Iubesc tesaturile cosmice in care patrund tocmai pentru a aduce pe www.frecventaom si in ateliere, bucurii intregitoare.

Atunci cand intru in trilog cu un om frumos si iau cu asalt cerurile las portile interioare deschise in asa fel incat ghizii mei sa mi semnaleze si noii invitati care participa la aceasta rotunjire a noastra. Si de fiecare data descopar entitati de lumina care nu sunt sarbatorite in nici o traditie dar care sunt ghizi pentru aceasta planeta. Unii au fost invatati, altii cercetatori in lumina, altii lideri conectivi, genii, arhitecti, pictori, poeti sau doar oameni frumosi care au ales la pragul dintre lumi sa ramana foarte aproape de noi ajutandu-ne in Marea Trecere.

Si marturisesc ca ma bucur mult sa-i simt si sa-i recunosc in aceasta lucrare care se face in Impreuna-Una. Despre unii dintre ei am vorbit ex Regina Maria insa sunt foarte multi si roditori in tesatura acestor vremuri.

Lista lor e mare insa cateva nume va vor atinge cu siguranta: Gaudi, Steve Jobs, Einstein, Iulia Hasdeu, Mihai Eminescu, Aivanhov s.a.

La momentul potrivit va voi povesti despre rolul fiecaruia in trena Marii Treceri.

Fiecare tara, loc, spatiu isi are tesatorii, modelatorii, lucratorii in lumina recunoscuti sau nerecunoscuti de catre biserica sau societate. Acest lucru nu ii opreste pe acesti oameni frumosi sa aleaga sa ramana in preajma noastra in lucrarile Unimii pentru a mosi Impreuna o Noua Lume. Sunt roluri spirituale pentru care sa spunem Biserica nu poate oferi Acreditari. Insa acest lucru nu inseamna ca oamenii respectivi cu darul vietii sau darul scrisului sau darul bucuriei nu sunt Frumosi si Radianti in Unime. Si acesti lucratori discreti Aici, aleg Dincolo sa ramana foarte Aproape de Noi, ca niste stalpi de lumina, inspiratori si sustinatori.

La ultima initiere pe care am daruit-o pe 30 iunie unor suflete calduroase, am simtit pe cercuri de lumina cum au intrat in campurile noastre, entitati radioase care au venit in mare bucurie sa participe la acesta nastere in Unime a Preotesei. Fiecare Cununa pe care am daruit-o era insotita de multe prezente, luminoase, radioase si fiecare dar care o impodobea era asemenea unei bijuterii la care participasera multi cocreatori.

In adevar, acest mosit in Unime care se dezvaluie in atelierele conective, acordajele universale in initieri este plin de Sens pentru noi toti, ca o rodire de care ne bucuram in Impreuna-Una, ca o intregire.

Incercati atunci cand vreti sa va cresteti un dar sa va conectati la trei Traitori de Sens care au manifestat acel har inmultindu-l:ex pentru poezie…Mihai Eminescu-Iulia Hasdeu-Lucian Blaga, pentru trezie si vindecare Valeriu Popa-Ioan Ladea-Arsenie Boca.

Creeati triunghiuri din sfinti, arhangheli, traitori de Sens care sa va sustina in exprimarea Darului si veti simti acest Mosit in Unime la Centru aceasta Rodire plina de Sens in Impreuna-Una.