Seara atunci cand va asezati in fata micului altar sau simplu in voi…limpeziti trena zilei astfel: Ma iert si ma dezleg de toate gresile si pacatele pe care le-am facut fata de X, Y, Z, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. In felul acesta va descarcati sufletul, va eliberati constiinta de greselile, pacatele, pe care le-ati facut si astfel cu aripile interioare activate va veti ridica in Cerul interior aducand de acolo stari inaltatoare, idei radiante, proiecte cu talc. Dupa ce ati activat triunghiul iertarii in voi( ca in imaginea care insoteste articolul) faceti crucea si apoi spuneti Invoc Iubirea, Armonia, Pacea( triunghi divin) Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. In felul acesta ati dat grai triunghiului, crucii, sferei care sunteti( Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt) soarelui interior, spiralei inaltarii, dezvelind Valsul Sferelor. Repetati de mai multe ori(3, 7, 9, 12, 21, 40 de ori) facand constient triunghiul, crucea, invocatia care descrie sfera care sunteti. Folosind acelasi simbol puteti sa activati o lucrare minunata si la nivel de tara. Vizualizati Braul Maicii cum coboara de jur-imprejurul tarii, la mijloc asezati Crucea, chemati camasa de lumina a lui Isus Hristos, camasa vindecatoare a Mariei Magdalena si imbracati tara de Sus pana Jos in Coloana Iubirii Divine. Sa fie Pace, Iubire, Intelepciune!!!!( triunghi divin)

Cand plecati intr-un loc sacru sa spunem Dobrogea sau in Peru activati trena bucuriilor ceresti imbracand acel taram cu daruri exact asa cum v-am prezentat lucrarea si la nivel de tara. Mai intai activati simbolul in voi si apoi asezati Braul Maicii de jur-imprejurul Templul de la Seimeni, in mijloc Crucea apoi Camasa de lumina a lui Isus, Camasa vindecatoare a Mariei Magdalena si imbracati totul in Coloana Iubirii Divine. Ce va spune locul? Ce simtiti? Ce file ceresti se dezvaluie? Ce intuitii va ating sufletul?

Dar haideti sa vedem cum lucram cu aceste chei divine continute in acest simbol intitulat Intoarcerea Acasa.

Cruce de lumina,

Viu christic, bucurie, gradina

In ochiul trezit.

…….

Atunci cand privim Crucea, simtim Coloana Cereasca, Verticala vietii activandu-se in noi precum si Aripile de Lumina cu care salutam Cerul.

Si pornim cu trei degete formand Treimea:

In numele Tatalui( parintele divin, cunoasterea, inceputul, )( chakra 6)( aici avem triunghiul format din clar-discernamant-intelepciune)

Al Fiilor si al Fiicelor( chakra 2)( triunghiul format din regenerare-creativitate-nastere)( sunt 33 de Fii si 33 de Fiice, Isus fiind al 33 Lea). Sa nu uitam Fiicele…..Unim in felul acesta Cerul de Pamant.

Umarul drept: al Dumnezeului-Mama sau al Sferei-Mama

Umarul stang: Al Sfantului Duh sau al Sfantului Spirit

In centru( acolo unde se intalneste orizontala lumeasca cu verticala cereasca)( chakra 4)( triunghiul iubirii-compasiunii-smereniei): Al Soarelui Divin sau al Soarelui Christic

Ma veti intreba de ce acum Soarele Divin?

Pentru ca acest adevaruri legate de Soare dar si cel legat de Natura si de Revenire au fost scoase din cartile vechi in secolul al patrulea prin Conciliul de la Niceea. Si cum nu poti baga sub pres prea multa vreme un adevar, ele se dezvaluie la timpul potrivit completand puzzle-ul vietii.

Omul este o cruce in actiune, la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca dezvelindu-se acea scanteie divina, treime in Unime care hranita cu virtuti devine Sfera de lumina. Nu suntem nimicuri, pacatosi, nemernici…ci scantei divine care isi dezvaluie maretia, frumusetea, radianta prin fiecare triunghi de virtuti.

Sunt Iubire,

Bucurie,

Intelepciune( Triunghi divin)

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt( Sfera).

Cu cat veti intra in lucrare mai adanc cu atat veti simti Graalul interior, Cupa Inimii formata din bratele ridicate ale Crucii … Paharul Unimii in care coboara Ambrozia divina, Adevarul, Cerul.

Activati acest simbol de trei ori pe zi cerand indrumare pentru o calatorie spirituala pe care vreti sa o faceti sau pentru o promovare sau pentru o relatie. Nu va atasati. Veti percepe la timpul potrivit alegerea inaltoare sau raspunsul radiant care va vor face sufletul sa zburde. Aliniati la Voia Domnului, Cruce in Unime, Treime in Unime, Sfera in Unime …vom fi prin fiecare alegere cu talc pe spirala inaltarii…salutand Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Capacitatea noastra de a recepta adevarurile divine nu tine de cantitatea de stiri pe care o sorbim sau de cate carti am citit sau la cate cursuri am fost ci de curatenia interioara, discernamant si credinta( triunghi divin) care ne dezveluie in centrul lui …un mare buchet de radiante. Adevarul il primim prin contemplatie sau meditatie sau rugaciune in gradina minunata a sufletului acolo unde orizontala se intalneste cu verticala, in centrul triunghiului, adus de razele divine.

Participam cu totii in aceste vremuri la un fel de bacalaureat planetar unde suntem invitati sa dam teste de Credinta (varful Crucii, Tatal, Nordul), Discernamant( Sudul Crucii, Fiul, Fiica), Intelepciune( Dumnezeul-Mama, Estul), Unime( Sfantul Duh, Vestul). Si dupa ce s-a dezvelit Adevarul urmeaza al doilea pas Integrarea lui la nivel de gand emotie, fapta si Modelarea de virtuti. Fara cresterea luminii interioare nu putem sa aducem adevarul in care credem in faptele noastre. De aceea vedem din ce in ce mai des ….in aceste timpuri prieteni, frati, mame care spun una si fac alta …….uitand parca de adevarul primit prin dezvelire, contemplatie, meditatie, rugaciune, ateliere conective, lucrari ceresti.

Pentru a fi puternici in adevarul primit e important sa ne legam de Ceruri zi de zi ca sa primim ingeri, puteri, forte ce ne pot sustine pana la capat. Cu tine-Una Doamne!!! Sunt Cavaler al Unimii si slujesc in Sfant Numele Tau!!!!

Modelarea de virtuti prin activarea de triunghiuri ( Sunt Iubire, Pace, Intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt) ne invita la contopiri partiale cu sferele numite pana cand unitatile de iubire, pace, intelepciune se transforma in daruri reveland valsul sferelor in Ceruri si multa Implinire pe Pamant.

O alta lucrare pe care o putem activa lucrand cu acest simbol ar putea fi : Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu( verticala)Miluieste-ma pe mine( orizontala) Omul, Fratii mei, Tot Locul( triunghiul) si vom simti ca la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca acolo unde se afla Treimea in Unime….. Triunghiul Divin……ne graieste printr-o tasnire de raze care ne pot dezveli menirea, unicitatea, radianta, vocea.

Invoc lumina ta,

Iubirea ta,

Blandetea ta,

Intelepciunea ta

Smerenia ta,

Recunostiinta ta,

Frumusetea ta

Pacea ta

Caldura ta,

Compasiunea ta

Spirala de virtuti sa fie.

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne!!!

….

Va invit pe 13 iunie la ora 18 30 la un atelier dedicat: crucii, triunghiului divin, soarelui interior, spiralei de lumina

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa ne deschida Portile si Soarele Interior sa ne fie Calauza!!!!