Cand ne uitam la celalalt cu ochi lumesti ii apreciem forma. Dupa ce ne dezvelim pe noi atingand constiinta continutului, ca discipoli ceresti incepem sa apreciem cunoasterea divina asa cum se uneste ea cu viata nascand intelepciunea iar mai departe in valsul sferelor atingem constiinta esentei bucurandu-ne de radiante care christicizeaza chipul, trupul, miscarile noastre. Cati dintre noi pot vedea sufletul celuilalt si pot iubi esenta, acel soare christic care straluceste de dincolo de un nas mare sau un ochi imbatranit sau o mana cu degete scurte?

Taina frumusetii radiante ne-a fost dezvaluita in Templul lui Ra dar si in scoala divinului feminin de catre Isis, Maria Magdalena, Maestrii Inaltati. Aici lucrand cu razele divine ne-am revelat chipul christic, chipul de lumina, acea stralucire care vine si imbraca cuvantul dar si corpul.

In aceste vremuri de reamintire, dezvelire, vals cu esentele e firesc sa ne dorim sa meditam, contemplam, sa lucram cu Triunghiul, sa adancim parti din noi ce stau in spatele formelor asteptand sa deschidem Portile.

Parintii nostri au fost trimisi intr-un corp, intr-o tara, li s-a dat un anumit instrument divin pentru crestere, noi am ales din 7 corpuri, 7 tari, 7 instrumente divine, varianta cea mai buna pentru a sustine contractul nostru de suflet.

Desi corpul l-am vazut animat, l-am probat, l-am primit in acord cu meritele noastre din alte vieti, de multe ori suntem nemultumiti, intram chiar in depresie sau cultivam obsesia pentru ca nu ne place ceva din fizicul nostru. Cand tristetea coboara atasandu-va de forma priviti cateva chipuri christicizate ale unor sfinti, maestri, oameni frumosi si radianti. Cum aratau ei la inceputul procesului de christicizare si cum sunt acum pe drum sau chiar la finalul vietii?! Apoi uitati-va si la acele doamne care au apelat la prea multe operatii estetice. Cautati …the worst plastic surgeries ever. Cum este sufletul celor care cauta in modelarea formelor, pacea divina, bucuria, fuziunea?

Incepeti sa cultivati esenta dupa cum va cheama pe cale, mediatia-triunghiul-recunostiinta sau rugaciunea-postul-spovedania sau triunghiul iertarii-bucuria neconditionata-valsul sferelor. Ramania in aceste vremuri gazduieste multe spirite batrane cu daruri radiante. Nu mai suntem importatori de cunoastere, scoli de spiritualitate, oameni care ne pot ajuta in procesul de trezie ci mai degraba exportatori.De aici pornesc fiinte christicizate care aduc radianta tarilor, locurilor si altor oameni. Veti simti din aproape in aproape ca acest pol de spiritualitate numit Ramania straluceste intr-un mod minunat.

Cautati in voi si in tara aceasta propria radianta, poveste, Cale. Nu fugiti din acest loc. In legile divine cei care pleaca doar din comfort in Canada, SUA, Italia sunt considerati dezertori, tradatori, servitori. Temele voastre de viata se amana, banii pot veni dar nu si implinirea radianta.

Imbracati-va cu lumina christica. Ce dezveliri aveti? Ce constientizari coboara? Ce bulevard divin se contureaza? Ce daruri?