Candva prima femeie a coborat din Sfera Initiala pastrand luminescentele si intregul ocean de culori, Intact. Ea putea sa vada inlauntrul Pamantului si sa vorbeasca cu Cerul folosind toate potentialitatile ei intru Iubire, Intelepciune, Blandete cu  Graiul ei Divin atingand Totul.

Aceasta femeie se spala pe fata cu apa Vietii iubea toti copacii din gradinile Universului, manca si bea Lumina, comunica in unime cu Florile, valsa cu toate Sferele Ceresti, prin atingerea ei, totul capatand Radianta.  Intregimea,  unimea, fuziunea aceasta pe care noi o regasim in vis, somn, meditatie, contemplatie, rugaciune si care raspandeste in Univers un parfum atat de minunat ne cheama Acasa. 

Sfera Mama cunostea noaptea ce urma sa vina peste lumescul din femeie si toata ratacirea zbuciumata creata de valurile uitarii.Si stiind a lasat-o pe Eva sa coboare pe Geea ca Fiica si sa anime intoarcerea catre Gradina Edenului Pomul Binelui si Raului devenind in taina Recunoasterii de Sine, copacul Christic, soarele divin, pomul Unimii. 

Si Eva a luat chip lumesc cunoscand jocul dintre  Sfera-Mama si Sfera-Tata, ajutand-o si pe Geea o alta sora si fiica sa se intoarca Acasa. Si povestea continua cu Eva ca fiica razvratita, ca mama suparata, ca printesa, d-na Nemultumita, amanta pentru ca dupa ce goarna energetica a sunat ea sa se innoiasca imbracandu-se cu darurile si cununile Initiatei, Maestrei, Preotesei. 

Care sunt graimile divinului feminin?

1. In comuniune sau comunicare in Unime, sferele ceresti intra in vals si glasul devine mai serafic, apar graimile divine si flow-ul iar trialogul este inaltator aducand de la varful triunghiului idei frumoase, proiecte cu talc, bucurii ceresti, fapte-roada ce vin din triunghiurile ceresti. Aceasta unime in care cuvantul, sfera, triunghiul se suprapun poate vindeca relatia ta cu divinul feminin, cu copilul interior, cu sfera iubirii, sfera blandetii, sfera compasiunii precum si cu alte sfere, poate aduce o noua asezare in viata ta in care sferele divinului feminin cuvanta, te poate conduce in Cerurile Unimii. Comuniunea te imbraca cu chipuri ceresti, revelandu-ti intregimea care esti si valsul tau propriu cu sfere-ingeri, sfere-oameni intrupati, sfere-entitati de pe alte planete. In fiecare sfera se afla o geometrie unica care iti dezvaluie Cerul de unde vine sfera, misiunea ei, darurile ei. In transferurile de energie, informatie, viu ceresc care se fac prin comuniune se activeaza spiralele care unesc Cerul de Pamant acele hore formate din sferele iubirii, bucuriei, blandetii, recunoastiintei, frumusetii, caldurii si care aduc de Sus( de la varful Crucii) unitati de Sens( Jos) cu care putem insufleti materia. Comuniunea dezvaluie Graiul Domnului in centrul fiecarui Triunghi celest, inima lui.

2. Fuziunea intima extatica. Trei sfere se intalnesc intr-o frecventa a Unimii de unde se nasc copiii de Cer Mare sau idei inaltatoare sau fapte cu chip christic sau sentimente radiante. Nu este vorba doar despre un trup care se contopeste cu alt trup ci de intregimea care esti care saluta Cerul( varful triunghiului) si cealalta intregime cu care se afla in taina unimii-prieteniei-iubirii. Centrii sunt aliniati si toti in Una contopiti cu Divinul Treimic. Aceasta unire cu Dumnezeu este insotita de o activarea la nivelul chakrei 8 sau 9 sau 10, 11, 12 a soarelui christic care inunda ambele sfere. Aceasta  radianta genereza extaze care pot include orgasmul sau doar trairi intense extatice. In aceste cupluri centrii superiori si cei transpersonali sunt hraniti cu rugaciuni, meditatii, contemplatii. Triunghiul ceresc format din corpul cauzal-buddhic, atmic isi are graimea sa unica si chipul sau christic. Cei doi sunt Una. O unime in care doua spirale se impletesc de jur imprejurul unei cruci devenind sfere, graimi divine, intregimi care valseaza in Sfant Numele Tau mergand Acasa acolo unde vor primi Cununile Unimii. Din aceasta taina se poate naste scrisul-calatoria astrala-comuniunea sau bilocatia-extazul-bucuria cereasca sau frumusetea inaltatoare-blandetea-iubirea. Fuziunea intima extatica genereaza acea alinire a centrilor la Voia Divina in asa fel incat varful conului sa descarce in structurile cuplului, chipurile christice ale Unimii. Fuziune, inaltare, contopire. Si totul are aripile jocului cosmic, in care cei doi dupa multe vieti, o zestre frumoasa, bogata si multa harnicie( de la har) pot da glas acestei unimi cosmice sustinuta de integritate-aliniere-iubire christica.  Ea nu incepe cu sex ci cu varful triunghiului activand tainele si apoi valsul sferelor prin fuziunea intima extatica. 

3. Intelepciunea divinului feminin. Nu arde, nu controbaie, nu pustieste. Este o sfera formata din alte 9 sfere purtand chipurile divinului feminin. Din ce in ce mai mici pana cand ajung la marea radianta in care fuzioneaza Toate. Aceasta intelepciune formata din 9 hainute ceresti este roada triunghiurilor ceresti. Ea creste cu in fiecare viata, reveland la nivelul corpului cauzal, samburii care stau la baza unui arest, la nivelul corpului budhic( florile copacului christic), valsul sferei intelepciunii cu sfera iubirii a intelepciunii cu blandetea, a intelepciunii cu bucuria, a intelepciunii cu recunostiinta si noi sfere care apar din aceste impletiri. Sfera intelepciunii se intalneste aici cu 21 de atribute-sfere ale divinului feminin.  Bucuria valsului ne conduce in Cerurile Unimii la cununile Unimii. Aici se dezvaluie omul cu O mare si cuplurile inaltate. Raza a opta, Sfera initiala, Sfantul Graal, Coloana divinului feminin, Darurile unimii daltuiesc aici Templul Inaltarii.  La nivelul corpului budhic ne vom intalni cu Isus si Maria Magdalena, cu Nefertiti si Akhenaten cu Ay si Tiya, Isis si Osiris, cuplurile care au cultivat sentimente inaltatoare transformandu-le in bratele manifestului in intelepciune de viata, o intelepciune prin care Cerul isi da mana cu Pamantul. Aceasta intelepciune nu este impietrita, vulgara, dispretuitoare ci raureste peste noi toti ca un munte-fluviu dezvelind bucuriile Unimii. 

4. Dansul unimii. Aceasta pasire in Dumnezeu este  o plutire. Centrii superiori isi dau mana urmand spiralele ceresti. Este un dans marcat de Gratie, Curgere, Bucurie. Tehnicile pleaca, dezvelirea pura ghideaza interlocutorii sa gasesaca drumul catre Acasa, patria Graalului, Unimea. Intr-un astfel de dans apar reamintiri, intuitii, raspunsuri, vindecari miraculoase, intalniri Ceresti. Mai multe sfrere se suprapun partial si apoi total dansul acesta generand extaze, noi daruri, intelegeri fara intelect, patrunderi in versul divin. Ma las Tie, Doamne. Fie ca dansul acesta sa ne mangaie pasii. Cu Totul-Una!

5. Impartasania in Unime. Este o  recunoastere si o traire a Divinului impletind vlasul sferelor cu a dezveli in triunghiul sinceritatitii-bunatii-iubirii. Nu doar painea si vinul coboara prin ea preoteasa si el preotul de la parintii divini, tatal cosmic si mama divina ci si cuvantul ceresc care vindeca, elibereaza, inalta. Viu Unimii activeaza varful triunghiului. Omul intregit se intoarce Acasa, la fel si cuplurile Unimii.

6. Valsul sferelor. O unime saluta in Unime, toate Sferele!!!! Acest vals urmeaza spiralele divine, unind lumile cu supralumile! el se reveleaza in curgere, bucurii, pasiuni inaltatoare, zboruri ceresti. Nu poate fi facut de un triunghi dreptunghic cu un patrat sau de un dreptunghi cu un cub. O intregime saluta prin fuziunea intima extatica sau prin scrisul conectiv  toate intregimile. Este un dans al sufletelor intregite  care traiesc in interior nunta Cerului cu Pamnatul si apoi o marturisesc si in exteriorul lor invitandu-i si pe ceilalti la intre in acest vals regasirii, unimii, bucuriei ceresti. Valsul include  reamintirea, dezvelirea, conectia, sincronizarea, intelepciunea. Aceste 5 sfere genereaza o hora din care se activeaza spirala iubirii, spirala bucuriei, spiralele inaltarii. Valsul ne poate atinge pe toti in triunghiul transformarii-transmutarii-transfigurarii. 

7. Bucuria in Unime este un rezultat, un cules, o roada a valsului sferelor. Daca priviti si ascultati un acatist sau un paraclis cu ochi ceresti veti simti acest Bucura-te Treime in Unime, Bucura-te!… Cerurile Bucuriei ne asteapta sa ne intoarcem cu Bucurie Acasa dezvelind talantii inmultiti, roadele vietii christice, intelegerile atinse de bucurie. In aerul bucuriei zburda, regasirea, pacea, implinirea. Probele destinului continua si bucuria curge ca un izvor divin care ne activeaza cantecul interior, radianta proprie, frumusetea unica. Nu hohotim ci doar zambim mangaind aerul. Triunghiurile dreptunghice devin echilaterale si rotunjimile se descarca in toate colturile vietii nascand Implinirea. 

8. Cununile Unimii sunt dezvelite de copacul christic, de activarea corpului cauzal la care contribuim cu intelepciune, a corpului budhic pe care il cladim cu sentimente inaltatoare, a corpului atmic ce ne dezvaluie faptele christice. Si copacul devine sfera ce intra in Cerurile Unimii salutand toate sferele. Deasupra lui cununile Unimii ne privesc cu stralucirile lor unice, incluzand triunghiuri de sfere sau hore de sfere sau spirale. Unime, Bucurie, Totul. Cu aceste cununi, traim Imparatia, Cerurile Bucuriei, Patria Graalului. 

9. Frumusetea radianta. Este roada tuturor triunghiurilor trezitoare care dezvolta/ cresc scanteia divina tranformand-o in soare. Aceste raze care comunica cu  constiinta christica coboara in chip dar si in gestica, mimica, radianta, bucurie, stralucire. Sufletul e larg, mare, integru, curat, zburdalnic, sustinand o frumusete atinsa de toate anotimpurile, insa plina de talc, intelepciune, asezare. 

Va propun mai jos mici valsuri care va pot sustina sa aduceti in acest plan, graimile divinului feminin.

Exercitii, meditatii, contemplatii:

Identificati un centru, desenati un cerc, un triunghi echilateral in interiorul cercului si apoi o cruce care sa uneasca varful triunghiului de baza lui. Verificati sa nu existe doi centri ci doar unul. De aici din miez activati razele divinului feminin. Dati-le drumul sa inunde intregul simbol fiind constienti/e ca fiecare descrie o valenta, o virtute, un atribut divin. Numiti-le in voi si incercati sa va faceti iertarile fata de toate aceste aspecte. Ex: Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am de Acum si de Altadata fata de iubire, armonie, pace, frumusetea radianta, blandete, recunostiinta, bucurie, bunatate, compasiune, rabdare, smerenie, clar, empatie, Ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Oftati, cascati, lacrimati. Contemplati acest simbol.

Desenati triunghiul iertarii. Asezati de jur imprejurul lui 3, 7, 8, 9, 12, 22 atribute ale divinului feminin sub forma de sfere. Faceti-va iertarile fata de ele apoi construiti rauriri divine , mantre ale unimii , invocatii. Ex: Sunt pace, iubire, compasiune, Sunt Tot Ceea Ce Sunt, Eu Sunt. Folositi urmatoarele cuvinte-poarta: recunosc, marturisesc, cinstesc, onorez, salut, eu sunt, constesc, marturisesc , ma predau, sunt Una
Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Care este tema care revine? Ex: Ma indragostesc doar de barbatii insurati, cu bani si putere. Ce triunghiuri limitative va conduc?Orgoliul-lacomia-nevoia de a controla un imperiu sau supararea pe viata-comparatia-nevoia de a fi pe scena?!… Ce triunghi-calauza ma poate sustine sa ies din aceste bucle emotionale?Pot trage din pachetelul de cartonase un triunghi pe care il pot aplica la nivel de gand, emotie, fapta. Ce competente emotionale s-au activat? Ex: increderea in Sine-empatia-iubirea sau intelepciunea-clarul-discernamantul.
Desenati un triunghi echilateral. Vizualizati-l ca fiind din lumina alba sau mov sau aurie. In miez asezati un dar al divinului feminin. Daruiti-i un chip de floare sau cununa sau bratara. Exemple de daruri ale divinului feminin: iubirea, bunatatea, caldura, suportivitatea, blandetea etc Cereti de la o treime feminina ( Maica-Maria Magdalena-Maria Egipteanca) sa va sustina sa deveniti blanda sau suportiva. Nu renuntati daca apar probe ale destinului. Activati observatorul interior. Inainte de culcare, seara rugati aceste daruri sa va conduca in Templul Duvinului Feminin.
Din initierile pe lumina pe care le aveti de acum sau de altadata construiti un triunghi. Cereti indrumare la Centru pentru temele de viata care vi se par grele, pentru tara aceasta, pentru misiunea pe care o aveti. Notati insight-ul pe care il primiti, visul, indrumarea.
5. Desenati un soare cu mai multe raze-relatii. Numiti-le. Ex: raza-relatiei cu mama, raza-relatiei cu sotul etc. Ce triunghiuri ale divinului feminin alegeti sa activati in relatia cu sotul sau cu copiii sau cu mama sau cu soacra ? Ce roade ale relatiei se dezvaluie?
6. Avand acelasi desen in fata ( al soarelui cu mai multe raze-relatii): la ce ati vrea sa renuntati( credinte limitative, suparari, neacceptari, patimi) pentru ca acele raze-relatii sa straluceasca?
7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati valentele divinului feminin. Pe orizontala reflectati asupra comportamentelor cascadate, cele care traduc atributele divine numite. Desenati raze intre atribut si comportament doar daca exista fapte care probeaza aceasta corespondenta. Ce sabotori interiori apar?

8. Contemplati valsul sferelor. Desenati mai multe sfere care descriu atribute ale divinului feminin pe o spirala. Vizualizati cum aceste sfere se intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc, facand un vals de la Pamant catre Cer. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.
9. Reflectati asupra relatiilor cu femeile din jurul vostru. Ce credinte va modeleaza valsul?
10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Ce admirati? Scrieti 21 de afirmatii care sa inceapa astfel: Sunt recunoascatoare pentru…..sau Imbratisez sau Iubesc…..

11. Daruiti in fiecare zi din tot sufletul vostru( sub forma fizica sau nonfizica) trei binecuvantari, daruri, bucurii cu care onorati divinul feminin.Ex: Binecuvantez cu blandete, iubire, caldura acest loc

12. Cititi Acatistele si Paraclisele Maicii. Identificati darurile ei pentru noi. Asezati Braul Maicii sau un alt dar pe o raza a vietii voastre care sufera.
13. Pastrati recunostiinta fata de Tot si Toate, fata de provocare ca indrumator deghizat fata de dusmani ca potentatori sau reglatori karmici sau acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin. In fiecare zi dimineata sau seara vizualizati oamenii care nu va plac, descoperiti darurile lor in viata voastra si multumiti-le.
14. Cultivati preocupari, pasiuni, initieri ale divinului feminin. Preocupari: tesut, handmade, ornamente din flori.
15. Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii sau in centrul unui triunghi format din 3 sfinti sau 3 maestri inaltati sau 3 virtuti. Postiti trei zile si apoi faceti alegeri inaltatoare.
16. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri potentatoare sau acele treimi( armonizator-dezvelitor-indrumator) care va sustin in procesul evolutiv. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros cereti indrumare de la mama divina si de la copilul interior pentru a va dezveli acele fatete pe care le refuzati.
17. Cititi carti de lumina scrise de femei. Verificati daca in interiorul vostru exista vreo retinere fara de acest aspect. Anumite credinte limitative pe care le-am adus cu noi din ciclul divinului masculin inca ne mai modeleaza comportamentele.
18. Contemplati-va corpul imbracandu-l in lumina. Activati taina frumusetii radiante lasand razele ei sa va inunde. Multumiti pentru tot. Exista o stransa legatura intre trupul ales si destin. Nu veti gasi o Miss Univers care sa fie ghid spiritual. Corpul exprima alegerile noastre din alte vieti dar si acordul cu destinul ales. Sunt multe inscrisuri, cunoasteri in triunghiurile care descriu geometria corpului vostru. Lasand bucuriile vietii sa curga peste el veti simti cum incepe sa straluceasca. Omul frumos e format din figuri geometrice regulate.
19. Imbracati-va cu darurile divinului feminin: braul Maicii, camasa vindecatoare a Mariei Magdalena, cununa divinului feminin etc. Puteti face urmatorul exercitiu folosind vizualizarea: Dati un chip relatiei voastra cu voi( de pom sau floare sau fruct) si asezati Braul Maicii(de jur imprejurul ei) apoi in centru puneti camasa vindecatoare a Mariei Magdalena iar deasupra Cununa Divinului Feminin. Acestei relatii dati-i un chip( de floare, de pom, de fiica)
20. Patrundeti in vers divin cu ajutorul initierilor divinului feminin: Isis Seikim, Maria Magdalena, Tara Seikim etc
21. Care este triunghiul-calauza format din acele atribute ale divinului feminin pe care iti doresti sa le activezi in taina lui Acum?Ex Iubire-intelepciune-rabdare
22. Creati jocuri in cuplu care sa dezvaluie valsul sferelor si in care sa activati un triunghi format din atributele divinului feminin?
23. Vizualizati cu partenerul doua sfere care se suprapun partial si total. Tineti-va de maini. Cele doua sfere pot deveni cele doua verighete care isi exprima bucuria in triunghiul descris de Taina casatoriei-Taina Unimii-Taina Iubirii sau in triunghiul Blandetii-Intelepciunii-Iubirii
24.Atunci cand ceva din voi nu rodeste in cuplul vostru, intrebati-va. Ce atribute ale divinului feminin nu se exprima in relatia mea? Cum le pot da glas? Ce flori ale divinului feminin pot aduce pe masa relatiei mele? Faceti-va iertarile fata de urmatoarele sfere: armonie, iubire, pace, intelepciune, discernamant, blandete, bucurie, bunatate, intelepciune, recunostiinta, caldura, ascultare, receptivitate si apoi aduceti-le grairea in viata de zi cu zi. Va ajuta in activarea comportamentelor divinului feminin natura, initierile divinului feminin( initierea din camera Reginei, Green Tara Seikim, Isis Seikim, acordajele Mariei Magdalena, darurile Maicii, initierile SarRei) atelierele divinului feminin, cartile divinului feminin, plutirile in samadhi tank, LuViOm-ul, calatoriile in tari care activeaza frecventele divinului feminin, contemplatia, meditatia, reiki-ul, lucrarile de suflet, postul, conlucrarea cu ingerii aerului, pamantului, apei, focului, rugaciunea.
24. Ce parti din mine au atras provocarea X? Iesiti din patratul materiei si mergeti in triunghiul spiritului. Dati lumina evenimentului fara sa-i judecati pe ceilalti. Care este diamantul acestei situatii?
25. Nu amanati temele de viata care va sunt dezvelite prin toate provocarile/ situatiiile/ experientele din viata voastra. Asezati-va in bancuta zilei si fiti harnicuti ( harnicia vine de la har). Ce perluta se reveleaza in acest conflict? Ce-mi spune aceasta emotie? Ce am de invatat? Care este darul acestei situatii pentru mine? Cine sunt eu? Ce salturi de intelegere s-au activat?
25. Daca va cunoasteti radiantele, vorbiti, impartasiti, dezveliti-le cu smerenie-discretie-intelepciune. In ciclul divinului feminin, multe daruri se vor activa dand glas spiralei unimii pe care pasesc atat treimile masculine cat si treimile feminine.
26. Nu faceti schimbari pe orizontala vietii de tipul: hai sa schimbam barbatul sau hai sa intinam triunghiul sacru cu un adulter ci dati drumul spiralei intrebarilor, spiralei temelor, spiralei darurilor( gasiti mai multe pe www. frecventaom.ro) pentru a va ridica la un alt etaj de intelegere si a onora valsul in cuplu pana la varful triunghiului. Nu va opriti la baza sau pe fila 2 a relatiei. Muntele cuplului este frumos chiar daca norii il acopera uneori.
27. Frecventa recunostiintei. Multumesc Iubirii, Bucuriei, Blandetii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Caldurii-Frumusetii-Intelepciunii, Suntem Unime si Impreuna-Una, Multumesc Compasiunii-Rabdarii-Iertarii suntem Unime si Impreuna-Una
28. Cand va urcati in pat langa partenerul vostru spuneti in voi: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Blandete cu Blandete, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Dumnezeu-Una. Asezati intre voi si el un triunghi al divinului feminin cum este acesta ( iubire-blandete-intelepciune).
29. Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie
30. Vizualizati simbolul unimii. Intrati in el, activati-l deasupra relatiei voastre cu voi, cu partenerul. Construiti exercitii pe marginea lui.Puteti face meditatii dand glas puterii lui in voi si in viata voastra. Acesta este chipul nostru in Unime. El este format din cruce, triunghi, sfera, spirala. Puteti spune foarte simplu: Sunt Una cu Crucea, Triunghiul, Sfera, Spirala sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Una cu Crucea, Sunt Tot ceea ce Sunt eu Sunt, Sunt cu Triunghiul Divin sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Sfera, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Sunt Una cu Spirala, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
31. Insotiti-va cu darurile divinului feminin ( ateliere de tesut, pictura, contemplatia, bucuria, blandetea, intelepciunea, rabdarea, caldura, empatia, dedicarea, tacerea, curgerea, intuitia, frumusetea, iubirea.
32. Activati triunghiuri formate din initieri, maiestrii, preotii. Vizualizati in centrul lor Sf Graal. Cu aceasta cupa a unimii deschideti Drumul. Ce se aseaza in ea?
33. Ce fatete ale divinului feminin nu ati activat? Daca sunteti prea barbata sau prea copila, uitati-va la situatiile care se repeta din viata voastra. Ce triunghi divin va ajuta in Trecere? Cum puteti da glas atributelor divinului feminin?
34. Refaceti sufletul seara de seara. Chemati in palme de lumina bucatele pierdute si rugati-o pe Maica sa le spele cu lumina. Aici si Acum sufletul meu este Acasa. Aici si Acum sufletul meu este Intregit.
35. Dati lumina la niv ch 4 ingerilor iubirii, ingerilor bucuriei, ingerilor intelepciunii, ingerilor frumusetii etc.
36.Identificati in teatrul de control al cuplului, rolurile limitative pe care le jucati.
37. Orice duel care apare in patratul materiei nu poate fi rezolvat aici. Urcati pe acoperis in Triunghiul Spiritului. Cultivati postul spovedania, impartasania sau contemplatia, meditatia, recunoastiinta. Cand cupa s-a umplut cu lumina coborati din nou in patratul materiei dezlegand nodul emotional.
38.Activati darurile Maicii: Braul, Crinii de lumina, Valul, Fantana limpezitoare, Lacrimile etc
39. Predati Treimilor cuvantatoare, problemele voastre. Cereti indrumare.
40. Patrundeti cu sufletul in lumile subtile in timpul somnului. Calatoriti in Templul Divinului Feminin.
41. Acceptati ceea ce Este asa cum Este. Modelati cu lumina, prezentul fara pretentii, asteptari, conditionari.
42. Ridicati-va si activati cheile sufletului( avand o relatia frumoasa cu sfera mama) pentru a deschide sprintar comorile materiei.
43. Onorati divinul feminin din tot si toate( din relatia cu colega, mama, soacra) etc. Asa va ridicati la Sfera-Mama.
44. Bucurati-va pentru Toate asa cum Vin.
45. Daruiti ceea ce va doriti. Ex daruiti iubire-intelepciune-bucurie fara sa va asteptati sa le primiti inapoi.
46. Ce roluri pitice ati jucat in toate relatiile din viata voastra? Dominatoarea, victima, calaul, distanta impietrita, Fifi Suparacioasa, nelinistita, nemultumita, d-na judecatoare? Asezati-le la baza unui triunghi. Identificati ca varf de triunghi, scopul vostru ex: indumnezeirea, iluminarea, mantuirea, valsul sferelor, regasirea, intregirea, bucuria unimii. Cautati un triunghi de virtuti pe care sa-l cultivati in aceasta etapa in asa fel incat sa dezactivati rolurile limitative care nu va ajuta sa va dezveliti darurile si sa va bucurati de ele. Daca nu ati gasit aceste roluri cautati sabotorii interiori ( ex: ultrarationalizarea, nelinistea, supararea pe Tot si Toate, nemultumirea, rigiditatea etc
47. Desenati un triunghi. In centrul lui sub varf notati numele situatiei sa spunem conflict pe tema calatoriilor, intr-un alt colt notati numele persoanelor, ex: Alina si Ioan iar in celelalt colt, cererea, ex: sa plecam in Egipt Impreuna. Puneti pe triunghi simboluri din Isis Seikim sau din Reiki Usui sau din Karuna. Daca nu stiti ce simboluri intrebati Centrul care sunt simbolurile potrivite. Dati putere Triunghiului. Lucrati in triunghi, 3, 5, 7, 9, 21 de zile. Dupa ce ati pus simbolurile adaugati: Daca este spre Binele Nostru cel Mai Inalt.
48. Invocatie: Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma/ Eu la Triunghiul celest vin/ Cu toate fortele treimice ma inchin/ Coboara in mine/ Sunt Una cu tine
49. Coloana de lumina protectoare: Invoc lumina ta, iubirea ta, Intelepciunea ta, Blandetea ta, Abundenta ta, Caldura Ta, Coloana sa fie/ Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti/ Dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne/ In gand te chemam, Cu iubire imbracam, Mantia