Numesc Geniu un Om Frumos, un Traitor de Sens, un Initiat care si-a transformat Talantul in Lucrari Intregitoare pentru Noi-Toti.

(Nu ma refer la cei care potrivesc informatiile sa sune interesant….si asta pentru pentru celebritate, nume, ecou. Ei pot fi cel mult poetii sau scriitorii Curtii sau ai Momentului.)

In adevar marea creatie presupune sa mosesti in Unime alaturi de maestrii inaltati, proiecte, idei, teorii concordante cu legile divine care respecta planul divin in totalitate. Acest mosit se face in toate triunghiurile trezitoare, in bucla superioara a infinitului( pe verticala) in centrul Cercului.

Genialitatea presupune conlucrarea cu Maestrii Unimii si fiecare act de creatie reprezinta in adevar o corespondenta cu Centrul pentru a aduce in acest plan, bucurii intregitoare.

Lucrand cu triunghiurile de lumina, in fiecare asalt al cerurilor, primesc la centru de la 3, 6, 9, 12  ghizi, maestri, entitati evoluate…. pentru a mosi articole, calatorii, ateliere conective, initieri si inteleg de fiecare data ca prin mine se face Creatia insa Cinand in Taina Unimii, multi Divinatorii participa la fiecare din proiectele enuntate mai sus.

Urcand pe Spirala Inaltarii, Cerurile iti dezvaluie din preaplinurile lor si in aceasta bucurie care se varsa in Graalul care esti, Geniul se trezeste.

Atunci cand calatoresti in mai multe dimensiuni ale intelegerii, patrunzi in tesaturile cunoasterii si recunoasterii si afli ca Geniul este insotit de Savantii cerurilor sau de Pictorii Cerurilor sau de Sfinti si ca el straluceste in triunghiul descris de Smerenie-Bucurie de a fi-Drag de Tot si Toate, imbratisand Voia Domnului si conlucrand in Sfant Numele Tau.

Desigur exista si stele care au cazut ca de altfel si multe genii care si-au pierdut sufletul alergand dupa celebritate, scena, bani chemand in actul cocreatiei nu luminatori ci intunecatii, sfarsind tragic, dati la o parte de Maestrii Timpului, stapanind Umbralurile nu Cerurile Iubirii.

Actul de creatie presupune multa iubire fata de Creator si fata de Tot si Toate. In adevar el este Pura Contemplatie.

Ca sa va activati Genialitatea, va invit sa calatoriti in triunghiurile schimbarii, sculptandu-va fiinta de lumina. Luati o tema si cristalizati-o in interiorul vostru. Intrati in bucla inferioara a idei( ca si cum ati fi intr-un infinit pe verticala) faceti-va iertarile fata de ea si apoi dati-i lumina la nivelul chakrei 4. Ideea va inflori in masura in care restantele, datoriile fata de ea au fost platite iar voi aveti dreptul divin de a o materializa.

Geniul este Omul Indumnezeit, stralucind in Unime, recunoscand si valsand cu Totul!

Va invit pe 22 octombrie ora 19 la un atelier intitulat, Flow, Genialitate si Triunghiurile Unimii.

Unde? Pe Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2

La ce ora? Ora 19

Cat ? 30 lei

Temele abordate : Initierile in Triunghiurile Unimii, Sf Graal, Pantecul Gratiei, Etapele procesului de creatie in Unime, Triunghiurile Creativitatii, Creierul energetic, Creatii din anticeruri, Simboluri din geometria sacra care sustin Creativitatea, Scrisul conectiv, Mositul in Unime,  Spirala Darurilor, Idei nascute prematur, Arestul cunoasterii, Asaltul Cerurilor, Acordaje care sustin creativitatea, Al treilea ochi, Starea de Cupa, Valsul Sferelor in Flow, Bucuria de a fi si Creativitatea, Mantrele, Conexiunea cu Centrul, Triunghiul divin, Mama-Tata-Fiu, Fiica, Comuniunea