O poarta frumoasa inalta se dezveli ochiului interior. Mergeam printr-o gradina verde, flori-virtuti unduind in sufletele noastre. E gradina vietii divine, imi spuse sora mea venusiana, MayRa. Priveste-le contopindu-le cu ele, fuzionand cu ele. Vei simti bucuria lor varsandu-se in tine, ca o ambrozie cereasca. Graimi ceresti….am spus. Ce minunatie!!! De ce aici MayRa? Te-am chemat pe Venus pentru a duce un buchet de reamintiri si bucurii noi…Acolo. Se activeaza al cincilea anotimp pentru voi, anotimpul christic…iar aceste buchete de raze ceresti deschid din ce in ce mai multe sufletele de pe Geea. Corpul budhic al planetei voastre va grai. De aceea te-am adus aici. Va grai prin darurile divinului feminin, prin bucurie, iubire, caldura, intelepciune, prin deschideri de Sens, prin cunoasteri revelatoare si transformatoare, prin noi intelegeri unite cu sentimente inaltatoare, prin fapte luminice, prin comunitati. O noua etapa pregatita de toti in Impreuna-Una. M-am oprit in fata unei flori imbracate in 7 triunghiuri de lumina. Aici florile nu seamana cu ale noastre. Pentru ca nu au fost inca aduse pe planeta voastra. Insa comunica cu cele de acolo. Am lasat petalele , culoarea, geometria lor sa ma atinga. O energia frumoasa mi-a mangaiat chipul….si un ocean, de lumina albastra s-a deschis in fata mea. MayRa ce vrea sa inseamna aceasta imensitate? E sufletul Geeei. Sufletul ei…? Da asa cum era initial…Cuprinde aceasta imensitate. M-am apropriat de ea….si am simtit o unduire proaspata, matasoasa, respirand. Apoi MayRa…..mi-a aratat pe un ecran mic….cum este acum Geea….o parte albastra…si o parte vinetie si partile s-au separat…si cel albastru a devenit o intregime purtand semeni cu chipuri luminice inaintand iar celalalt gazduind frati cazuti s-a uscatit din aproape in aproape, stingandu-se intr-o noapte a ignorantei. Nu inteleg am soptit. Geea si-a facut alegerile si voi la fel. Puteti fi pe spirala ascendenta, conectati la corpul budhic al Geei, la gradinile ei inaltatoare sau alunecand, cazand, agonizand strigand in noapte.

Inteleg ca aceasta purificare colectiva de anul acesta a avut acest scop…de cernere, reasezare, alegere? Da…si multi, foarte multi au ales chipul inaltat al Planetei voastre si ascensiunea in Impreuna-Una. Acum pe 21 decembrie 2020 veti simti darurile noastre, noile acordaje, puterile ceresti care se deschid si va ajuta, raza adevarului care va sustine, valurile care cad, frumusetea timpului nou, bucuria cereasca a vietii, dezarhivari care va mangaie pasii, tehnologii noi care capata grai, treceri multiple pe toate razele vietii, o comuniune reala cu totul-Una. O cununa din flori-geometrii o imbratisa pe Geea luminoasa….transmitand catre cele 9 cercuri de oameni intrati pe spirala inatarii, energii care se impleteau in Curcubeee. Chipul lor se spala in aceste culori si o desfacere de puteri, un buchet de raze christice le inunda FIINTA. MayRa….o o trezie colectiva!!! Sunt valuri de constienta ca va inunda fiinta ….activand cele mai inalte potentialitati.Omul cu O mare…am explamat. Intregimea-Om!!! Oh da…Sfera care se impleteste cu sferele-ceresti dar si cu sferele-frati si surori de Pretutindeni!…Priveste!!! O teserea frumoasa se facea din oameni-sfera ca un con mare, frumos ce continea o spirala…totul crescand si cuprinzand Geea-Sfera!!! Chip christic am zis!!! MayRa a adaugat…. chip de lumina!!!!

Am simtit sa intru in con sa simt dansul spiralei si bucuria sferelor. Curcubee frumoase, radiante generau un soi de joaca dar si unduire placuta, proaspata, transformatoare. Paradis, gradina Maicii, Bucurie!!!! Zburdam…parca fara nici o greutate simtitind ca acest moment se aseaza in memoria spirituala daltuind melodia unei noi etape. Un vers divin se aseza in mine…ca o tulpinita draguta ce isi desface petalele. Din el…..ramase doar o soapta.Ochii tai Doamne…!!!

Am privit cum sferele isi continua joaca schimband chipul lumii. Ce parea greu plecase cu o barca plina de ceata. Acum parea ca navigam pe apele luminoase ale Universului, eliberati, descatusati, cu chipuri treimice. Soarele christic ne atingea miezul. Dezvelirea continua atingand parca fieacare colt, eliberand Adevarul. Eram multi si aveam trup de stapi sau de coloane daltuind si partea materiala a Noului Templu. Patria Graalului atinsese Geea, oamenii fiind sfere si viata lor un dans al Cerului cu Noul Pamant.

Jocul cosmic atinsese Totul. Triunghiurile de sentimente inaltatoare ……imbratisasera fiecare colt al vietii. Patrunderea in vers divin era vie al fel comuniunea, bucuria radianta, frumusetea, intelepciunea, recunostiinta, blandetea. Grupurile de spiritualitate erau buchete de raze christice care lucrau intre cercuri, facilitand, jocul, intalnirile, fuziunile. Spirala se misca si in dinamica ei eliberarile deveneau transmutari. Chipurile radiau din ce in ce mai mult cheile noii lumi fiind in toate sufletele. Imparatia coborase, activand Graalul, copacul celest, oceanul iubirii.