Vizualizati trei sfere care descriu un triunghi echilateral: sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil.
Daca alegeti sa intrati in acest joc mergand cu masina nu aveti nevoie de carioci daca insa sunteti acasa sau in vizita alegeti o culoare si o foaie de hartie pentru fiecare participant.
Desenati cele trei sfere ca niste sori radianti avand fiecare un Centru din care tasnesc Raze.
Incepeti jocul cu intrebari legate de sfera-tata: Ce sentiment ai fata de Tatal tau Acum? Ce ai vrea sa-i spui si nu ai reusit? Ce fapta te-a indepartat de Tatal tau? Cu ce floare, munte, animal simti ca semana tatal tau? Ce insight ai vrea sa-i daruiesti? Cum simti sa-i impartasesti buchetul de sentimente pe care il ai fata de el Acum? Ce triunghi ai vrea sa activezi intre tine si socrul tau? Ce chemari ai vrea sa dezvalui managerului tau? Ce simti fata de Tatal Ceresc?
Incercati sa lasati intrebarile sa tasneasca de la Centru si sa validati raspunsul tot la Centru, in felul acesta. Noi suntem o Cruce si exact acolo unde orizontala bratelor se intalneste cu verticala cereasca vom gasi Centrul.
Dupa ce a aparut raspunsul, toti participantii vor vizualiza ca il iau in brate si ca il duc in Centrul lor, simtindu-l. Inchideti ochii si spuneti ce simtiti fiecare. Exemple de raspuns….Simt ca inca mai ai resentimente fata de Tatal Tau, Simt ca nu i-ai marturisit iubirea ta, Simt ca recunostiinta va cheama in taina unimii etc. Fiecare jucator isi va impartasi insight-urile, trairea, ceea ce simte. La Centrul suntem Una, in Centru simtim Totul.
Apoi treceti la Sfera Mama accesand alte intrebari si aducand la suprafata alte teme de viata: Ce lectie din relatia cu mama ta simti ca nu ai depasit? Ce triunghi limitativ ti se dezvaluie in relatia cu sotia ta? Ce triunghi potentator simti ca poti aseza in relatia cu cumnata ta? Ce ai vrea sa impartasesti cu soacra ta?
Sfera-mama se ocupa de toate relatiile noastre cu sotia, soacra, colega, managerita, mama, divinul feminin cu toate aspectele lui. La fel si pentru celelalte sfere.
Incercati sa luati fiecare raspuns sa-l asezati la Centru, sa inchideti ochii si sa simtiti. Apoi graiti. O tasnire de raze va daltui intreaga poveste.
Pentru sfera-copil va propun urmatoarele intrebari: Ce simti sa-i spui sotului tau? Ce triunghi trezitor te cheama in valsul cu primul si al doilea copil? Ce sentimente te innaripeaza in relatia cu nepotica ta?
Cei care participa iau raspunsurile in palme de lumina le aduc la Centru si spun ce simt in legatura cu acea relatie. Pastrati ochii inchisi si un tandru moment de meditatie atunci cand dezvaluiti. E posibil sa va simtiti taiati, invadati de anumite emotii, tristi sau entuziasmati.
Activati puterea trunghiurilor in acest joc rugand trei protectori ai vostri sa spunem Maria Magdalena-Sarra-Maica sa va insoteasca pe parcursul intregului joc dezvaluind in taina Unimii la Centru, esenta, talcul, puterea temei/ temelor ce se vor revela pe parcurs. Cei care primesc Graimile voastre nu le judeca, nu le critica, le iau cu bucurie multumind pentru fiecare Cuvant.
Daca aveti hartie si carioci desenati un punct cu o culoare in Sfera respectiva( Tata, Mama, Copil) pe una din raze mai aproape sau mai departe de Centru. La final uniti punctele din aceasi culoare dupa cum simtiti si contemplati figura geometrica obtinuta. Ce va spune Centrul?
Jocul mi-a fost dezvelit de Maestrii Triunghiului la 18 ani si desigur s-a conturat din aproape in aproape, Acum.
In sine jocul vindeca, aseaza, va inalta relatia cu toti oamenii din jurul vostru, reparand ceea ce ati plantat in multe vieti prin activarea Centrului la nivelul fiecarei Sfere. E ca si ati lucra pe radacinile faptelor voastre accesand triunghiul Cauzelor pe care il puteti transforma Acum prin aceasta Dezvelire si Raurire in multe valsuri ceresti.
Fiecare participant alege cui ii pune intrebarea urmand ordinea: Sfera-Tata, Sfera-Mama, Sfera-Copil. E posibil ca acelasi participant sa puna mai multe intrebari in Sfera-Mama unei singure persoane. Lasati curgerea sa vindece fara sa va opuneti acestei alegeri.
Cand izvorul intrebarilor s-a oprit in Sfera Tata treceti la urmatoarea Sfera. Cand activati Trecerea incercati sa multumiti Triunghiului conectandu-va la El.
Daca ati cumparat cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii si aveti alaturi de voi carticelele cand lucrati in fiecare Sfera puteti sa trageti o carticica pentru raspunsul vostru simtindu-l apoi la Centru. Lasati tasnirea Triunghiului sa va sustina Dezvelirea.
Vom lucra cu cele trei sfere si pe 5 oct in cadrul atelierului la care va invit cu drag. Mai multe gasiti pe www.frecventaom.ro