In provocarile de orice tip, oamenii aleg sa fuge sau sa lupte foarte putini se conecteaza la Centrul lor, lasand rugaciunea sa curga. Stim din cartile vechi ca in conul de lumina al sfintilor, multe brate razboinice s-au oprit.

Atunci cand apare o desincronizare, o criza, un moment delicat in viata voastra de cuplu, ridicati-va pana la varful triunghiului cu post, spovedanie, impartasanie sau cu meditatie, rugaciune, contemplatie sau cu tehnici reiki-plimbari in natura-terapia prin plutire( samadhi). Pentru 3 zile, lasati grija, oful, supararea in bratele triunghiului divin. Nu luati nici o decizie dar nici nu fugiti sau luptati. Mutati-va pe frecventa Dumnezeu. Cum se reaseaza piesele de puzzle?

La varful triunghiului apar minunile, reasezarile, raspunsurile inaltatoare.

Imi amintesc de primul moment situat la 9 ani cand eram tarata intr-un bloc in constructie de un tanar care ma batea, ma legase si care se gandea la tot ce este mai rau. Doamne daca tu existi, ajuta-ma!!!! Imi spuneam de mai multe ori…..lasand curgerea divina sa ma ghideze. Fiind legata doar varful limbii il mai puteam folosi …insa interiorul meu era in totala predare. Si atunci am experimentat pentru prima data o iesire din corp, o mutare intr-o alta frecventa, o activare a corpului de lumina. Pe parcursul a cateva secunde am putut sa vad cum acum doua vieti eu eram tanarul care ii facea rau acestui adolescent care candva era o domnisoara insa dincolo de aceasta …..activare, am fost salvata intr-un mod incredibil cu toate ca muncitorii plecasera din cladirea care era in constructie.

De atunci ….nu mai iau decizii pripite, ies din patratul materiei acolo unde izbucnic furtunile, conflictele, agitatiile si ma duc in intriunghiul spiritului, ma limpezesc, imi umplu burduful cu lumina si las Voia Domnului sa ma inspire. Activand soarele christic…. norii emotionali, pleaca.

Schimbarile nu vin din argumente, fugi, lupte, reprosuri, conditionari. Toate aceste se desfasoara pe orizontala crucii generand bucle emotionale. Din verticalitatea ta, din cresterea ta christica, din lumina divina apar insight-urile dar si salturile de indumnezeire la nivel de cuplu.

Pe chakra 1 pot aparea discutii pentru ca unul e zgarcit si unul risipitor. Activati varful triunghiului pentru a iesi din dualitate cu rugaciune, post, spovedanie, Pe chakra 2 pot aparea furtuni pentru ca unul dintre voi prefera abuzul sexual si altul refuzul. Activati din nou varful triunghiului, discutand cu empatie, iubire, deschidere.La nivelul chakra 3 se configureaza victima si calaul. Constientizati ce roluri limitative imbracati in relatiile voastre. Dezbracati-va de aceste chipuri plangacioase. La nivelul chakrei 4 unul este fierbinte unul este inghetat in exprimarea sentimentelor. Activati varful triunghiului invatand sa va imbratisati, sa spuneti iarta-ma, te iubesc etc. La nivelul chakrei 5 unul ataca prin cuvinte urate iar celalalt pune sub pres ….acuzatiile. Invatati sa inmuiati cuvintele in oceanul divin si daca furtuna este deja declansata, rugati-va. La nivelul chakrei 6 si 7, meditatia-contemplatia-rugaciunea ne ajuta sau plutirea in samadhi-plimbarile-flow-ul. Aici se configureaza triunghiul divin, mansarda cuplului, templul. De aici apar salturile, varfurile, activarile de daruri, intelegeri, frecventa lui Dumnezeu.

Daca iesim din aceasta dualitate, ne ridicam de la baza triunghiului si mergem la varf vom simti ajutorul pe care il primim de la a treia instanta, inspiratia, Gratia, bucuriile care ne pot calauzi in luarea unor decizii inaltatoare.

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice