Oameni de lumina

Soare christic si gradina

In ochiul trezit,

Imparatia a venit.

…..

Eram pe o cruce alba de lumina, mai multe raze activandu-se de jur imprejur tasnirea venind din centru, corpul meu fiind si Cruce si Lumina si Om. Suntem in Templul Luminii, spuse AraN aici unde va construiti corpul de lumina,……viata dupa viata, lucrare dupa lucrare, viu celest si integrare. Cei 144 000 de suflete calatoresc foarte des aici mai ales in timpul noptii sau al meditatiilor sau al contemplatiilor pentru a-si activa multidimensionalitatea, radianta, puterile ceresti.

Si am privit geometriile perfecte ale corpurilor de lumina, triunghiuri si cruci si sfere intr-o impletire graitoare. Si fiecare avea o melodie unica si …..desi susul corespondeaza cu josul, aici corpurile erau atat de frumoase, extinse, radiante. Corpul-umbra nu ajunge aici? am indraznit sa intreb…

Corpul umbra il spalati in astralul superior…in timpul noptii insa nu calatoriti cu partea aceasta incarcata aici ci cu cauzalul, budhicul, atmicul. Aici contribuiti la opera voastra de intregire, la valsul sferelor, la unicitatea voastra.

AraN m-a invitat in sala Triunghiului pentru a vedea cum se reflecta in corpul fizic Triunghiul. Si Maestrii Geometriilor mi-au aratat cate triunghiuri ne vorbesc…..prin creierul triunic, prin ochii fizici care se unesc cu ochiul celest, prin centrii triunici etc. Si am simtit coloana de Triunghiuri graind la Centru….dezvelind Bucuria, Radianta, Frumusetea omului cu O mare. Apoi am mers in sala Sferei unde ……….in Impacarea triunghiurilor, omul devenea o Sfera mare radianta. Si nu era una ci erau mai multe de diferite culori centrii-triunici avand niste halouri frumoase, radiante ca niste vesminte ceresti ce deveneau din aproape in aproape Sfere. Si cand Triunghiurile se asezau….. Omul-Sfera-radia intrand pe Spirala Inaltarii. AraN ma conduse in Sala Crucii unde spiritele isi activau cruci de diferite culori toate cu verticala mai lunga decat orizontala.

Aici fiecare om avea o pereche de aripi….si fiecare isi exersa zborul prin scris, bucurie sau desen sau frumusete. Si toti prin aceste aripi capatau o graime a lor……si cand acest cuvant se activa aripile deveneau atat de frumoase. Am ramas aici pentru a-mi simti Crucea……AraN imi arata centrii cum vibrau pe cruce……culorile lor miscand Intregul. Atunci cand intrati pe spirala descendenta ….Crucea se dezactiveaza. Cat sunteti verticali…totul capata sens…cand incepeti sa va aplecati dupa dorinte, asteptari, conditionari…..puterea aceasta cereasca …tace.

Si cand o simtim din nou? Cand va intoarceti la Centru, in Miez cu Asumare deplina. Sunteti oameni de lumina cand ati spart coaja de ou, punandu-va intrebari, meditand, contempland, rugandu-va. Nu puteti avea corp de lumina……ingrosand randurile frustrarilor, regretelor, supararilor.

Am privit Cerul cu toti oameni-Cruce care se bucurau de Zbor….Corpurile de lumina straluceau…..activand intr-un mod minunat Reamintirile. Spirala era vie…si soarele interior zburda parca in Tot si Toate.