Paseam pe un drum serpuit, gri-cenusit, colbul macindu-mi si privirea si gatul. Tuseam greu si ochii impaienjeniti abia mai puteau sa-i vada urma. I-o atingeam cu sufletul. In nestemata aceea ne intalnisem. Si ochii lui ma ghidau. Vino, urmeaza-mi…ii auzeam in viu gandului, vocea. Apoi ii vedeam chipul sangerand inundat de Iubire, Iertare, Blandete. Fiule pleci l-am intrebat telepat? A venit timpul…….insa tu urmeaza-mi si dezveleste.

Ii atingeam pasii spaland cu parul, lacrima si mainile…..urmele lui. Deodata in graime divina triunghiul de lumina s-a activat format din Mihail-Gabriel si Melchisedec. In centrul era chipul lui spalat, luminos. Fiule te-ai ridicat?

M-am ridicat si slujesc la Tatal meu. Fiice si Fii intorceti-va Acasa.

Apoi chipul in Sfanta Marama s-a apropiat mi-a atins mainile si crestetul, mi-a limpezit ochii apoi mi-a aratat un drum de lumina. Pornea de departe de la trei planete-surori mai mari decat Geea. De acolo venim ? Doar acest drum. Rasaritul vostru este la Sfanta Trinitate.

Urmeaza graiul acesta al intalnirii dintre voi si alti frati si surori de pe alte planete. Unime suntem si Impreuna-Una. Si ce va spune Crestinul? In timpul Graalului, crestinii vor recunoaste acesta comunicare in Unime caci copiii ii vor ajuta sa-si recapete chipul lor trinitar. Doamne nu crezi ca e prea mult sa speli chipul unei religii intregi cu aceasta deschidere in Unime? Vor putea pasi aici in versul acesta familii de lumina de pe mai multe planete?

Toti sunteti copiii mei. Acum va chem Acasa. Un timp aurit se dezveli si mai multi graitori divini, stalpi, luminatori isi aratara chipul. Purtau niste robe care atingeam mai multe lumi ca si cum corpul lor le-ar fi putut permite calatorii de alt tip ce parca respingeau fizica. Erau stea cu opt colturi in stea cu 8 colturi. 8 lumi si 2018. Apoi aparura in centrul triunghiului copiii ai Unimii care veneau cu facliii avand lumina christica, potire cu ambrozie cereasca, sfere radiante, diademe din mai multe culori, sceptre care uneau Noul Cer de Noul Pamant, harti ceresti, luminatoare divine, comunicatoare interdimensionale, arane( configuratii geometrice care hidratau reteaua), fantani limpezitoare, aripi de lumina, nastrapele divinului feminin, fire aurite, o harpa si un fel de instrument cosmic care avea un soare si o luna, continand 144 de sunete ce inviorau planetele.

Doamne de unde atata rodire? Mi s-a tivit ochiul in culoare.

Taramurile mele binecuvantatate isi dau mana si voi sunteti invitati in hora lor. Noi? Fii si Fiice in Unime.

Doamne cum vom face Trecerea? Cu rabdare, iubire, unime.

Si cine va onora Triunghiul?

Voi toti in Impreuna-Una.

Apoi darurile se asezara asemeni unui manunchi radiant si triunghiuri de toate culorile imbracara miezul. Copiii starnira cu clopotelul lor o melodie care parca uni timpurile. In fata mea se derulara rapid mai multi pasi, in supralumi, pe planete, toate in valsuri ceresti-lumesti de multa vreme, socotite, M-am oprit ghidata pe aceasta fila….final de 2017. Sus fiii Unimii cerneau temele anului, jos fii erau in strada sau in piete sau de jurul-imprejurul Pomului Christic. O colinda imi atinse sufletul. Inteleptii se develira punand in poala acestui an 24 de globuri. Mergeti si cautati-le in propriile voastre teme. Sa va intoarceti doar cu ele stralucind. Apoi imi aparu chipul lui 2017 suprapus cu chipul lui si trei pete. 3 dureri. Cerneti divinul.

Sfanta Marama imbraca Pomul christic si toti aniii venira aici ca niste copiii…sa primeasca Darul.

El, Fiul-Tata se uita la noi si sopti…..Va iubesc. Fiti Uniti. Casa mea va asteapta, Pomul se umplu de energie aurie, anii primira grai divin, darurile la fel si corul ceresc inunda Pamantul.

Ati pasit. Intregire, Unime, Inaltare. Eu sunt Voi. Acasa.