Cand veniti de la serviciu, conferinta, intalnire… Acasa incercati sa va opriti in prag si sa va imbratisati copiii, sotia, casuta. Nu o faceti mecanic. Ramaneti cateva clipe in aceea revarsare de Sens. Priviti cu sufletul acel moment. Impartasiti din Divinul care Sunteti.

Apoi mergeti prin tot apartamentul si botezati cu lumina tot ceea ce vedeti. Mangaiati fiecare lucru, redandu-i stralucirea initiala. Dupa ce ati binecuvantat Templul faceti un exercitiu simplu in triunghiul descris de Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul….tineti-i de mana pe fiecare din membrii familiei si fara cuvinte doar privindu-i in ochi spuneti-i: Recunosc Iubirea care Esti, Recunosc Bucuria care Esti, Recunosc Linistea care Esti, Rescunosc Puterea care esti, Recunosc Minunea care Esti sau alte lucruri frumoase care ii pot incalzi Sufletul.

Nu incepeti Seara fara sa fii sfintit Familia si Casa cu Divinul din Voi.

Apoi bucurati-va de o masa scurta compusa din salate si sucuri naturale facute in energia iubirii. Nu va alocati mai mult de 45 de minute pentru acest moment.

Lasati-va stomacul divin mai putin plin ca sa puteti intra in trialog cu partenerul dvs. Daca puteti renunta la masa cu atat mai bine.

Gasiti apoi un loc dragalas, puneti o muzica suava, aprindeti trei lumanarele sub forma de triunghi ex: armonie-comunicare-iubire si porniti asaltul cerurilor cu Darurile, Binecuvantarile, Invatatele Zilei. Nu accesati frecventa Frustrarile mele sau Ce nu a mai facut COLEGUL. Absolviti temele zilei autoirinizandu-va, imbratisandu-va, iubind inspiratele sau neinspiratele voastre, contempland. Incercati sa vedeti care a fost Mesajul Zilei pentru Voi. Ce v-a adus Gratia in propriul Tablou?

Nu lasati nici o seara fara CENTRU. Ea are propria ei configuratie generata de sufletele noastre. Cand nu suntem prezenti in Divinul din noi, Ziua nu radiaza, Omul nu straluceste.

Daca intrati pe pilotul automat si mergeti la calculator, ifon, Tv veti simti din aproape in aproape neimplinirea.

Exista un punct I al zile care e de dorit sa fie spovedit SERII. Si cand l-ati descoperit apare acel Evrika insotit de Bucurie. Ce tema minunata am avut azi! Si uite ce dar am primit pentru ca atitudinea mea a fost corecta!WoW!…..Si atunci se produce SALTUL de INTELEGERE……

Fiecare felie de intelepciune pe care o culegeti seara va atrage o alta felie de intelepciune in poala urmatoarei zile. Si de aici puteti incepe rescrierea CONTRACTULUI VOSTRU SPIRITUAL, NEGOCIEREA ENERGETICA, PROCESUL DECIZIONAL sau simplu TRIALOGUL.

V-ati mutat pe frecventa potrivita ca sa accesati CERURILE. Daca va duceti pe banda intitulata BARFA nu veti mai avea nici energie si nici sustinere pentru DESCHIDERI DE SENS.

Si daca povestea s-a derulat pana acum in aceasta maniera lasati si restul lanii divine sa se rostogoleasca. Ce idei se tes? Ce va face sufletul sa tresalte? Ce bucurii va mangaie?

In cupa noptii, toate vor glasui iar pe aripa zilei…….veti primi cel MAI TANDRU RASPUNS.