Mergeam pe un drum alb serpuit pasind usor aproape atingand cu ochii….Gradina Unimii. Am intrat simtind limpezirea, valuri usoare cazand de pe ochi……picioarele alunecand catre un colt plin de flori, altar si petala, mai multe prezente luminoase creeand o hora frumoasa ce matasea aerul…… unind Cerul cu Pamantul. M-am apropiat si am perceput-o pe Maria Magdalena, delicata, fragila, usoara…cu ochii cuprinzand Totul. Am intrat in hora…si am simtit puterea cercurilor de lumina care devin Spirala Florilor pentru planeta, protectie si sustinere pentru toate timpurile. O energie-auriu-verde-mov incalzea totul, bratele noastre rotunjind parca colturile timpului. Dupa ce ne-am oprit…ochii mei s-au intins ….dupa o floare mare….cu clopotei mari aurii-albi. M-am dus sa o ating….insa ceva din mine m-a oprit. Este floarea adevarului. Imbratiseaz-o fara a o atinge. M-am apropiat delicat….parfumul ei atingandu-mi toti centrii. Inspira spuse Maria Magdalena. Primeste. Fii. Noptile cand calatoriti in Templelele Cunoasterii Ceresti…adeseori va intalniti cu florile rabdarii sau florile iubirii sau florile adevarului sau cu toate la un loc alcatuind Buchetele Unimii. Asa va inteleptiti pasii…si diminetile va simtiti mai conectati, mai bucurosi sau mai rabdatori.

Am simtit sa ma apropiii de primul clopotel al florii Adevarului. O unduire aurie…mi-a atins ochii si o energie bland suava a coborat in mine cu un miros unduios-sopotitor.

Am inceput…..sa pun intrebari simple….cantand parca pe clapele timpului:

Este un an al copilului….cum am putea da glas acestei energii in interiorul nostru?

Incepeti cu bucuria de a fi cautand rostul, talcul, esentele zilelei sau cheile ghicitorilor cu care va intalniti. Experimentati uimirea, caldura, inocenta, poezia, bucuria, unimea. Curgeti.

Ce ne spune Spirala Florilor acum ca ne aflam intr-o gradina a Unimii?

Sa va lasati sufletele deschise…sa le largiti cu fapte inaltatoare, cu zambete si bucurii. Sufletele tanjesc dupa imensitate, spiritul din voi….dupa libertate. Participati la casatoria lor..din voi, la nunta divina.

Maria….putem sa asezam cununa aceasta de flori peste aceste timpuri…si sa imblanzim sopotul lor?

Puteti sa asezati toate darurile de jur imprejurul situatiilor grave, tarii, orasului……dand glas salbelor, bratarilor, cununilor de flori ale Unimii care aduc nu doar frumusete, parfum, suavitate…acestor timpuri ci si blandete, intelepciune, adevar.

De unde vin pericolele?

Din voi….din fuga de voi, din aceasta iesire din esenta.

Sa ne vaccinam? Sa nu o faceti……Aceasta otrava …….va ucide florile interioare, omoara divinul din voi.

Cum sa ne aparam? Sa credeti in maretia voastra, rugandu-va, postind, traind acest timp cu demnitate fara frica.

Cum putem simti parfumul adevarului?

Adevarul il puteti primi prin contemplatie pura, prin rugaciune, prin meditatie in curatenie. Nu il veti gasi la stiri sau la piata. Asa cum ai vazut…e o floare rara. Calatoriti pana aici si il veti intalni.

Cum putem ajuta aceasta tara? Fiti Cruci divine in actiune si Soarele christic va va ghida.

Ce ne indeparteaza de aceste gradini ale Unimii? Separarea, tradarea, minciunile…tot ceea ce murdareste sufletul.

Cum pot pasi tarile in Unime? Deschizandu-si bratele, daruind.

Ce putem face pentru Ucraina, pentru fratii nostri? Rugati-va neincetat, primiti ce este asa cum este, limpeziti-va sufletele. Postul, spovedania impartasania avand in centru Rugaciunea…descriu Triunghiul viu, Scutul de lumina de care aveti nevoie.

Am simtit sa ma opresc….sa imbratisez toate florile. Am luat cateva intr-un buchet si le-am pus in centrul tarii apoi in centrul planetei. Spirala florilor si-a pornit dansul……atingand departarile dar si miezul. Usor, usor, tarile capatau chip de floare dupa un somn greoi….si din aproape in aproape multe intrau in dans salutand Cerul si Pamantul. Am pasit in afara gradiniii…….pastrand mirosul, bucuria, pacea. Spirala era vie pentru ochii viii si pamantul se imbraca cu vesminte frumoase ……pentru timpuri de schimbare.