.
 
Focul de care vorbesc, care însoţeşte noile condiţii oferite de planeta noastra, va întineri, purifica, reconstrui totul: problema va fi îmbunătăţită, inimile voastre vor fi eliberate de durere, necazuri, incertitudine, iar vor deveni luminoase; totul va fi îmbunătăţit, elevat, gândurile, sentimentele şi actele negative vor fi consumate şi distruse.
 
Viaţa ta prezentă este o sclavie, o închisoare grea. Înţelegeţi situaţia şi Elibereazăti-va de ea. Eu vă spun acest lucru: ieşiti din închisoare! Este foarte rău să văd atât de mult inducere în eroare, aşa de multă suferinţă, incapacitatea de a înţelege atât de mult în cazul în care fericirea o adevarata se află.
 
Tot ce este in jurul vostru se va prăbuşi în curând şi va dispare. Nimic nu va fi lăsat din această civilizaţie, nici perversitate acesteia; întregul pământ va fi scuturat şi nu va fi lăsata nici o urmă a acestei culturi eronate care menţine bărbaţii sub jugul ignoranţei. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este, de asemenea, de a trezi intelectul şi inima omului, astfel încât acesta să se elibereze de greşelile si de irationalitatile lui cat si de faptul că ei că ei sunt singurii din univers.
 
Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune din Cosmos în care o constelaţie care a fost distrusa si-a lasat amprenta, praful ei. Această trecere printr-un spaţiu contaminat este o sursă de otrăvire, nu numai pentru locuitorii de pe pământ, ci pentru toţi locuitorii de pe alte planete ale galaxiei noastre. Numai sorii nu sunt afectati de influenţa acestui mediu ostil.
 
Această regiune se numeşte „zona a treisprezecea”; unii, de asemenea, o numesc „zona de contradicţii”. Planeta noastră a fost închisă în această regiune de mii de ani, dar în cele din urmă ne apropiem de iesirea din acest spaţiu de întuneric şi suntem pe punctul de a atinge o regiune mult mai spirituala, în care traiesc mai multe fiinţe evoluate.
 
Pământul urmeaza acum o mişcare ascendentă şi toată lumea ar trebui să se forţeze să se armonizeze cu curentii de ascensiune. Cei care refuză să se supună la această orientare va pierde avantajul de condiţii bune, care sunt oferite, în viitor, pentru a se ridica. Ele vor rămâne în urmă în evoluţie şi trebuie să aştepte zeci de milioane de ani pentru venirea unui nou val ascendent.
 
Pământul, sistemul solar, universul, toate sunt puse într-o direcţie nouă sub impulsul Iubirii. Cei mai multi dintre voi inca considera Iubirea ca pe o forţă derizorie, dar, în realitate, ea este cea mai mare dintre toate forţele! Banii şi puterea continuă să fie venerate ca si cum cursul vieţii ar depinde de ele. În viitor, totul va fi subjugat de Iubire şi totul o va servi. Dar constiinta omului va fi trezita prin suferinţa şi dificultăţi.
 
Previziunile teribile ale profetului Daniel scrise în Biblie se referă la epoca care se deschide. Vor fi inundaţii, uragane, incendii şi focuri gigantice si cutremure, care vor spulbera tot. Va curge sânge din belşug. Vor fi revoluţii; explozii cumplite vor rasuna în numeroase regiuni ale pământului. Acolo unde există pământ, apa va veni, şi acolo unde există apă, pământ va veni.
 
Dumnezeu este Iubire; dar avem de-a face aici cu o pedeapsă, un răspuns al Naturii, împotriva crimelor comise de către om din timpul timpului noptii, impotriva mamei sale, Pamantul. După aceste suferinţe, cei care vor fi salvati, elita, va cunoasteaEpoca de Aur, armonie si frumusetea nelimitate. Astfel, menţine pacea ta şi credinţa ta atunci cand vine momentul pentru suferinţă şi teroare, pentru că este scris că nici un fir de par nu va cădea  de pe capul celui drept. Nu fi descurajat, urmeaza pur şi simplu munca de perfecţiune personala.
 
Nu ai nici o idee de viitorul grandios care te aşteaptă. Un Pământ Nou va vedea ziua în curând. În câteva decenii, munca va fi mai puţin exigenta, şi fiecare va avea timp pentru a se consacra activităţilor spirituale, intelectuale şi artistice. Problema raportului dintre bărbat şi femeie va fi în cele din urmă rezolvată în armonie, fiecare avand posibilitatea de a urma aspiraţiilor lor.Relaţiile de cupluri se vor baza pe respect reciproc şi stima.
 
Oamenii vor voiaja prin diferite planuri ale spaţiului şi va trece prin spatii intergalactice. Ei vor studia funcţionarea acestora şi vor fi rapid în măsură să cunoască Lumea Divină, pentru a fuziona cu Mintea Universala.
 
Era Noua este cea a celei de-a sasea rasa. Predestinarea ta este de a te pregăti pentru ea, pentru a o saluta şi pentru a o trăi. Cea de-a sasea rasa se va construi în jurul ideii de fraternitate. Nu vor mai exista conflicte de interese personale, aspiraţia unică de fiecare va fi să se conformeze la Legea Iubirii. Rasa a sasea va fi aceea a Iubirii. Un nou continent va fi format pentru ea.Acesta va ieşi din Pacific, astfel că Binele cel mai Inalt sa-si poata stabili în cele din urmă locul său pe această planetă.
 
Fondatorii acestei civilizaţii noi, pe care eu ii numesc „Fraţii Umanităţii”, sau, de asemenea, „Copiii Iubirii”. Ei vor fi de nezdruncinat pentru Binele cel Mai Inalt şi vor reprezenta un nou tip de oameni. Oamenii vor forma o familie ca un corp mare, şi fiecare popor va reprezenta un organ în acest organism. În nouă rasă, Iubirea se va manifesta într-o asemenea manieră perfectă, omul care astăzi poate avea doar o idee foarte vagă.
 
Pământul va rămâne un teren favorabil pentru lupte, dar forţele de întuneric se vor retrage şi pământul va fi eliberat de ei. Oamenii văzand că nu există nici o altă cale se vor angaja pe calea Noii Vieti, ceea a mântuirii. În mândria lor lipsita de sens, unii vor spera ca până la sfârşit pe pamant să se continue o viaţă in care Ordinul Divin condamnă, dar fiecare va termina prin înţelegerea faptului că direcţia a lumii nu le aparţine.
 
O nouă cultură va vedea lumina zilei, se va odihni pe trei fundaţii principale: elevarea femeii, elevarea celui blând şi smerit şi protecţia drepturilor omului.
 
Lumina, Binele şi dreptatea vor triumfa, este doar o chestiune de timp. Religiile ar trebui să fie purificate. Fiecare conţine o particulă de predare a Maestrilor Luminii, dar acoperit de abaterea neîntreruptă furnizata de oameni. Toţi credincioşii vor trebui să se unească şi să se pună în acord cu unul principal, acela care introducere Iubirea ca baza a tuturor credinţlor, oricare ar fi ea. Dragostea şi Fraternitatea este baza comună!
 
Pământul va fi în curând măturat de valuri de o extraordinara rapiditate a energiei electrică Cosmica. Peste cîteva decenii de acum fiinţele care sunt rele, si care conduc gresit pe altii nu vor fi capabili să-si susţină intensitatea lor. Ei vor fi astfel absorbiti de către Focului Cosmic, care se va consuma de răul pe care il posedă. Apoi, se vor pocăi, deoarece este scris că „fiecare trup va glorifica pe Dumnezeu”. Mama noastră, Pământul, va scapa de oameni care nu acceptă Noua Viata. Ea ii va respinge ca pe fructele deteriorate. Ei nu vor putea în curând să se reîncarneze pe această planetă; criminalii inclusiv. Numai cei care poseda Iubirea in ei vor rămâne.
 
Nu există nici un loc de pe pământ care nu este murdar de sânge uman sau animal; Ea trebuie să se prezinte, prin urmare, la o purificare. Şi pentru aceasta, anumite continente vor fi scufundate în timp ce altele vor iesi la suprafata. Barbatii nici nu bănuiesc de pericolele de care sunt ameninţaţi. Ei continuă să urmărească obiective inutile şi să caute plăcere. Dimpotrivă, cei din rasa a sasea vor fi conştienti de demnitatea rolului lor şi respectuosi fata de libertatea fiecăruia. Ei se vor hrăni exclusiv din produse vegetale. Ideile lor vor avea puterea de a circula liber ca aerul şi lumina zilele noastre.
 
Cuvintele „Dacă nu sunt născut din nou” se aplică pentru cursa a sasea. Citiţi capitolul 60 din Isaia care se referă la venirea celei de-a sasea rasa, Rasa Iubirii.
 
După necazuri, oamenii vor înceta să păcătuiască şi vor găsi din nou calea virtuţii. Clima planetei noastre vor fi moderate peste tot şi variaţiile brutale nu vor mai exista. Aerul va deveni din nou pur, la fel si apa.
 
Paraziţii vor dispărea. Oamenii isi vor aminti încarnările anterioare şi vor simti placerea de a observa că acestea sunt în cele din urmă eliberate. În acelaşi mod în care unii scapa de paraziti si de frunzele moarte de pe viţa de vie, tot asa vor acţiona Fiinţele Evoluate in a pregăti oamenii pentru a servi Dumnezeul Iubirii. Ele vor da oamenii condiţii bune ca să crească şi să se dezvolte, iar pentru cei care doresc să asculte de ei, acestia le vor spune: „Nu vă fie frică, încă un pic de timp si totul va fi bine, sunteţi pe drumul cel bun! Fie ca cel care vrea să intre în studiul Noii Culturi sa lucreze conştient şi să se pregătească. „
 
Datorită ideii de fraternitate, pământul va deveni un loc binecuvântat, şi aceasta nu va aştepta. Dar, înainte, suferinţe mari vor fi trimise pentru a trezi constiinta. Păcatele acumulate de mii de ani trebuie să fie răscumpărate. Valul Fierbinte provenind din Divinitate va contribui la lichidarea karmelor popoarelor. Eliberarea nu mai poate fi amânată. Omenirea trebuie să se pregătească pentru procese mari, care sunt inevitabile şi vin să pună capăt egoismului.
 
Sub pământ, ceva extraordinar se pregăteşte. O revoluţie care este grandios şi complet de neconceput se va manifesta în curând în natură. Dumnezeu a decis să atac pe pământ, şi El va face!
 
Este sfârşitul unei epoci, o nouă ordine va substitui vechi, o ordine în care iubirea va domni pe pământ „.
Sursa: http://autovindecarea.blogspot.ro/2012/02/profetia-lui-peter-deunov-in-ceea-ce.html