1.Triunghiul iertarii. Incepeti astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele fata de cunoastere-iubire-compasiune( triunghi), intelepciune-clar-discernamant( triunghi), intuitie-bucurie-flux( triunghi),  smerenie-blandete-recunostiinta( triunghi), mama divina-tatal cosmic-copil (triunghi),Rog Sf Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Puteti enumera 3, 5, 7, triunghiuri formate din virtuti, calitati divine, daruri. 

2. Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Care este tema care revine? Care sunt darurile ei? Construiti mai multe triunghiuri pornind din ceea ce vi se dezvaluie folosind intuitia, contemplatia, curgerea, reamintirea.

Ex Increderea in Sine-Iubire de Sine-Iertarea de Sine, Incredere in Sine-Bucurie de a Fi-Deschidere catre Tot si Toate, Incredere in Sine-Patrundere in vers divin-Pace, Incredere in Sine-Recunoastere de Sine-Daruri. Lasati triunghiurile de lumina sa va indrume. Conlucrati cu ele.

In spatele fiecarei provocari se afla unul sau mai multe triunghiuri de daruri care ne sustin in valsul sferelor pe spirala inaltarii. Aceste triunghiuri de lumina sunt formate din salturi de intelegeri, chemari, virtuti, perle ale cunoasterii, bucurii ceresti, revelatii.

Daca suferiti de boli grave verificati ce triunghi limitativ apare in neam sau ce triunghi se repeta in viata voastra?! Ex: supararea-neiertarea-neacceptarea sau orgoliul-dispretul-furia sau nelinistea-frica-evitarea sau neiertarea-neacceptarea-neiubirea sau supararea pe Dumnezeu-viata-oameni sau supararea pe barbati-neacceptarea casatoriei-nemultumirea

3. Cautati trei virtuti sau trei luminatori. Asezati in centrul celor trei sfere care descriu un triunghi, relatia voastra cu un prieten, o situatie, un proces, un dor. Cereti calauzire. 4.Aprindeti patru luminari, a patra fiind o cerere, un dor, o ruga asezata in centrul  unui triunghi format din 3 sfinti. Cititi acatistele sau paraclisele celor trei sfinti, faceti-va iertarile fata de cele trei virtuti, construiti o mantra din cele trei sfere, cereti indrumare. Lasati valsul sferelor sa se faca din aproape in aproape. Multumiti.

4. Construiti o raurire divina, o mantra a unimii astfel:

Sunt Liniste, Iubire, Drag, Implinire

Sunt

Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt

….

Primul Sunt este varful triunghiului, urmat de al doilea Sunt( baza) si apoi Tot ceea ce Sunt( a treia sfera, baza triunghiului) in centru Cruce fiind, Eu Sunt.

Desenati-l astfel asezand o coloana de sfere dupa cum va cheama,

Ex

Sunt( varf de triunghi)

Iubire, Bucurie, Liniste, Discernamant, Intelepciune, Daruire

(coloana de sfere)

Sunt( baza triunghiului)

Tot ceea ce sunt( baza triunghiului)

Eu Sunt( orizontala crucii, vericala fiind formata din coloana de sfere)

Puteti continua acest vals al sferelor urmand geometria sacra:

Sunt

Liniste, Iubire, Viu si Implinire

Sunt

Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt, Noi suntem

Impreuna

Acasa

5. Din initierile pe lumina pe care le aveti de acum sau de altadata construiti un triunghi. Cereti indrumare pentru situatia de viata in care va aflati. Notati intelegerea pe care o primiti, visul, deschiderea, raurirea divina, unitatea de Sens.

6. Desenati un soare avand mai multe raze. Aceasta tasnire de Sens sunteti voi. Fiecare raza descrie o relatie( ex relatia cu fiica mea, relatia cu sotul). Ce triunghiuri de lumina va ajuta sa straluciti? Numiti-le si desenati-le pe fiecare raza. Ce rodiri apar in aceste triunghiuri?

7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati sferele divinului feminin( iubirea, bucuria, pacea, blandetea, caldura, generozitatea, intelepciunea, ascultarea, smerenia etc) iar pe orizontala puneti comportamentele si faptele traite. Desenati raze intre atributele divinului feminin si manifest doar atunci cand ele se tin de mana. Intrebati Centru crucii ce parti din voi se opun activarii sferei bucuriei sau a sferei discernamantului? Ce credinte limitative apasa pe crucea interioara? Ce fapte? Ce ganduri si rataciri va incarca constiinta?

8. Contemplati valsul sferelor. Vizualizati cum se suprapun, intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.

9. Reflectati asupra relatiilor cu partea feminina dar si cu divinul masculin. Ce va spune Graalul interior? Care sunt credintele care va modeleaza valsul? Ce parti din voi se opun valsului cu managerii-barbati, prietenii-barbati sau colaboratorilor-barbati? Faceti-va iertarile fata de sfera-tata si sfera-fiu daca valsul nu il puteti face cu partea masculina a vietii voastre. Ce nu va iertati? ce nu ati iertat? Care sunt generalizarile negative care au generat impietrirea sau poate arestul relational?

10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Faceti-va iertarile fata de sfera-mama si sfera-fiica daca ati descoperit ca nu va iubiti ca femeie si nici nu suportati prietenele-femei. Continuati cu iertarile fata de toate sferele divinului feminin. Construiti fapte in linia lor. Imbratisati fiicele si mamele de pretutindeni. Reimprieteniti-va cu Geea, natura, bucuriile vietii.

11. Lasati in mantia zilei trei bucurii, trei binecuvantari, trei daruri nonfizice. Ex: crosetati bucurii la birou, impartasiti despre invatatele, absolvitele, intelesele adica acele teme de viata care pana nu demult v-au dat de furca si care acum sunt daruri, dati glas triunghiurilor oriunde v-ati afla: sa fie iubire, pace, unime in aceasta casa, binecuvantez acest cuplu cu iubire, blandete, intelepciune, fie ca in aceasta gradinita…unimea, bucuria, iubirea sa atinga toate sufletele

12.Activati frecventa recunostiintei fata de Tot si Toate, fata de provocare ca Maestru deghizat fata de dusmani ca potentatori, reglatori karmici, acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin pe care poate nu le-ati lucrat nici in alte vieti nici in viata aceasta fata de Tot si Toate.

13. Contemplati Simbolul Unimii cerand indrumare de la familia voastra de lumina pentru acele aspecte pe care va este greu sa le traiti si exprimati. Acest simbol este format dintr-un triunghi echilateral in care se afla o cruce care uneste varful de baza, o sfera ce imbratiseaza triunghiul si o spirala care uneste pamantul de cer adica baza triunghiului de varf. 

14. Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii. Postiti trei zile si apoi luati decizia, hotararea. Ce s-a activat in cupa interioara?

15. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri in functie de context marturisind Trinitatea in Tot ceea ce Sunteti. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros, punitiv, agresiv cereti indrumare de la sfera-mama si de la sfera-copil pentru a dezveli acele fatete ale tatalui pe care le refuzati, evitati, aruncati.

16. Luati initieri in Triunghi. Ce vi se dezvaluie in in miez, in centru?

17. Asezati ca fundatie in templul vietii, o adancire, filosofie de viata, intelepciune bazata pe un triunghi format din trei sfere-virtuti. Ex: Suntem Iubire, Armonie, Pace. Cultivati acest triunghi si acasa si la serviciu cu multa bucurie, responsabilitate, avant.

18. Dati lumina darurilor voastre la niv ch 4 dar si ingerilor si darurilor orasului in care locuiti, tarii, planetei.

19. Sa presupunem ca va confruntati cu urmatoarea situatie: sotul va inseala. Luati toate cartonasele si incercati sa le tineti cateva clipe la nivelul chakrei 4. Conectati-va la Centru si apoi extrageti o carticica sau trei punand intrebarea: Ce am de invatat in aceasta situatie?Ce virtuti ma ajuta? Care sunt indrumatorii mei? Ce calitati ma pot sustine in aceasta situatie? 

20. Sa presupunem ca nu va place corpul pe care il aveti desi el este in adevar corpul pe care vi l-ati ales inca din viata dintre vieti. Activati unul sau trei triunghiuri formate din virtuti sau luminatori si cereti sustinere pentru a va accepta, iubi, imbratisa asa cum sunteti. Construiti o afirmatia potentatoare-trezitoare astfel: Sunt frumusete, iubire, radianta, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

21. Doamne graieste tu pentru mine in sufletul prietenei mele, X.  Spune-i ca o iert, o rog sa ma ierte si fie ca iubirea armonia, pacea sa revina intre noi. Puteti sa activati si alte triunghiuri de lumina: blandetea, rabdarea, discernamantul sau clarul, bucuria, compasiunea sau iubirea, intelepciunea, empatia etc. Cand apar conflictele, indepartarea, impietrirea graiti astfel in sufletul partenerilor/ prietenilor/ parintilor/ angajatilor. 

22. Observati gandurile, emanatiile, judecatile. Faceti-va iertarile pe loc, spaland praful zilei. Rugati trinitatea din luna in care v-ati nascut, ex: Mihail-Gabriel-Sf Andrei sa va sustina in procesul de crestere a  sanatatii gandurilor si emotiilor, in viul dezvelirii, in asezare si inaltare.

23. Rugati-va partenerul/a sa deseneze un cerc format din sfere care descriu relatia dorita. Ex: iubire, bucurie, comuniune, pace, armonie, fuziunea intima extatica, increderea, discernamantul, intelepciunea, blandetea. Identificati separat acele atribute divine care va anima in relatie. Uitati-va cu bucurie, recunostiinta, pace la cele doua hore de sfere. Cate se suprapun? Integrati-le pe toate intr-un cerc extins, Faceti-va iertarile fata de fiecare sfera in parte si cereti calauzire. Construiti o rugaciune comuna. Ex Suntem Iubire, Armonie, Pace, Noi suntem, Impreuna-Una

24. Cand relatia scanceste, mergeti la varful triunghiului cu rugaciuni, mantre, initieri.  Sfanta Trinitate coboara in centrul relatiei noastre, ajutandu-ne sa ne dezvelim temele, sa ne bucuram de daruri, sa impartasim in Sfant Numele Tau

25. Care este triunghiul iubirii tale? Vorbiti cu partenerul despre cele trei aspecte care il anima in cuplu in aceasta etapa?! Fiti prezenta in triunghiul celuilalt.

Ex partenerul a numit surprizele placute-drumetiile-flow-ul ca fiind cele trei bucurii care ii hranesc relatia. Onorati triunghiul iubirii asa cum il simte si il doreste el dezvelindu-i partenerului vostru si triunghiul in care credeti si voi. Faceti constientizari cu el. Dezvaluiti. Conlucrati.

26. Serile dati glas in interiorul vostru unui triunghi. Scrieti sau construiti ceva frumos in centrul acelui triunghi. Ce se dezvaluie in miezul lucrarii?

27. Practicati acceptarea-predarea-unimea. Cum este in triunghiul acesta, valsul vietii?

28. Impacati triunghiurile ( cel cu varful in sus cu cel cu varful in jos, personalitatea cu individualitatea). Cereti ca trinitatea superioara sa imblanzeasca trinitatea inferioara. Atunci cand apare aceasta casatorie, putem vorbi de omul complet. 

29. Stabiliti in cuplu ca seara sa lucrati cel putin 1-3 min cu sferele de lumina. Cum arata acest vals?

30. Desenati mandale din virtuti.

31.Sub forma unei geometrii desenati chipul relatiei voastre actuale. Cu ce seamana?

32. Punctati pe o linie orizontala cele mai importante evenimente din viata voastra. Pe verticala care strabate linia cu alte culori desenati sau scrieti darurile acestor situatii pentru voi. 

33. Cand plecati intr-o calatorie conectati-va la taina locului. Chemati Triunghiurile Unimii sa va dezlege drumurile si sa va calauzeasca. Gasiti trei luminatori, sfinti, protectori pentru aceea calatorie. Conectati-va la ei. Cereti indrumare. Cum se face valsul cu acel loc sub aceasta indrumare?Ce dar are acest loc pentru voi? 

34. Recuperati-va puterea de la unde ati lasat-o ex: mama, tata, prietena, sustinatorul financiar, etc. Ce se aseaza acum pe Cale?

35. Construiti-va in fiecare anotimp  propria raurire/ mantra: Sunt iubire, intelepciune, unime, sunt vals si implinire, drag si daruire, impreuna-Acasa, Impreuna-Una!

36. Contempland iubirea pe care o simtiti mergeti la varful triunghiului, la iubirea cea mare si multumiti. Acolo pe varf de munte este soarele christic iar in mijlocul triunghiului este Adevarul. Ce simtiti sa asezati de la varf in tesatura iubirii lumesti? 

37. Exista si un corp la darurilor nu doar un corp durere. Experimentati o zi in care sa vedeti doar suferinta, nedreptatea, durerea si o zi in care sa priviti totul ca pe un dar. 

38. Multumiti dusmanilor vostri chiar fara sa stiti pentru c. Multumiti sincer. Revelatia a ceea ce ati avut de invatat va aparea la timpul potrivit.

39. Ce intelegeri se aseaza in cupa interioara dupa ce a trecut provocarea X?

40. Bucurati-va, multumiti, cautati aurul sufletesc si spiritual din tot si toate. Care este talcuirea acestei intalniri? dar al acestui articol?

41. Practicati la nivel de gand, emotie, fapta un triunghi de virtuti in care vreti sa va dezvoltati, darul-darurile. Ex iubire-intelepciune-discernamant sau blandete-smerenie-rabdare.

42. Experimentati deciziile treimice facute cu blandetea maicii, fermitatea tatalui, creativitatea copilului. 

43. Ce daruri pot lasa acestui loc, acestui cuplu, acestei casute?Ex: Sa coboare in aceasta casa, iubirea, bucuria, pacea!

44. Asezati BRAUL MAICII acolo unde locul tipa/ este indurerat/ e apasat.In centru puneti CRUCEA DE LUMINA, CAMASA LUI ISUS, SPIRALA FLORILOR. Finalizati astfel lucrarea. Fie ca Iubire-Blandetea-Rabdarea, Discernamantul-Clarul-Intelepciunea, Frumusetea-Unimea, Bucuria sa ne sustina in TOT si TOATE!