Nu stiu daca ati simtit ca in spatele fiecarui articol se afla o piramida sau o spirala sau o sfera sau un con sau un simbol-cheie din acordajele intitulate SFERA INITIALA si SFANTUL GRAAL. Ele creeaza textul deschizand portile sufletului si spiritului, stapanii templului nostru.

Multe persoane se simt mai bine, primesc insight-uri, parca zboara, sunt bucuroase, actualizeaza noi potente, se aseaza, le canta sufletul, acceseaza semnificatii,-doar plimbandu-se pe site-ul FRECVENTA OM si activand astfel frecventele vindecarii, intregirii, inaltarii.

Acest scris este revelator si transformator. El deschide cele mai intime coduri, permitand luminii sa vindece si sa trezeasca, Eu insami, un canal care acceseaza aceasta frecventa obisnuiesc sa recitesc textele ori de cate ori radioul meu interior nu mai emite iubire, intelegere, empatie, daruire, liniste, frumusete.

Atunci cand ma uit cu ochii sufletului deschisi la ceea ce scriu, nu mai vad informatie ci doar energie. Gasesti pentru fiecare afectiune si intrebare in aceste texte, raspunsuri.

Conectandu-ma la entitatile de lumina din centrul FRECVENTA OM ma bucur ca impreuna, pe SPIRALA EVOLUTIVA, accesam intregul nostru potential.

Aseara la initierea data in ceainaria SERENDIPITY, au fost aproape de noi in POARTA MARTURISIRII, la intrarea in SFINX, la deschiderea TEMPLULUI KOGAIONULUI. Fiecare poarta pe care o trecem aduce noi mesaje, care prind in hora intregirii, fiinta noastra de lumina.

EI sunt NOI si NOI-EI, in UNUL.