Se configureaza incepand cu triunghiul divin mama, tata, fiu din care pornesc si alte unitati intregitoare: tatal dezvolta credinta-dreptatea-detasarea, mama desface iubirea-caldura-bucuria, fiul aduce uimirea-recunostiinta-jocul urmand ca in cascada fiecare sa intre in alte si alte triunghiuri trezitoare si centratoare menite sa-i ajute in valsul pe Spirala Inaltarii.

In taina clipei, incercati sa faceti intrarea in Templul Schimbarii cu o imbratisare,  pilda, poezie, proverb, trialog, cu o felie de umor sau o poveste. Nu aruncati ciocanul asteptarilor, frustrarilor, neasezatelor in geometria sacra a familiei divina ale carei extensii SUNTEM. Daca tipati la sotie, loviti in Mama Divina daca va atingeti sotul cu un cuvant-arici  loviti in Tata Divin daca va aruncati off-urile pe copil, zdrobiti, Fiul.

In plan subtil fiecare om vine intr-o geometrie frumoasa si fiecare relatie se configureaza in triunghiul descris de familia divina din care pornesc cercuri de iubire, spirale ale integrarii, piramide ale intelegerii. Peste tabloul potential configurat perfect de CERURI, noi suprapunem ruperi de sens care se traduc prin triunghiuri zdrentuite, cercuri imprastiate, bucati de spirale. Vom reface la nesfasit tabloul nostru pana cand el se va suprapune perfect peste cel divin devenind Una. Nu mai aruncati cu barda-cuvant in divinul care sunteti. Curgeti in Gratie si geometria cuplului va radia bucurie, frumusete, liniste, sanatate, caldura, dragoste, impacare.