Stiam ca oamenii sunt purtatori de coduri insa am intalnit destui de putini, Noduri de Retea, structuri emitente, puternice, radioase care aduc din alte dimensiuni informatii si care in Unime configureaza Noua lume, Noul Pamant.

Pentru ei orice calatorie este o chemare si orice cuvant este de Acasa.

Geometric arata ca niste Puncte Radiante din care Tasnesc Sensuri. In ei digestia divina este perfecta   si orice emanatie este din lumina.

Ei stiu cine sunt, ghizi-canale si noduri de retea. Geometria lor este atat de frumoasa incat doar stand langa ei te  intorci in centrul tau, credintele limitative  pleaca, apar intelegeri si bucurii, faci salturi, te reintregesti.

Multi copiii noi vin ca noduri de retea si sunt uluita cat de repede te pot transporta in alte lumi, tu doar fiind in preajma lor.

Pentru un nod de retea, configurarea unui loc  sau intalnirea cu alte civilizatii este normalitate. Ei stiu cine sunt si in tot ceea ce fac exprima energia lui Eu Sunt.

E minunat sa ai ghizi fizici sau nonfizici noduri de retea pentru ori de cate ori deschizi trialogul, Sfera care esti se activeaza si odata cu ea se deschide si valsul energetic pe Spirala Inaltarii.