Numesc Geniu un Om Frumos, Traitor de Sens care si-a transformat Talantul in Bucurii Intregitoare pentru Noi-Toti.

Nu ma ating cei care descarca informatii din Bibliotecile Universului pentru celebritate, nume, ecou. Ei pot fi cel mult talentatii Curtii sau ai Momentului.

In adevar marea creatie presupune sa mosesti in Unime alaturi de maestrii inaltati, proiecte, idei, teorii concordante cu legile divine care respecta planul divin in totalitate.

Cu alte cuvinte este o conlucrare fiecare act de creatie si el nu poarta doar semnatura canalului care acceseaza frecventele divine.

Lucrand cu triunghiurile de lumina, in fiecare asalt al cerurilor, primesc la centru de la 3, 6, 9, 12  ghizi, maestri, entitati evoluate…. articole, calatorii, ateliere conective, initieri si inteleg de fiecare data ca prin mine se face Creatia insa Cinand in Taina Unimii, multi Divinatorii participa la fiecare din proiectele enuntate mai sus.

Urcand pe Spirala Inaltarii, Cerurile iti dezvaluie din preaplinurile lor si in aceasta bucurie care se varsa in cupa care esti, Geniul se trezeste.

Atunci cand calatoresti in mai multe dimensiuni ale intelegerii, patrunzi in tesaturile cunoasterii si recunoasterii si afli ca Geniul este insotit de Savantii cerurilor sau de Pictorii Cerurilor sau de Sfinti si ca el straluceste in triunghiul descris de Smerenie-Bucurie de a fi-Drag de Tot si Toate, imbratisand Voia Domnului si conlucrand in Sfant Numele Tau.

Desigur exista si stele care au cazut ca de altfel si multe genii care si-au pierdut sufletul alergand dupa celebritate, scena, bani chemand in actul cocreatiei nu luminatori ci intunecatii, sfarsind tragic, dati la o parte de Maestrii Timpului, stapanind Umbralurile nu Cerurile Iubirii.

Actul de creatie presupune multa iubire fata de Creator si fata de Tot si Toate. In adevar el este Pura Contemplatie.

Ca sa va activati Genialitatea, calatoriti mai intai in triunghiurile schimbarii, sculptandu-va fiinta de lumina. Apoi luati o tema si cristalizati-o in interiorul vostru. ( Etapele pe care e de dorit sa le parcurgeti sunt descrise in articolul anterior numit In pantecul Gratiei iar cartea Triunghiurile Schimbarii o gasiti la Editura Vidia, www.vidia.ro)

Geniul este omul indumnezeit, stralucind in Unime, recunoscand si valsand cu Totul!