Ne place sa fim frumoase insa refuzam luminitele diferit colorate ce vin din toate anotimpurile vietii. Admiram naturaletea insa o frangem in operatii estetice si ne suparam pe varstele coapte. Povestim despre radianta insa sufletul nostra se chirceste in neiubire, neiertare, neacceptare tipandu-si intunecimea. Tanjim dupa o emanatie puternica insa nu construita prin intieri si cu harnicie ci daca se poate cu bani si cu un bisturiu rapid si minunat. Si tot asa….

In viata dintre vieti cei care a venit din cerurile 4, 9-10 isi aleg corpul, unii dintr-un numar nelimitat, altii din n variante in functie de destinul ales dar si de meritele noastre din alte vieti.

Si corpul odata ales …devine cel mai potrivit pentru varful de munte pe care vrem sa-l atingem.

Incercati sa va imbratisati, iubiti, apreciati…..crescand gandurile frumoase, sentimentele inaltatoare, faptele radiante.

S-a activat soarele interior? razele lui v-au luminat chipul?

Frumusetea radianta este sustinuta de toate triunghiurile de lumina activate in structurile voastre, chipul christic luminand orice varsta, transformand orice rid, in intelepciune, drag, viata, putere, grai divin, bucurie, soare.

Nu va speriati de varsta ci invatati sa imbracati toate varstele si totusi sa fiti dincolo de ele. Nu ea obsesia ca ati facut 40 de ani trebuie sa va stapaneasca ci bucuria de a fi in vals cu toate si totusi fara varsta iubind totul, primind ceea ce este asa cum este, stralucind.

Frumusetea este o roada, o coacere, un rezultat al tuturor virtutillor care s-au luat in brate, dansand in voi, in noi, in Impreuna-Una.