Am intampinat dimineata cu ochii copilului care calatorise toate noaptea si in tesatura rasaritului cauta intelesurile. Am activat trunghiurile ca un culoar de lumina, lasand energia spiralelor cosmice sa atinga centrii interiori, cupa sufletului, Totul. In timp ce corpul urma miscarea lor, ceva asemeni norisorilor se ridica lasand ca soarele spiritual sa irumpa. Deodata in fata ochilor ceresti o flacara alb-bleo a aparut.

Cine esti? Un dar al vostru, al lucrarii unimice, un dar al Shastei.

Am simtit sa imbratisez flacara si prin ea parca totul. Shasta, am soptit. Puterea muntelui, glasul lui, Viul.
Usor spirala civilizatiilor a reaparut firul de aur tesand legaturile dintre ele. Muzica suava a invaluit totul largind intelesurile.

Intr-o sala mare de cristal complet alba in care erau prezente 24 de entitati luminice in mijloc flacara alb bleo isi desfacea, aripile. Telos am zambit.
Frati ai nostri. Graitori divini. Ce frumoasa regasire!!!

Am pasit invesmantata in alb cu flori pe hainuta si in par purtand deasupra o stea cu 8 colturi. M-am asezat in genunchi si am soptit ceva ce nu era din limbile cunoscute ale planetei, ceva vechi, sacru, asemeni unei mantre a carei rostire se facea din Centru. O ecran s-a deschis in fata mea….bleo avand irizatii aurii.

Vom comunica astfel a spus Batranul care avea la gat un cristal minunat albastru.

Am restabilit in sfarsit legatura noastra cu muntii sacri ai RaMaNiei. Fusese rupta cu ceva timp in urma de civilizatiile care nu au facut Trecerea. Un vechi contract. Acum ne-am regasit. Suntem Acasa, Impreuna. Bucurati-va! RaMaNia aceasta surioara tacuta, sfioasa, cuminte va purta pe aripi trei flacari, mov, alb-bleo, aurie.

Sa le duceti pretutindeni pe razele vietii. Nu uitati nimic, Omul, Locul, Totul.

Priveam Triunghiul si ceva din mine se apropia de fiecare flacara intr-un fel anume ca un ritual tacut. In jurul flacarii alb bleo m-am rotit de trei ori, in flacara mov m-am facut stalp de lumina iar alaturi de flacara aurie am lasat spiralele sa glasuiasca pe o muzica minunata, veche si noua, un taram al zanelor as spune care venisera parca anume pentru aceasta insotire suava, calduroasa vie.

Plutind de la o flacara la alta am vazut cum batranii s-au impartit in triunghiuri. Cu fiecare flacara am trecut apoi prin fiecare Triunghi luand Glasuire.

La final am devenit un cerc, trunghiul RaMaNiei s-a ridicat sus in mijlocul nostru radiind doar flacara alb bleo.

Langa ea a pasit, AZaRa.

M-am oprit si am zambit. Citindu-mi gandurile a grait.

Candva ai fost si tu aici si un alt ecran s-a deschis cu o pajiste frumoasa, multi copiii si un graitor-tesator care lucra cu lumile. Am recunoscut ochii insa nu intelegeam cum faceam ceea ce faceam. E scoala creatiilor. Aici Graitorii de pretutindeni tes lumile sub indrumarea Preotilor si Preoteselor. Firul aurit il recunosti? Cu el faceai legaturile. Firele veneau din salilie divinului feminin urmand ca aici stampele sa capete grai. Si totusi ce mai fac Oamenii daca noi pregatim totul? Oamenii primesc mai multe variante in timpul noptii sau prin alte valsuri ceresti si ei cu firul lor propriu dau stralucire tabloului. Asa isi exprima Unicitatea. Daca te uiti la fiecare tesatura a fiecarui Om de mult a fost inceputa si poate in aceste timpuri ar putea fi terminata. E vie conlucrarea dintre noi si voi. Ceea ce teseti ziua, noi limpezim noaptea. Acesta e valsul pe crucea inaltarii. Cele doua spirale si glasul lor. Impreuna-Una.

In mainile mele o tesatura s-a asezat cu firul aurit chiar in acest Acum. Ce fac am intrebat?

Continua si am bagat acul tesand ziua din ceruri cu toate firele pregatite. Langa mine AZaRa o limpezea pe cea a RaMaNiei iar alaturi Graitorii teseau lumea si lumile punand acul mai intai in cele trei flacari, ridicandu-l si apoi coboradu-l in randul menit. AZaRa ce pot face pentru tara noastra?

Sa lasi firul aurit sa graiasca prin toate atelierele, trialogurile, calatoriile. Cum ai facut-o si pana acum. Muntele, Graitori, Preotii si Preotesele Timpurilor te recunosc si sunt alaturi de Tine. de Noi in Adevar. Impreuna-Una!

Deodata o tesatura mare s-a develit ochilor ca un tablou imens si flacara alb-bleo mi-a aratat acest final de an. Se inchide o poveste. Vom incepe alta noua, AZaRa a soptit si va fi mult mai frumoasa. Toate civilizatiile de lumina gazduite de Shasta vor grai prin voi alaturi de multi ati frati ai nostri de lumina. Hora a inceput. Spirala inaltarii va cheama in jocul ei. Pasiti. Urmatorii 9 ani sunt cei mai importanti pentru Salt. Cerneti experientele si ramaneti cu aurul. Priviti-l deasupra flacarii alb-bleo sau deasupra triunghiului. Primiti Cununile acestor timpuri.

Am vazut cum tesatura se aurea sub pasirea noastra si usor usor chipul unimic ne imbraca desenand horele-spirala prin care ultimul val era strapuns.

Acasa.