Uneori dupa multe trialoguri si ateliere, ma atinge aripa tacerii, simplu, firesc si drag daruindu-mi cateva ore sau cateva zile de dulceata in Ceruri fara umblet prea mult, fara zbatere, doar in tacere.

Dupa atelierul din 11 care in dezvelire a atins multe sufletele am simtit ca lucrarea trebuie continuata intr-un alt plan pe cercuri de petale, doar Cerul glasuind…..

La mijloc am vazut in miezul intanirii ….entitatile divinului feminin iar noi in rodire, descriind insasi versul, contempland si lucrand.

Si fiecare noapte parca a umplut Cupa si fiecare zi a dezvelit cate ceva.

In prima noapte am simtit crucea divinului feminin cum ne-a atins Centrul maturisind in Unime, Bucuria, Frumusetea, Dragul Reintalnirii apoi am primit fiecare cate o coroana de flori albe luminoase care au coborat simplu, pe fiecare cap innaripand Timpul apoi a venit trena de petale cu multe intelesuri….hranind departarile, apoi s-a revelat pe covoare de flori, insasi Pasul.

In ochiul cosmic darurile divinului feminin, braul maicii Domnului, salba cu bucurii, cupa Graalului si cele pe care vi le-am dezvelit acum se tin de mana ca niste copiii frumosi zambind dragastos si Cerului si Pamantului, in bucurie Unind.

Intrati in tesatura acestei dezveliri si veti trai, insasi Darul.