Fiecare adevar, aspiratie, ideal daca ar fi sa reflectam asupra lor am simti ca o geometrie le sustine, o configuratie vorbeste, o impletire de figuri stau in spatele acelor tasniri de Sens.

Totul este o unica graime reflectand constiinta ascensionata trei in Unu, omul miscandu-se in trei retele: a aborigenilor, a dualitatii si a Unimii. Atunci cand va activati creierul triunic si va conectati la suflet facand alegeri inaltatoare, reteaua christica va ajuta, cand actionati din frica sau opozitie accesati reteaua dualitatii.

Geometria sacra este limba acestui univers, tesatura care sustine comunicarea in unime dintre toate planetele si civilizatiile. Cu ochi ceresti putem vedea cum lumina curge prin fire subtiri activand flori-intelegeri, spirale, valsuri ale sferelor in retea. 

Trecerea de la reteaua dualitatii in care accesam ganduri duale, emotii duale, fapte duale la reteaua constiintei treimice se face cu ajutorul triunghiurilor de virtuti, al initierilor, al meditatiilor al contemplatiilor, al lucrarilor de lumina integrate, al atitudinii christice, al caracterului divin.

Atunci cand scriu …..geometriile armonioase imi apar pe ecranele interioare sau  in Graalul interior si limba aceasta a lor o traduc in romana. De multe ori anumite nuclee de lumina, intelegeri vin cu o gramatica aparte pentru ele respecta un limbaj al simbolurilor, o hora a intelesurilor, un vals al geometriilor pe care doar sufletul nostru il stie.

V-am vorbit mult despre triunghiul echilateral, sferele ceresti, spiralele de lumina tocmai pentru a va reaminti cum sa faceti trecerea printr-o practica simpla, nesofisticata, de la reteaua dualitatii acolo unde ne plimbam la baza triunghiului pe axa corect-gresit, judecator-judecat, fericire-nefericire, suparare-bucurie la reteaua constiintei treimice, retea ce o putem accesa cand avem in interior echilibru triunic. Nu putem sa deschidem portile ei din rolul de fiu razvratit sau tata punitiv sau mama rigida pentru ca aceasta geometrie colturoasa nu ne da pasaportul luminic sa ajungem in aceasta retea pe care o putem simti de la cerul 7, 5 in sus.

Cand ne eliberam de roluri limitative, cand facem curat in cutia dorintelor si renuntam la excese, pe scurt cand scuturam triunghiul cu varful in jos de patimi, atasamente, comditionari si activam prin rauriri divine sau meditatii sau rugaciuni Triunghiul cu Vaful in Sus atunci patrundem in aceasta retea si chipul nostru de lumina se activeaza.

In tesaturile unimii, totul are talc, intrebarile capata raspunsuri inspirate si rapide,  darurile sunt vii, scrisul sau pictura sunt atinse de Gratie nu sunt emanatii ale mintii duale, proiectele se fac rapid cu inspiratie si bucurie, totul radiaza, atins de chipul treimic. In aceasta retea simtim Christul interior cum ne indruma, calatoriile ca de altfel si experientele profesionale capatand talcuire, forta, rodire.

Contemplati o fapta frumoasa. Care este geometria ei?

Dar o declaratie de iubire? Ce geometrie o sustine?

Cand va supara ceva, va enerveaza o persoana sau va infurie propriul copil, norul emotional cu care va insotiti din trecutul vostru sau caruia ii dati putere in Acum e format dintr-o geometrie neplacuta si miroase urat. Desi ati vrea sa scapati de el pana nu va mergeti in centrul triunghiului prin rugaciune sau contemplatie sau observatie, nelinistea nu se va transforma in liniste si nici furia in iubire, norul tinandu-va prins, captiv, legat in temnita dualitatii.

Atunci cand gasiti darul, intelesul, puterea, rostul unei experiente si accesati varful triunghiului atunci intrati in reteaua constiintei treimice, simtind splendoarea vietii, bucuria lui Acum.

Repetand in voi un triunghi de lumina si aplicandu-l ….veti simti ca acel lift sau nava sau pasare de lumina va sustine sa cresteti, sa evoluati sa deveniti treimi radiante.

Sunt liniste, iubire, bucurie

Drag, unime, Implinire,

Sunt Tot Ceea ce Sunt

Eu sunt. 

Toti fratii nostrii dintru lumina lucreaza cu geometria sacra, cea care dezvaluie sufletului lucruri pe care mintea nu le stie si nici nu vrea sa le inteleaga. Si pentru ca refuzul ei este mare…contempland un simbol…..structurile superioare se hranesc fara acordul mintii, primind de la Ceruri, intelegeri sau daruri ce nu trebuie explicate ci traite.

Contemplati o idee care va cheama. Ce geometrie are? Imbracati-o intr-un triunghi de virtuti si cereti acelui triunghi sa va sustina in materializare. Ce coincidente, raspunsuri, dezlegari de drumuri apar?

Puneti in fiecare zi un triunghi sau mai multe sa sustina ideea. Cum se aseaza lucrurile?