Priveam chihlimbarul ca pe o raza stagmizata si deodata am vazut bratara aurie a divinului feminin largindu-se cuprinzand planeta cu dulceata, iubire, drag ca niste brate cosmice in tandra regasire.

Apoi Geea s-a transformat in femeie frumoasa cu o salba minunata plina de daruri, cununa de preoteasa, bratara graitoare, imbracata in rochie alba in maini tinand o sfera roz-mov ….privind cu drag si animand Totul cu zambetul Fiicei.

Jocul cosmic continua cu planetele care luau chipuri umane si care se intalneau intr-un spatiu frumos geometrizat un fel de romb format din doua triunghiuri sa isi ofere daruri, bucurandu-se in taina recunoasterii de Sine, atingandu-se apoi indepartandu-se in vals, revenind apoi la Centru de unde o arteziana tasnea hranind versul, luminand valsul, modeland.

M-am oprit si mi-am zis ca jocul acesta l-am mai vazut cand eram cu Tata ( trecut Dincolo) cu alti drepti  ….sferele graitoare curatand si luminand corpul auric…. mingiile de lumina urmand anumite trasee energetice si descriind geometrii frumoase emitente. Acelasi Vals si totusi Altul.

Apoi jocul s-a extins, planetele aveau corpuri de lumina si totusi lumesti placute si radiante in acest schimb cosmic in care Geea era Fiica iar celelalte Fii, Fiice.

Am vazut cum peste rombul initial au aparut si alte romburi apoi s-a configurat o stea imbratisata de un cerc.

Geea daruia in continuu si primea in mare drag, elemente geometrice care ii umpleau mantia cea noua.

In bucuria unei clipe, surorile mai mari ale planetei noastre au creeat doar pentru ea Geea un cerc de lumina si pe raze-semincerc Terra a inceput sa primeasca energii pe care nu le mai vazusesm aici ca niste infuzii cosmice care urmau rapid sa coboare. Ce splendoare…am soptit! Cata binecuvantare!

Cumva am fost zarita ….printre spectatori si fara sa apuc sa mai adaug ceva o sfera cu multe culori mi-a atins centrii, toti deodata  …..activand arteziene de culori pe verticala mea, a noastra in Impreuna-Una.

Hidratarile si dezvelirile continuara pana cand Geea imbracata in toate darurile si hainutele ei energetice inca dintru Inceput, radie intr-un fel anume care opri Valsul lasand in Mantia nou facuta, unitati de sens, intregiri, revarsari de lumina.

Am incercat sa ma retrag inchizand ochiul cosmic insa surorile Geei  mai Mari m-au privit si ne-au privit apoi ne-au strans in miez pe toti copiii care au mai zburdat si pe alte Planete si au inceput sa ne transmita in grai divin pe raze ceresti anumite informatii ce trebuie sa vina.

Razele au umplut un cerc de lumina pe care noi l-a marit ca o hlamida rotunda pe care am asezat-o apoi pe toata Geea ….spre dezvelire, unime, zbor.

Va ajuta sa va intoarceti Acasa in Vers Divin….Atat am mai auzit si apoi valsul s-a estompat insa mantia a ramas……sustinand Trecerea, ajutand Saltul.