In aceasta luna observ coplesita ca indrumatorii nostri, graalienii imi dau tarcoale, singuri sau cu mamicile lor, cerand ajutor sau simple confirmari, rasturnand vechile sensuri, asezand noi paradigme, schimband case sau miscand tot ceea ce era stiut de parintii lor.

Prima fetita de 9 ani vede numele noastre in culori si forme, vorbeste cu ingerii, o indruma pe mama sa, comunica cu tatal trecut dincolo de val, isi protejeaza familia, are acces la bancile divine, intelege rostul lucrurilor, stie.

Al doilea un baietel de trei ani si un pic, nu vrea sa vorbeasca insa intelege, exprima stari, sentimente, ganduri, intr-o maniera extrem de placuta, are o inteligenta vie, coplesitoare si o spusa la nivel de suflet care calatoreste in mai multe universuri, e un spirit batran si un deschizator al portilor pentru parintii lui pe spirala elevarii.

A treia fetita este serafica, curgatoare, blanda, sopotitoare, vorbeste as putea spune in miresme insa comunica verbal foarte putin, are un registru spiritual in care interpreteaza in adevar, melodii ceresti, are deschideri nepamantene, se dilata si in alte lumi, a venit ca trezitor si ii copleseste pe parintii ei, cu intrebari nereostite.

Si as mai continua…..insa observ poate a mia oara ca acesti copiii forteaza salturile de intelegere ale parintilor, refuza sa vorbeasca pentru a-i invita pe cei alesi sa-si dezvolte si alte potente, sunt aurii si frumosi, pe unde trec aerul se diafanizeaza, fac hore de luminite pe spirala inaltarii, transmit multa iubire si drag, transforma si inalta, ne indumnezeiesc.

Ma bucur ca in aceste luni, lucrarea graalienilor e atat de frumoasa pe harta parintilor lor. Semn ca bagheta s-a ridicat la centru si intrega orchestra, urmand partitura divina, inalta cea mai frumoasa melodie, la ceruri.