Ma aflam intr-o gradina de flori alb-argintate in centrul ei aflandu-se un copac format din razele soarelui condensate, textura lui radiind peste intreaga gradina, asemenea unui astru. 9 cararui te invitau sa saluti florile si copacul, fiind vii si radiante, soptindu-ti parca in suflet. AzRa ( ghidul meu) a grait….aici calatoriti in noapte sau va transportati peste zi pentru a va hrani sufletele caci ele au petale de lumina ce vor sa fie limpezite, incarcate, luminate. Si imi arata un cerc de prezente de jur-imprejurul Copacului care (in necuvinte) primeau mai multe radiante, ce coborau in pocal apoi luminau petalele sufletului. Si fiecare se insenina ca si cum ar fi primit o potiune de frumusete, de bucurie, de radianta. AzRa mi-a perceput gandurile si mi-a zis: sunt mai multe gradini si sali de incarcare. Aici va intalniti cu Copacul-Graal si primiti prin el infuzii de Soare. Si ori de cate ori va stingeti sau nu mai luminati si va deschideti ….va transportati cu corpurile superioare aici pentru a primi incarcarea/ infuzia/ radianta de care aveti nevoie. Altfel cum v-ati explica ca …radiati intr-un fel anume dimineata si peste zi si ideile voastre stralucesc intr-un fel aparte? Inteleg ca acest proces…este ca la masinile electrice…am spus. Vii te bagi intr-o priza…si apoi pleci. Cam asa…..spuse ea..insa nu platesti…biletul tau de intrare sau pasaportul fiind o forta triunica formata din iubire, bucurie, intelepciune sau din alte trei rasarituri. Pai daca vii aici sa te incarci…de ce ai avea nevoie de ele? Nu e suficient doar sa ajungi aici? Cele trei sfere sunt liftul cu care urci dar si cheia cu care deschizi poarta. Nu poti veni aici …cu suparare-furie-orgoliu sau cu neacceptare-minciuna-rautate. Vei ramane jos pe langa pamant sau vei cobora intr-un strat de purificare. Si de cele mai multe ori acolo mergeti in statiile curatare, visele reziduale dezvelindu-va coborarile in astfel de locuri unde descarcati suparari, regrete, tristeti… …nu va incarcati cu lumina soarelui Divin.

Si cum ne-am putea pregati pentru astfel de incarcari/ infuzii in gradini de lumina? Pregatiti-va seara si peste zi, triunghiul de lumina cu care va doriti sa calatoriti. Si constient patrundeti in el, facandu-va iertarile, multumind, rugandu-va pentru tara sau cultivand bucuria, iubirea, pacea. Nu asteptati colacul de salvare sau eliberarea din exterior ci gradinariti in interiorul vostru ….Miezul. Omul-Sfera in centrul lui este chemat la acest….cultivat triunic. Intrand in voi in miez, veti sti ce atribute divine sa animati, cu ce sfere-vituti sa faceti Valsul!!!!Urmati chemarea, gradinarind cu eforturi constiente drumul catre Gradinile Sufletului. Nu sunt de lumina? Ba da insa sunt si ale sufletului si de lumina pentru ca el tanjeste dupa aceasta imensitate……sa scape din catusele in care este tinut si sa se incarce aici, devenind el insusi un suflet petalat si mare de lumina. Suflete mari, caractere mari, suflete mici, caractere mici. Stii expresia..spuse AzRa?

Uff da..o stiu….Sa inteleg ca atunci cand ne rugam sau ne conectam sau multumim putem simti aceste gradini ale sufletului? Cand va hraniti cereste…..va transportati aici in timpul zilei sau in timpul noptii rugaciunea-meditatia-contemplatia sau bucuria-pacea-blandetea fiind pasaportul triunic pentru a accesa acest rai al florilor. Rai? Da..orice gradina in care sufletele se adapa reprezinta un rai sau un taram divin. Si ele fac parte din opera/ povestea voastra de indumneire. Va reamintim cine sunteti, oameni-flori de lumina sau oameni-copaci de lumina care cu radianta proprie …se intorc Acasa.

AzRa vad mai multe cercuri de prezente de jur-imprejurul Copacului. Parca deodata s-au inmultiti…Vin, imi spuse ea, chemati de cercul lor de lumina adusi aici de propria raza. Cercul propriu? Da, fiecare familie de lumina se incarca in anumite straturi/ ceruri, aceste infuzii fiind in Impreuna-Una. Adica pot veni si 144 si 144 00 de mii la o astfel de incarcare? Da… si fiecare incarcare reprezinta o reconectare profunda la contractul colectiv dar si la contractul spiritual indifividual. Aceste infuzii sunt trezii, viuri ceresti care va coboara in cupa interioara, despietrind, limpezind, luminand cararile vietii. Doar luminat din interior poti lumina propria viata. AzRa….de ce nu stim despre aceste lucruri sau daca stim de ce nu ne transportam mai des ca sa ne luminam paginile vietii din interior catre exterior?! Sentimentul meu este ca oamenii asteapta dirijorul, salvatorul, orchestra sa cante daca se poate si pentru ei.

Atunci cand ati coborat, spuse AzRa din cerul 7 sau cerul 3 sau cerul 9 desi ati studiat cu atentie Contractul vostru spiritual furati de Lumesc ati uitat sa va incarcati luminic, corpurile invizibile, sa le bagati in priza divina, cum spui tu si adeseori in suferinta v-ati reamintit de aceste infuzii ceresti sau inspirati de o floare, de un templu de un om-Sfera. Insa procesul este individual, animat de familia de lumina nu rezolvat de ei. Si ceea ce vezi acum pe planeta, valurile de trezie si de lumina care vin peste voi sunt primite doar de cei care si-au pregatit cupa, au limpezit-o, curatat-o ca sa primeasca spiritul divin.

Pilda Fecioarelor Intelepte? Aceste Fecioare sunt Sufletele voastre spuse AzRa dupa cum in Rugaciunea Imparate Ceresc afli ca Mirele si Tatal( Spiritul divin) vine si curata Sufletele de toata Intinaciunea…asta daca il chemi sa te ajute. Si odata plecata intinaciunea, te poti incarca de la Copacul Graal, primind aceasta infuzie de Soare Divin care sa te sustina pe Cale… In Tot Cu Dumnezeu Una!

InTotDeaUna inseamna sa te unesti cu Hristos in aceste gradini ale Sufletului!

Nu m-as fi gandit la aceaste patru coduri de lumina… In Tot cu Dumnezeu Una insa imi dau seama ca adeseori spun….Cu Tine-Una!!!!

Ceea ce vezi spuse AzRa este o dulce revenire Acasa pentru a va uni cu Marele Sens si a cobora apoi acolo …ca sa va onorati temele in ragazul de timp stiut. Fara aceasta iluminare , va este greu sa inaintati, de aceea veniti aici in mod special in timpul noptii, activand florile sufletului dar si Copacul-Graal. De ce ii spuneti asa? Pentru ca este copacul Unimii, copacul christic, copacul iubirii divine.

Mai multe spirale de flori l-au imbracat pe Copacul-Graal si in tainica liniste am primit prezenta catorva cuvinte:

In gradinile noptii

Spirale de flori cantau,

Cu iubire valsand

Tandru frematand

Langa Copacul-Graal.

Vibrand, iubind, primind Lumina,

In sufletul inflorit, Mirele a venit!!!

Atingand cu razele lui,

Totul!!!!

M-am asezat pe cercul care ma chema, limpezindu-mi petalele in raurirea vie. Copacul era falnic, puternic, calduros …..graind parca prin toate razele. In interiorul meu, Cupa era bucuroasa, jucausa, limpezita. Infuziile continuau, spiralele de flori fiind Sufletul iar Copacul-Graal, Spiritul. Si in joaca aceasta cereasca…..am simtit casatoria florilor cu copacul si a sufletului cu spiritul intrega gradina participand la ea. In Tot cu Dumnezeu-Una!!!!

….

Va invit pe 17 ian la ora 18 30 sa salutam nou an. Chemati in cupa care sunteti o invocatie, o mantra, un vers prin care sa imbratisati noul an.

Temele abordate: geometria anului 2024, casatoria sacra, contracte spirituale, teme si ragazuri, cum ne crestem drepturile divine, triade de lumina

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida Gradinile Sufletului si Copacul-Graal sa va fie Calauza!!!!