Energiile vechi ne tin inchisi in cercuri de unde parca nu avem iesire. Ne simtim sufocati, chinuiti, incompleti. Aceleasi ganduri, intrebari, false probleme ne conduc in aceleasi fundaturi.

Ca sa spargeti neiesirile rugati-va ingerasii sa va ajute sa aduceti din ADEVAR, acele intrebari care sa va inspire rescrierea noului contractul spiritual, pentru a accesa cel mai inalt viitor al fiecaruia  dar si al tarii, planetei. Traim interconectati, nu uitati. Impreuna suntem UNUL. Daca fratii nostrii nu sparg propriile ziduri, pe noi-toti ne doare acest lucru.

Meditati activ oriunde ati fi: in bucatarie, in metrou, la serviciu. Dati la o parte cortina cu zumzaieli a mintii-servitor, si invitati spiritul si sufletul sa va insoteasca in aceasta calatorie.

Ce intrebari ma ajuta sa cresc? Ce este cel mai important pentru evolutia mea aici si acum? Cum pot sa activez centrul schimbarii? Cine sunt eu?Ce aleg sa fac pentru a fi pe cea mai inalta frecventa din ACUM?s.a.

Alte intrebari descriu un alt destin. Nu uitati intrarea intr-un altfel de viitor incepe cu ALEG SA.

Pentru cei care sunt dati afara sau nu-si gasesc drumul, locul, opriti-va un pic si lasati noile energii sa va inunde interiorul. Veti gasi raspunsul si implicit bucuria de a fi. Insa spargeti cercurile. E posibil ca pe NOUL PAMANT profesia pe care ati avut-o sa nu mai existe. Activati-va darurile si veti FI.

Acasa, in taramul sufletetului nostru, toti suntem imbratisati si iubiti de CERURI. De ce sa alegem sa ne zvarcolim in frica, atasamente, disperare?

Intrati in SFERA initiala si rescrieti-va viitorul fara nici o ezitare. Iertati si iertati-va. Iubiti totul. Activati SFERA ori de cate ori va simtiti invisi sau tristi. Gandirea si trairea-SPIRALA vor materializa cel mai inalt si frumos viitor pentru voi.

Impreuna suntem TOTUL, impreuna suntem UNUL.